Alışveriş & Hediyeler Uzaya çıksanız Trendyol‘dan alacağınız 3 ürün ne olurdu? liliaaaaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 814 Helloşşşş cankuşlarrr 😍😍Uzaya çıkacak olsanız trendyoldan alacağınız 3 şey ne olurduuu? Uzaya çıksanız Trendyol‘dan alacağınız 3 ürün ne olurdu? Görüş Yaz 71 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
AtomunÇekirdeğiFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Teleskop 😀Uzay pistir şimdi biliyorsun işe yaramaz uydular filan o yüzden Robot Süpürge :)Veeee...Tabikide 😀 uzayda giymelik bot😀😀 2 8 Yorumla Kedikizlik 1 yıl Amca teleskop uzaya bakmak için ya hani uzayda ne yapcaksın acaba 🤭 Yorumla liliaaaa 1 yıl @Kedikizlik ötelere bakacak o shshsjs Yorumla AtomunÇekirdeği 1 yıl Evimize oradan da mı bakmayalım yani :) Yorumla AtomunÇekirdeği 1 yıl Rehberim öyle diyorsa arkama bakmam... ötelere bakıyormuşum :) Yorumla Kedikizlik 1 yıl Her tamam o zaman dkldkdk Yorumla AtomunÇekirdeği 1 yıl @Kedikizlik sende izin veriyorsan ben siparişi çekiyorum 😀 umarım uzayda da kargo sorunu yaşamam 😀 AstronotKargo :) Yorumla Kedikizlik 1 yıl Bana da versene hayrına bi teleskopum olsun sen uzaya gitmeden geri veririm Yorumla AtomunÇekirdeği 1 yıl 😀 teleskop sana feda olsun ne demek ama görüşte kalmasın sende soruya yanıt vererek teleskop diyebilirsin görüşünün altına kurye gibi getiririm ben :) Yorumla
BiBusesinFenomen Takip Et Guru Yaş: 22 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 789 görüş paylaştı. Ahahaha görmüştüm bunu Trendyol reklamında😂😃 UZay aracının içinde olacaksakMüzik dinlemek ve film izlemek için telefon ya da tabletEpilasyon için ağda stokuHatıra defteri 2 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b görüş paylaştı. KitapLaptopHırka :D 1 0 Yorumla
_Centaur_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Laptop , telefon, gıda ürünleri olurdu da tek başına olmasın :/ 2 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 97% 1 yıl a3 a4 a5 kağıtları 1 1 Yorumla liliaaaa 1 yıl ayy ben bayıldım herhalde :) Yorumla
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 yıl Ne kadar zor bir soru bu yaa sjdjdhdTrendyol şart mı?Yemek sepetinden alsak 😂 1 4 Yorumla liliaaaa 1 yıl Trendyol yemek de olsundu :) Yorumla FloraBacchus 1 yıl Tamam 1 tane çanta, 1 tane topuklu ayakkabı 1 tane elbise alayım, elin uzaylılarına rezil olmayalım. 😂 Yorumla liliaaaa 1 yıl ahahhaha :D Yorumla FloraBacchus 1 yıl 🌺🥰 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 yıl trendyol expres aracıyla mı (doblo) teslim edecek uzaya 😀😀😀 uzaya çıkacak zenginliğim olsa alınmasın ama trendyola bakmam sanırım. bu zengin olunca metrobüs durağına taksiyle gidicem demek gibi bişey olur 😀😀😀 1 0 Yorumla
balık94 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 98% 1 yıl Kendime gelmek için KAHVEyüzümü yıkamak için SUVe kendime geldigime emin olmak için cimdiliyecek ARKADAŞÇÜNKÜ BEN UZAYA ANCA RÜYAMDA GİDERİM 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 29 , eig 100% 1 yıl Ben şu an '' Uzaya çıksam neden Trendyol'dan bir şey alayım '' sorusunun cevabını düşünmekle meşgulüm. 2 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b görüş paylaştı. Kamp çadırıı🤣Elektrikli mangal ve yemek Birde telefonum dkkdk 2 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 26 , eig 100% 1 yıl İhtiyacım olan biraz kum, biraz çimento, biraz da tuğla. Ama ne yazık ki bunlar Trendyol'da satılmıyor ya 1 0 Yorumla
_Slash_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Maskara, cımbız, saç kurutma makinesi. 1 5 Yorumla liliaaaa 1 yıl ahahha almıyoz seni uızaya bsdnjkl Yorumla _Slash_ 1 yıl Neden be Yorumla liliaaaa 1 yıl Ben keyfim ve kahyası ortak kararlaştık nsjdklşi Yorumla _Slash_ 1 yıl Uzaya damsız almıyolarsa demekki Yorumla liliaaaa 1 yıl Haline acıdım gel alıyoz jskdlş Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Trendyol alışveriş yapilacak en güvensiz ve sacma yer.. ucuza alacagim diye İstanbul'dan Vandaki dukkana siparis veriyorsunuz.. acaba Vanda olsaniz o dukkanin onunden geçerken gider alir mısınız 0 0 Yorumla
burdartükyok Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 99% 1 yıl Uzaya gidiyorum ama hâlâ Trendyol mu? Dünya fakirliği 😔🔫 2 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 23 , eig 45% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 307 görüş paylaştı. Twigy panduflarSevimli bir pijamaFotoğraf makinesi 2 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 91% 1 yıl Ultra yüksek kaliteli fotoğraf makinesi.Harddisk, yüksek roma sahipBir harddisk daha 0 0 Yorumla
SnapperRocks Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 99% 1 yıl Hıı, böyle bir hatun varsa şapka şart ama getirirler mi? 😂 0 0 Yorumla
Panpa123 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eig 42% 1 yıl Hicbirsey trend yola para harcayan net nokta. Sokuyo millete kakaliyo 0 0 Yorumla
BibliyofilBirHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 yıl Lüks kefen takımı (ne olur ne olmaz) kaliteden ödün veremem.Kitap.Kamera. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
28Görüş
Teleskop 😀
Uzay pistir şimdi biliyorsun işe yaramaz uydular filan o yüzden Robot Süpürge :)
Veeee...
