Apple, Türkiye’deki telefon satışlarını kur belirsizliği sebebiyle durdurdu. Alışveriş yapmak hayal mi oluyor?
Apple, Türkiye’deki telefon satışlarını kur belirsizliği sebebiyle durdurdu. Alışveriş yapmak hayal mi oluyor? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Verilir de ben hediye paketi yaptırmadan vermem. O özel günün anlamı olmalı. Normal bir hediyeyse yaptırmaya gerek yok ama. Doğum günü falansa bence yatırılmalı. Daha sevimli duruyor. Ve hediye daha anlamlı gözükür. Değerli olduğunu hissetmeli hediyeyi vereceğim kişi. Beni de hediye paketi ile alınan hediyeler çok mutlu ve değerli hissettirir. Hediye paketi hediyeye gizem kattığı için merak uyandırıyor. Hediyeyi çekici kılıyor. Hemen açıp içinde ne var diye merak ettiriyor. Bence güzel bir şey.🌸
Hediyeyi özel kılan hallerden biri içeriği için heyecan uyandıran paket şeklinde teşhir olmadan süslü hali alışılagelen, olmazsada en kötü şartta ürünün kendi kutusuyla vermekte çokta büyütülecek durum olmaz, hediye yerini bulur yine.
Cevap
34Cevap
Selam gadası 🙃
Hediye aldığım varda paketinin olup olmamasına takılırım gadası. Hediye olsun da varsın paketsiz olsun.
#gadası
Sen ilk maaşınla alırsın hediye bana
Ben dua ediyorum sana merak etme
Ben inanıyorum olacak
Veririz tabiki saat i kendin koluna takabilirim. Öpücük bile verirsin, yeter ki kıymetli oldun güzel olsun, yeter ki iste, paket önemli değil… 😜
Çok doğru
Sağol
Hediye paketi yapmak hoş olur tabii ki ama fazla şeapmamak gerekir. Ben lisede yılbaşı çekilişinde bana çıkan kıza aldığım kolyeyi koyacak hediye paketi bulamayınca gazeteye sarıp kilitli poşete koymuştum. 😅 Sanırım oda onu çöpe attı. Bu yaptığım bile fazlaymış ya neyse. 😆
Bunun harici hediyeyi başka şeye koyamiom mlsf
Saat dedin mi akan sular durur benim için. Ona hediye kutusu olmasa da olur.
Gazeteye sar ver kanka, ama dikkat et polis görürse yanlış anlayabilir.
Selam,
Hediye paketinin mantığı bence tamamen süs ve hoş görünmesi için. Sade bir şekilde verince hediye gibi durmuyor sanki. Ben hediye paketi yaptırıyorum birisine bir hediye vereceğim zaman.
Selam canım🌹
Sürprizi kaçar verilmez öyle. Hediye verdiğim kişinin tebessüm dolu kutu açışını görmeliyim🥰
Verilebilir neden olmasın 😄 ama süsleyince daha özenli ve daha tertipli oluyor bence. Ben vereceğim zaman paketleyerek vermeyi tercih ediyorum 😄
hayır hediye paketi daha güzel olacak karşındaki özel hissetirmeli :)
Evet verilebilir bence. Önemli olan paket değil hediyedir.
bence verilebilir. Sevdiğim kişiye bileğimdeki bilekliği çıkarıp vermiştim.
Al lan diye kafasına fırlat daha anlamlı olur ve unutulmaz
Al hediye diye de verilmez ama çok şatafatada gerek yok
Hediye kişiye özel hale gelmeli. Sevdiği renkle kaplanmalı. İçine ruhu okşayıcı notlar koyulmalı. Dümdüz verilen bir hediyenin fiyat fişiyle vermekten farkı yoktur bence, hiç hoş değil…
Hediyeyi aldım da paketi kaldı
Kalsııınn
Ama şöyle caf caflı bir paket görüntü olarak daha güzel bir görüntü oluşturacaktır.
Hediye paketi olunca daha güzel olur. Benim hoşuma gider doğrusu
Valla efendim ben hiç paketsiz bir hediye vermedim bu zamana kadar..
Verilir de paketle daha gösterişli göze hitap ediyor
Yani verilir elbette ama , hediyeyi heyecanlı kılan hediye paketi bence o yüzden olmazsa olmaz 😅
Daha da iyisi hiç hediye almamayı tercih ederim. 😃
Bence hediye paketine gerek yok. 50 kuruşluk petito da hediye verilebilir
Yani çok süslü olmasa bile yine de paket gerekiyor süpriz olması açısından
hediye paketi olmadan da hediye verebilirsin mesela karsindakine sevgini verebilirsin ya da cicek verebilirsin bir kadina en guzel verilmesi gereken hediye ilgilenmek ve deger vermektir sevgi de dahil
Olsa güzel olur ama düşünmek önemli yani hediyenin değerine falan fazla önem vermem yeterki düşünsün özel günleri.
Verilir ama bence paketli daha iyi olur
Verilir tabii ki ama olmuşken tam olmalı bence
Bence önemli değil ama önemseyenler vardır kesin böyle şeylere takılmayın ya
Aaaa hediye paketsiz olur mu hiç o zaman bence zaten hediye olmaktan çıkıyor.
Verilir elbette, hediye paketi olması ayrıca özenli oluyor
Canım Senin Alman Yeter Süprize Gerek mi Var
Sağol
Yani cokhizli spontane gectiyse verilir
Oldu olacak taksitleride verilen kişi ödesin.
Olmaz. Görmemişlik gibi. 😁🤭
verirsin neden veremeyesin
Verilir
Hiç hediye almadım bu yüzden bilmiyorum
Her türlü hediye verilir
hayır
Verilmez
Çok düşünme düz ol
Yani verilir.
Olmaz
Evet verilir
verilir ama insan ister istemez garipser