Alacağım görüş 1 olacak muhtemelen ama olsun :( Normalde temiz/kirli su hazneli moptan kullanıyordum kırıldı, gözüme bunlar güzel görünüyor birçok fiyatta farklı ürünler var, bu görseldeki Xiaomi'nin, sanırım en pahalısı bu bu mop türleri arasında. Kullanan var mı, kullanışlı mı?
ben kullanıyorum gayet memnunum :) bu arada bir görüş gelecek dedin sanırım geldiiiiiiiiiiiii :) :) :D :D bu kadar mı tesadüf olur be. Hayır hayır gelecekler tabi görüş için de buu bilmeyenler olunca ondan yorum yazmıyorlar diye düşünüyorum :)
Canım benim mop aldın mı? Bende annemin mopunu kırdım haberi yok sürpriz yapacağım bakıyorum da dandik bir şey istemiyorum parasını hak etmeli senin ki nasıl bana yardımcı olursan sevinirim @PsychoBabble
Sprey moplardan aldım canım ama gelmedi henüz. Bi tane de muhtemelen dip köşe temizlikte kullanılacak bi mop gerekir bunda okuduklarıma izlediklerime göre. Günlük temizlik için iyi ama fosur foşur yıkamak da ister insan. Bi gelince denerim çok gerek yoksa almam haber ederim sana da. VIP Ahmet'inki kırılmadı mı sizde?
Fotoğraftakinden almadım o pahalıydı, eğer bi de yanına normal vileda alacaksam ikisine de yüksek meblağlar vermeyeyim dedim. Shiny'di sanırım markası ondan aldım. Vip'nin bende her yeri kırıldı valla ilginç :(
Ay yettim, geldi ürün :D Hemen denedim, bence çok kullanışlı. Sadece koltuk altlarında vs fısfıs yapamadığın için koltuk önünde yapıp paspası ıslatıp o şekilde ilerlemen gerekiyor, bence dert değil. Akıtma vs yapmazsa yakın zamanda başka bi mop ya da vileda almam gayet yeter bu.
Bezi değiştirdikten sonra eskisi gibi girmedi içine katlanıyordu sürekli. Zorlarken hem mopa bağlanan sap kırıldı hem de kovadaki kurutma yerindeki tırtıklı şey var o :( 2 ay olmadı alalı
tamam amaç yeri temizlemek, aynı bezle sadece bir yerleri ıslatarak yeri temizleyemezsin. Bezi yerinden çıkarcan, yıkican sıkıcan ki bez de temiz olsun yer de temiz olsun. Allahtan bi punduna getirip evlendin ya elimizde patlardın yoksa sen