Sevgilimin bana verdiği bir kutu var. İçinde bir kaç tane tokası, parfümü, sık sık sürdüğü ojesi, ruju, geçmişten son ana kadar çekilmiş vesikalık yaklaşık 13-14 tane fotoğraf, lise ve üniversite mezuniyet vesikalık fotoğrafı, ona aldığım eskidiği için yenisini alınca takmadığı gümüş yüzüğü. Benimde saçlarım uzunken beraber aynı aldığımız lastik siyah toka, bir tane ip bileklik, tivitili bir anahtarlık ve seni seviyorum yazdığı bir kağıt vardı kutunun içinde. 16 Ağustos 2020 de askerden geleli daha 1 ay olmuşken koronadan hayatını kaybetti. Ondan geriye fotoğraflarımız, anılarımız, bana aldığı hediyeler ve bu kutusu kaldı. Güldüğü fotoğraflar, dudaklarına değen ruju, saçlarını saran tokası, kokusu, ojesi parmağını saran yüzüğü. Her şeyi o kutunun içinde. Parmak izi bile ojesinin üstünde duruyor hala. Milyon dolarlar verseler, canımı dahi alsalar o kutuyu benden alamazlar.
Küçük bir pil. Laboratuvar da staj yaparken fotoğrafını çekip ona göstermiștim çok beğenmiști çok șirin bir pil diyip tatlı tatlı gülümsemiști. O pile her bakınca aklıma hep kendisi gelir duygulanırım. Uzun zamandır birbirimizi hiç görmedik ayrıyız :'(
Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı.
evet hatıra olan bir tane değil bi sürü eşyam var :D saklamayı seviyorum. Uçak biletleri, ilk parfüm şişem, Feribot biletleri, Sinema biletleri, Okul zamanından kalma mektuplaşmalar ve kitap arasına sıkıştırılan güller :)
Ben bana alınan tüm eşyaları, hediyeleri saklıyorum benim için hepsinin anısı olmuş oluyor. Kocamaan bir kutum var anı kutusu yaptım 🤣 içinde not defterinden kurutulmuş çiçeğe bileklikten kaleme bir sürü hediye var 🙈