Tabikide 😀 uzayda giymelik bot😀😀
Amca teleskop uzaya bakmak için ya hani uzayda ne yapcaksın acaba 🤭
@Kedikizlik ötelere bakacak o shshsjs
Evimize oradan da mı bakmayalım yani :)
Rehberim öyle diyorsa arkama bakmam... ötelere bakıyormuşum :)
Her tamam o zaman dkldkdk
@Kedikizlik sende izin veriyorsan ben siparişi çekiyorum 😀 umarım uzayda da kargo sorunu yaşamam 😀 AstronotKargo :)
Bana da versene hayrına bi teleskopum olsun sen uzaya gitmeden geri veririm
😀 teleskop sana feda olsun ne demek ama görüşte kalmasın sende soruya yanıt vererek teleskop diyebilirsin görüşünün altına kurye gibi getiririm ben :)
Ahahaha görmüştüm bunu Trendyol reklamında😂😃
UZay aracının içinde olacaksak
Kitap
Laptop
Hırka :D
Laptop , telefon, gıda ürünleri olurdu da tek başına olmasın :/
#deriçeket
a3 a4 a5 kağıtları
ayy ben bayıldım herhalde :)
Ne kadar zor bir soru bu yaa sjdjdhd
Trendyol şart mı?
Yemek sepetinden alsak 😂
Trendyol yemek de olsundu :)
Tamam 1 tane çanta, 1 tane topuklu ayakkabı 1 tane elbise alayım, elin uzaylılarına rezil olmayalım. 😂
ahahhaha :D
🌺🥰
trendyol expres aracıyla mı (doblo) teslim edecek uzaya 😀😀😀 uzaya çıkacak zenginliğim olsa alınmasın ama trendyola bakmam sanırım. bu zengin olunca metrobüs durağına taksiyle gidicem demek gibi bişey olur 😀😀😀
Kendime gelmek için KAHVE
yüzümü yıkamak için SU
Ve kendime geldigime emin olmak için cimdiliyecek ARKADAŞ
ÇÜNKÜ BEN UZAYA ANCA RÜYAMDA GİDERİM
Ben şu an '' Uzaya çıksam neden Trendyol'dan bir şey alayım '' sorusunun cevabını düşünmekle meşgulüm.
Kamp çadırıı🤣
Elektrikli mangal ve yemek
Birde telefonum dkkdk
İhtiyacım olan biraz kum, biraz çimento, biraz da tuğla. Ama ne yazık ki bunlar Trendyol'da satılmıyor ya
Maskara, cımbız, saç kurutma makinesi.
ahahha almıyoz seni uızaya bsdnjkl
Neden be
Ben keyfim ve kahyası ortak kararlaştık nsjdklşi
Uzaya damsız almıyolarsa demekki
Haline acıdım gel alıyoz jskdlş
Trendyol alışveriş yapilacak en güvensiz ve sacma yer.. ucuza alacagim diye İstanbul'dan Vandaki dukkana siparis veriyorsunuz.. acaba Vanda olsaniz o dukkanin onunden geçerken gider alir mısınız
Uzaya gidiyorum ama hâlâ Trendyol mu?
Dünya fakirliği 😔🔫
Ultra yüksek kaliteli fotoğraf makinesi.
Harddisk, yüksek roma sahip
Bir harddisk daha
Hıı, böyle bir hatun varsa şapka şart ama getirirler mi? 😂
Hicbirsey trend yola para harcayan net nokta. Sokuyo millete kakaliyo
Lüks kefen takımı (ne olur ne olmaz) kaliteden ödün veremem.
Kitap.
Kamera.