Alışveriş & Hediyeler Gördüğünüz ilk 2 kelime yeni yıl hediyeniz olsa ne olurdu? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor İçinde hediye edilmeyecek öfke gibi şeyler de var ama o da yeni yılda sizinle olacak diye yorumlayalım :D Gördüğünüz ilk 2 kelime yeni yıl hediyeniz olsa ne olurdu? Cevapla Hediye Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sonuç ve yaprak kelimeleri mi?Resmen kandırıldım. Bu nası hediye böyle :) 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ahahaha onda da şanssızlık demek dfs Yorumla Yocto_Yotta +1 yıl Fenaaa. Çok fenaasın. Oynamıcam bi daha oyun :) Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Yalnız orada kelime melime yok kardeşim kandırma bizi 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :D miyop, astigmat dsfds Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Unutmamışsın jdjdjGelecek yılı görmuyom anlamındaydı bu jdjd Yorumla
PoYRaZ_015 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeni yıl kutlamak haram. Ben kutlamıyorum. Gavur bayramı. Kutlarsam cumhiryet bayramı , yani milli ve dini bayramlarımızı kutlarım. 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kahve, nefret. Şaka mı yaa yeni yıl hediyem olmasın lütfen 🥺🥺 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 375 cevap paylaştı. Kitap ve Nutella bu hediyeleri beğendiğim söylenemez. Çünkü ben Nutella sevmiyorum yemiyorum 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kalem, yalnız, yaprak.Cıx bunları beğenmedim.Ben başka hediye istiyorum. 1 0 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Sigara. Bağımlılığım burada bile belli oluyor hemen gördüm. 1 0 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl sinemayla nefret gördüm 🧐 nefret dolu bi sinema keyfimi yapcam acaba 😄 1 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Aşk ve Mutsuz. Yok sağol, istemez ikisi benden uzak dursun...😂😂 1 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kahve & üzgün Bi hüzünlendirdi bu sonuç benii 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kahve çıkmış daha neye hüzünleniyon Yorumla terazininbiri +1 yıl Üzgün de çıkmış amaa 👀 Yorumla
Latteaskına Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nefret ve aşk bu ne yaman çelişki haha 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl İkisini birbirinden ayıran ince bir çizgi zaten :DD Yorumla Latteaskına +1 yıl O ince çizgide boğulacağım demek ki.. Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yalnız ve suçlu. Saka gibi 😅😅😅 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi katil yollayalım dsfs Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Kesinlikle.. Ben bu şekilde yaşayamam.😅😅 Yorumla
Bayanmasochist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nefes ve sigara diyor.. Bu nasıl bir çelişki. 🤣 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Önce temiz hava vereceğiz sana sonra cuara. D
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Zevk ve yaprak mı fdkdjsj 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bu nasıl bir kelime seçimi böyle :D Yorumla FunnySunny +1 yıl hadi inşallah dermişim dfsfkdj Ne bileyim vallahi ilk bunları gördüm 😃 Yorumla
esmerxkız_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nutella ve aşk hadi hayırlısı KSKDNDN 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl süper :D Yorumla esmerxkız_ +1 yıl Bence de mzmxmx Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Nefret aşk gördüm. Yine yangınlar yine ben 🤦🏻♀️ 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ooo aşk gibi hediye daha ne olsun :D Yorumla ndenizyıldızı +1 yıl Sadece aşk olsa tamam ama galiba önce nefret edeceğim sonra aşık olacağım yalan rüzgarları gibi yıl olacak 😄 Yorumla
butfrustrated Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nefret mi? 😂 Gel de heyecanlan 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana nefret hediye edelim dsfds Yorumla
Sweet_Whimsy Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Sevgi ve Mutsuz olmadı ama şimdi hayat yine ağzıma bal çalıp fazlasıyla geri aldı.. 1 0 Yorumla
çalışkan_arı00 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl nefret ve nutella.. aman nutella almayayım kilo vermeye çalışıyorum zaten 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kahve & Kitap 📚 🍵 hımm uyumlu ikili 4 4 Yorumla terazininbiri +1 yıl Seviyon zaten iyi Yorumla u MustiEmre +1 yıl Kitap okumuyorum bu ara. ☺️ Yorumla terazininbiri +1 yıl Müzik kitap fenosu Yorumla u MustiEmre +1 yıl Heee o anlamda diyorsun. Jeton şimdi düştü. 😄 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Vaaaaaaaavvvvvv Kahve ve sigara muhteşem 🥂 2 0 Yorumla
birhemşirehanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Sevgi ve maskülen gördüm 3 3 Yorumla Sєєɾƙαɳ +1 yıl Ben sebep ve zevk gördüm direk 🤣🤣 Yorumla birhemşirehanimmm +1 yıl 😂😂 Yorumla Sєєɾƙαɳ +1 yıl 🙈🤣 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. Yalnız ve muhteşem tşkk shshshd 2 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Sinem 0_o bari erkek ismi olaydı :D ya 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Kahve Sevgi. Bende çokça var ya :D 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 494 cevap paylaştı. Güneş ve sevgi çıktı. 1 0 Yorumla
