Biliyorsunuz dolar ve Euro aldı başını gitti. Özellikle elektronik ürünler artık uçuşa geçer. Peki, sizin keşke zamanında alsaydım dediğiniz bir ürün var mı?
Keşke zamanında alsaydım dediğiniz bir ürün var mı?
Macbook almak istiyordum kendime keşke birkaç ay önce alsaydım diyorum şu an. Çünkü fiyatları arttı ve arkadaşımın ne kadara aldığını bildiğim bir ürünü 3+4 bin fazla bir paraya almak beni üzecek
Evet televizyonum bozuldu biki taneydi birine verdim bende TV bin ikin felan saniyordum uçmuş fiatlari duyunca dumur oldum keşke alsaydim dedim hala almadım TV izlemiyorum diye ama ihtiyaç belki dolar düşer 😂
Bir Macbook alacaktım ertelemiştim onu keşke alsaymışım diyorum şimdi. Bir de zamanında Tracer 700 alacağıma keşke S1000XR alsaymışım bütçemi biraz daha zorlayıp. Şimdi yanına dahi yaklaşamıyorum :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Macbook almak istiyordum kendime keşke birkaç ay önce alsaydım diyorum şu an. Çünkü fiyatları arttı ve arkadaşımın ne kadara aldığını bildiğim bir ürünü 3+4 bin fazla bir paraya almak beni üzecek
Merhaba Bynarcos👋🌹
Hayır yok. Çok şükür bir ihtiyacım da yok şu sıralar.
Evet televizyonum bozuldu biki taneydi birine verdim bende TV bin ikin felan saniyordum uçmuş fiatlari duyunca dumur oldum keşke alsaydim dedim hala almadım TV izlemiyorum diye ama ihtiyaç belki dolar düşer 😂
Bir Macbook alacaktım ertelemiştim onu keşke alsaymışım diyorum şimdi. Bir de zamanında Tracer 700 alacağıma keşke S1000XR alsaymışım bütçemi biraz daha zorlayıp. Şimdi yanına dahi yaklaşamıyorum :/
Resat altini. Bu altini cok severim keske zamaninda cok cok cok alsaydim o cantalar ayakkabilar yerine resat altini biriktirseydim.
Her şeye der oldum son zamanlarda.
Her şey pahalı
Keşke yıllar önce alsaydım dediğim ürünler var ama yakın zamanda her şey ateş pahası...
Türkiye'de almayı düşündüğüm her şey için keşke dün alsaydım diyorum.
Var, keşke araba alsaydım borç harç ödemek yerine ertelemeseydim.
Hepsini aldım, keşke dediysemde gözümün açlığından demiş olurum şimdi ayıp olmasın😜
Var olmaz mı? Laptop alma fırsatım varken sonraya bıraktım zaten o sonra hiç gelmedi bile. 😅
birkaç tane araba almalıydım :D
Şahin bile 45 bin olmuş
Avrupa'ya tatile gitseydim diyorum
Laptop alsaydım zamanın da şimdi uçuk fiyatlar
Hayır yok elimdekilerle idare ediyorum şimdilik.
Araba ve gamer sistemi
Bir sürü altın ayakkabı her şey
Saç şekillendiricim
evet var
Laptop 🥺
Bilgisayar
Shimano stella
Keşke algısı yerin de olsaydı da anlasaydı
Araba 😄
Laptop
elbiseler🌺💫💭👼
Evet var