Bana göre en ucuz zincir market daima BİM marketleridir. Bunun en büyük nedeni kendi markalarını sattıkları için maliyetlerinin daha düşük olması. Ayrıca yine bana göre en çok satış yapan zincir markette kendisidir.
Valla akla hemen gelen belli başlı uygu fiyatlı marketler var zaten. Ben de onları sıralayacağım size.
1- BİM
En ucuz market hangisi sorusunu duyunca akla ilk gelen market tabii ki BİM. Gerçekten de fiyatları her zaman çok uygun oluyor. Üstelik kendi firmalarının ürünlerini de sattıkları için fiyatlar ekstradan uygun hale geliyor. BİM Aktüel var zaten. Teknolojiden giyime her çeşit şeyi satıyorlar.
en ucuz market hangisi
2- A101
Türkiye'nin en ucuz marketi listesinde olmayı kesinlikle hak eden marketlerdendir A101. Binbir çeşit ürün satıyorlar. Ayrıca kalitesiz ürün sattıkları da görülmemiş. Ülkenin her yerinde olduğu için de ulaşması gayet kolay. BİM'de olduğu gibi A101 marketlerinde de Aktüel var. Birçok ürünü gayet uygun fiyattan satıyorlar. Iphone bile satıyorlar. :)
türkiye'nin en ucuz marketi
3- Şok
en uygun market hangisi
En uygun market hangisi diye sorduğunuzu duyuyorum. :) Şok gerçekten de en uygun marketlerden biri. Boşuna halk tercih etmiyor bu marketi. Bakliyat ürünleri her zaman çok uygun ve taze oluyor. Tavsiye ederim.
4- Happy Center
en ucuz zincir market
Happy Center gerçekten de vatandaş dostu bir market. Başka marketlerde iki katına alacağınız ürünleri happy center'den kampanyalarla daha uyguna alabiliyorsunuz. Ayrıca sodexo gibi yemek kartları da geçerli. En ucuz zincir market listesinde olmayı hak ediyor.
5- Tansaş Market
uygun market
Tansaş market zinciri de en ucuz ve uygun market listesinde olmalı bence. BİM, Şok gibi çok büyük bir zincir değil ama fiyatlar konusunda onlarla eşdeğer olduğu aşikar. Özellikle şarküteri alanında baya uygun fiyatlara sahip.
6- Seç Market
Uygun market hangisi
Seç Marketleri de ucuz marketler listesine girebilir bence. Ülkenin birçok yerinde de var. Şarküteri, sebze-meyve alanında çok avantajlı kampanyalar yapıyorlar genelde. Sosyal medyadan avantajları takip edip öyle alışveriş yapabilirsiniz. Öğrenciler baya alışveriş yapıyor.
Hem kalite hem de ekomomiklik olarak eğer takip edilirse Migros ve Çağdaş hepsinden ucuz. Migros'un özellikle "Hemen" ve Migros Sanal Market" uygulamasını takip ederseniz birçok yerden daha uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Her Çarşamba 8 den sonra online de indirim oluyor. "Hemen" de ise neredeyse hergün 20 liralık alışverişinizde, beliren bir ürün hediye oluyor ve haftalık hemen e özel çok ucuz ürünler oluyor. Kampanya uygulamasını indirirseniz, istediğiniz kategoride kampanya oluşturup puan kazanabiliyorsunuz. Çağdaş'ı ise takip etmeye gerek yok, hep ucuz ve kalitelidir
İlk etapta evet BİM ve A101 gibi duruyor ama bence en ideali migros örneğin bimde satılan markası belli belirsiz bir ürün ile migrosta satılan markası belli bir ürün arasında en fazla 2 TL oynuyor :) her üründe değil tabii ama genelleme yapmak gerekirse bence pahalı gibi gözüksede pek çok üründe migros bunlardan daha ucuza geliyor.
Hatta aynı marka ürünleri bile bazen migrosta daha uygun olduğunu görmek mümkün lakin bilincinizi A101 ve BİM e kodladı iseniz görmeniz zor olacaktır :)
BİM ucuz ama ürün kalitesi aşırı düşük hani kaliteden ödün vermek istemeyip hemde uygun alışveriş yapmak isteyen a101i tercih edebilir şoku tercih edebilir. Kaliteli olsun üç fazla olsun derseniz migrosu tek geçerim.
Gıda ürünlerinde Hakmar'ın diğerlerine göre daha ucuz olduğunu görmüştüm uzun zamandır uğramadım şimdi durum ne bilmiyorum.. Bunun dışında mahallemizin bakkalı vardı poşeti bedavaya verir çoğu ürünü marketlere göre ucuza verirdi, o da kapattı 😕
en ucuz olan BİM'dir fakat BİM'in bir çok ürünü kullanılamayacak kadar kalitesiz atıştırmalıklar yoğurdu cipsi kolası kahvesi vb. ondan dolayı en uygunu ŞOK
Son günlerde gerçekten her şey çok ucuzlaştı. Pahalılık düştü. O kadar mutlu ve memnun ki ailem. her şey istediğimiz gibi oldu. A101 ve şok daha yeni yeni ucuzluyor zaten. her şey gerçekten rüya gibi İnanmasi zor ama gerçek.
A101 banka alışveriş harcama kartı sunuyor ve sonra ödemeli kredi alışveriş para sunuyor ilk etapta bunlar diğer marketlerden daha güzel duruyor A101 Mükemmel bu şartlarda şu an