kronikvaka21 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Çit mi -_- 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ikinci kelime ne. s Yorumla kronikvaka21 +1 yıl Nutella Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl aşık ve ihtiras? 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Tam senlik :) Yorumla duygusalprofil +1 yıl ihtiras kurbanı olmak istemem Yorumla 8matador1180 +1 yıl kurbanı olmazsın ayarında tutarsın xd Yorumla duygusalprofil +1 yıl aynen duygusalprofil bu duyguları ayarında tutabilir aynen hdnsndm Yorumla 8matador1180 +1 yıl fdgfdg duygusal profil ama işine gelince duygusal o sdf Yorumla duygusalprofil +1 yıl tanisiyo muyuz jcmdjdm Yorumla 8matador1180 +1 yıl Alzheimer olmadıysan evet... xd Yorumla duygusalprofil +1 yıl :((( Yorumla
Melkt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Yaprak ne alaka 😂😂 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ağaç yaprakları bitki çayları diye düşün dsfds Yorumla Melkt +1 yıl Ne yapcam ben onları para istedim ben 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yaprak döner yapalım para yok :D Yorumla Melkt +1 yıl Yazık halimize onu bile isteyemiyoruz 😆 Yorumla
Bundansonrası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Derin , Güneş 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Güneş iyi gelir sana D vitamini :) Yorumla Bundansonrası +1 yıl :) Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sebep ve mucize 🎊 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ooo fiziki değil ama manevi olarak mucize gibi bir hediye iyi olurdu Yorumla Larviya_-_ +1 yıl Olurdu.. Yorumla
meyyyra Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl derin nefret çıkması peki muhteşem gerçekten 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl abdest al xd Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı. Nutella & sinema 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl iyi ya sana güzel çıkmış :D Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Bekliyorum hediyelerii o zaman 😋🤷♀️😅😅 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güneş ve yaprak😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bol d vitaminli bir gün :D Yorumla
sbeste Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yaprak derin çok saçma oldu 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl evet sana uymadı hiç. s Yorumla
_Everything_ Takip Et Xper 7 Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Yaprak bsbbdbdbd 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana ağaç yaprağı toplayalım Yorumla _Everything_ +1 yıl Zubi dubi dinlerken güzel olur ama sadece sen topla Yorumla 8matador1180 +1 yıl hangi ağacın yaprağını istersin Yorumla _Everything_ +1 yıl Elma ağacı olsun yeriz Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. R ve Ö 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sonuç ve yaprak kelimeleri mi?
Resmen kandırıldım. Bu nası hediye böyle :)
ahahaha onda da şanssızlık demek dfs
Fenaaa. Çok fenaasın. Oynamıcam bi daha oyun :)
Yalnız orada kelime melime yok kardeşim kandırma bizi
:D miyop, astigmat dsfds
Unutmamışsın jdjdj
Gelecek yılı görmuyom anlamındaydı bu jdjd
Yeni yıl kutlamak haram. Ben kutlamıyorum. Gavur bayramı. Kutlarsam cumhiryet bayramı , yani milli ve dini bayramlarımızı kutlarım.
Kahve, nefret. Şaka mı yaa yeni yıl hediyem olmasın lütfen 🥺🥺
Kitap ve Nutella bu hediyeleri beğendiğim söylenemez. Çünkü ben Nutella sevmiyorum yemiyorum
Kalem, yalnız, yaprak.
Cıx bunları beğenmedim.
Ben başka hediye istiyorum.
Sigara. Bağımlılığım burada bile belli oluyor hemen gördüm.
sinemayla nefret gördüm 🧐 nefret dolu bi sinema keyfimi yapcam acaba 😄
Aşk ve Mutsuz. Yok sağol, istemez ikisi benden uzak dursun...😂😂
Kahve & üzgün
Bi hüzünlendirdi bu sonuç benii
kahve çıkmış daha neye hüzünleniyon
Üzgün de çıkmış amaa 👀
Sinema ve rahat iyimiş 😃
Nefret ve aşk bu ne yaman çelişki haha
İkisini birbirinden ayıran ince bir çizgi zaten :DD
O ince çizgide boğulacağım demek ki..
Yalnız ve suçlu. Saka gibi 😅😅😅
sana bi katil yollayalım dsfs
Kesinlikle.. Ben bu şekilde yaşayamam.😅😅
Nefes ve sigara diyor.. Bu nasıl bir çelişki. 🤣
Önce temiz hava vereceğiz sana sonra cuara. D
Zevk ve yaprak mı fdkdjsj
bu nasıl bir kelime seçimi böyle :D
hadi inşallah dermişim dfsfkdj Ne bileyim vallahi ilk bunları gördüm 😃
Nutella ve aşk hadi hayırlısı KSKDNDN
süper :D
Bence de mzmxmx
Nefret aşk gördüm. Yine yangınlar yine ben 🤦🏻♀️
ooo aşk gibi hediye daha ne olsun :D
Sadece aşk olsa tamam ama galiba önce nefret edeceğim sonra aşık olacağım yalan rüzgarları gibi yıl olacak 😄
Nefret mi? 😂 Gel de heyecanlan
sana nefret hediye edelim dsfds
Sevgi ve Mutsuz olmadı ama şimdi hayat yine ağzıma bal çalıp fazlasıyla geri aldı..
nefret ve nutella.. aman nutella almayayım kilo vermeye çalışıyorum zaten
Kahve & Kitap 📚 🍵 hımm uyumlu ikili
Seviyon zaten iyi
Kitap okumuyorum bu ara. ☺️
Müzik kitap fenosu
Heee o anlamda diyorsun. Jeton şimdi düştü. 😄
Vaaaaaaaavvvvvv
Kahve ve sigara muhteşem 🥂
Sevgi ve maskülen gördüm
Ben sebep ve zevk gördüm direk 🤣🤣
😂😂
🙈🤣