Benim en pahalı alışverişim görseldeki gibi teşekkürler dolar kuru :). Sizin peki en pahalı online alışverişiniz neydi?Bilgi amaçlı söylüyorum toplu bir alışveriş değil tek ürün
İlk ticaret deneyimim ama 1 sene ön çalışmasını yaptım. Dolar kuru biraz etkiliyor ama şu an için zararlık bir durum öngörümde :D NFT ilgimi çekiyor ama bulaşmadım.
Görmüş geçirmiş insan buraya gelip ben şu kadar alışveriş yaptım diye hava atmaz. Millet 200 bin TL harcıyor burada paylaşmıyor. Milletin harcalamalarını paylaşma lütfen iyi günler rahatsız etmeyin hocam lütfen.
650 000 TL lik arabam var ama kalkıpta bir bilgisayara 23000 TL veriyorsam eğer burada ekonomideki bir duruma dikkat çekmeye çalışıyorum. Ama sen olayları popon anladığın için anlamaman normal. Bu kasayı geçen ay alsaydım 18000 TL di geçen yaz alsaydım 12000 TL di. Ben artık teknolojiye çanta dolusu para ödüyoruz buna dikkat çekmek istedim ama keyfin bilir
araba işi çok farklı iş ben de geçen sene galeriden siparişle opel grandlandx ultimate edition aldım. Arabaları hesaba katma burada vurgulamak istediğim bilgisayar telefon gibi basit ürünleri bile dünya para ödüyoruz artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çinden malzeme alışverişim :D ticaret denemem için yaptım daha da elime ulaşamadı.
hayırlı olsun mu denir hayırlı satışlar mı denir bilmem ama risk almışsın inşallah zarar etmezsin :D
Teşekkür ederim. Dolar etkiliyor gerçekten :D umarım zarar etmem.
ticaretten anlıyorsan zarar etmen zor umarım başarırsın :) NFT yapıyorum ben de mesleğimin dışında ama benimkinin zarar etme ihtimali 0
İlk ticaret deneyimim ama 1 sene ön çalışmasını yaptım. Dolar kuru biraz etkiliyor ama şu an için zararlık bir durum öngörümde :D NFT ilgimi çekiyor ama bulaşmadım.
Laptop ve birkaç yan ürün almıştım 10k gibi bi şey vermiştim. 23klık ne ürün aldın :D
bilgisayar
Tamam internetten değil senin alışverişin doğrudur.
itopyada RTX 3070 kasa aldım link atayim mi ispatlayabilirim de
https://www.hizliresim.com/l2r4ow1 sanırım bu seni popo etmeye yeter :)
Ben internetten yüz tane öyle şey bulup atayım sana. Reis
boş ver başkalarının şeyi ile hava atmayı.
canım sana maaş kartımdan para akışının fotosunu attım
3 bin maaş alıyorsun 23 binlik malzeme alıyorum diyorsun 😀 internetten o kadar uğraşmışsın bide bulmak için ne adamsın 😀 iyi günler
maaşım 10 000 TL.3000 ne alaka?
kıskanma bacım çocuğu senin azğın açlıktan kokuyor diye herkes fakir değil
Görmüş geçirmiş insan buraya gelip ben şu kadar alışveriş yaptım diye hava atmaz. Millet 200 bin TL harcıyor burada paylaşmıyor. Milletin harcalamalarını paylaşma lütfen iyi günler rahatsız etmeyin hocam lütfen.
650 000 TL lik arabam var ama kalkıpta bir bilgisayara 23000 TL veriyorsam eğer burada ekonomideki bir duruma dikkat çekmeye çalışıyorum. Ama sen olayları popon anladığın için anlamaman normal. Bu kasayı geçen ay alsaydım 18000 TL di geçen yaz alsaydım 12000 TL di. Ben artık teknolojiye çanta dolusu para ödüyoruz buna dikkat çekmek istedim ama keyfin bilir
Tamam 650 binlik araban var tamam inandık güzel kardeşim. Hadi yazma lütfen sen akıllısın güzel kardeşim.
leptop ve 2 tane telefon aldim 3800 euro tutmustu
3 ürün almışsın 38000 TL ucuz yani ben tek ürün aldım
diger urunleri soylersem 18 bin euro bir aldim araba siparis verip 22.750 bin euro alacagim gerisini sen hesap et
araba işi çok farklı iş ben de geçen sene galeriden siparişle opel grandlandx ultimate edition aldım. Arabaları hesaba katma burada vurgulamak istediğim bilgisayar telefon gibi basit ürünleri bile dünya para ödüyoruz artık
Turkıye öyle burada çok bır şey degıl cevırsen kım alıyor
O ne
masaüstü bilgisayar