Malum on beş tatil geliyor. Ben de eve dönüşte yeğenlerime ve minik kuzenlerime kalıcı bir karne hediyesi almak istiyorum, ne alabilirim? Hem kızlar için hem erkekler için uygun olması benim için önemli. Fikirlerinizi bekliyorum.
Genç arkadaşlarımız kaç yaşında olduğunu bilsek daha iyi yardımcı olabilirdik ama belli ki yaşları küçük. Oyuncak diyeceğim ama oyuncuklarda oldukça pahalı olmuş bu aralar. O yüzden benim tavsiye kesinlikle kitap üzerine bir şeyler olabilir diyorum.
Öncelikle merhaba, yani bunun için alternatif bir hayli fazla aslında ama şöyle maddelemek gerekirse;
Oyuncak türevi (genel olarak peluş ya da kendi aralarında oynabilecekleri masa oyunları olanilir. Bunun yanında uzaktan kumandalı arabada bence gayet ideal bir hediye olacaktır)
Tekstil (mont, ayakkabı ya da kazak olarak ele alabilir bu minimalde bir şeyler alabilirsin
Kırtasiye (çanta, defter yahut kalem alabilir ya da hepsini alıp kendince güzel bir set ortaya çıkarabilirsin)
Teknoloji (akıllı saat ya da tablet alabilirsin tabii bu biraz daha maddi olarak seni sorar)