Hangi sıklıkla online alışveriş yapıyorsunuz? ↗
İkinci el iç çamaşırı alır mıydınız?
Hangi sıklıkla online alışveriş yapıyorsunuz? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç araştırmadım ama öyle satış platformları için etik olmaması lazım kullanılmış iç çamaşırı satışı diğer giyim ürünleri normal ama. Böyle bir şey hem sağlık açısından riskli hem ticaret için uygun değil. Varsa denetimi yetersizdir uygulama içlerinin.
Bunun dışında İnternette fetişi olan kesimler çok fazla hatta bazen burada da denk geldiğimiz sorusunu kaldırdığımız tipler mevcut kızlara önerileri oluyor çamaşırını sat diyenler veya parasını vereyim beğendiğim iç çamaşırını satın al giy bana parayla tekrar sat diyen abuk subuk fikirli kişilere sanalda denk geliyoruz.
Selam güzel kızım🌹
Normal kıyafetlerimi bile ikinci el almıyorum iç çamaşırı hiç almam. Çok iğrenç değil mi başkasının iç çamaşırını satın almak ve giymek düşüncesi bile iğrenç kusmam geldi🤮 Düşünüyorum iç çamaşırları ikinci el alıp kullanacak kadar pahalı değil ki ben boxerlarımı 20 ₺ ye atletlerimide 25 ₺ alıyorum.
Ayrıca fantezi, fetiş adı altında alanlarada anlam veremiyorum. İnsan dışardan çok temiz gözükebilir ama kişisel temizliğini yapıyor mu bilemeyiz ki. Onlara burdan midesiz misiniz? diye sormak istiyorum.
Hayır dersem vur beni🥰🌹
Hayır demedim ki niye vurdun ki beni börüme geldi😂😂
Selamlar,
Bunun hiçte küçümsenmeyecek bir piyasası var. Hatta öyle ben satış yapacağım diye kendi parçalayanlardan daha çok alıcısı var. Garip bir fetiş türü. Benim kız arkadaşım iç çamaşırını 2 gün değiştirmese açık ve net soğurum. Tüm libidom yerle bir olur. Fakat bunu alıp koklayanlar var. Ayrıca çok ciddi para verip alıyorlar. Bana pek mantıklı ve sağlık bir zihin yapısı gelmiyor.
Katılıyorum. Çok doğru yazmışsın. Bırak 2 günü, sabah giydiğim camasırla gece yatağa giremem ben yani ilginç insanlar
Şöyle düşün. Adriana Lima gibi ünlü bir sima iç çamaşırı açık arttırmaya çıkarsa bunu almak için sıraya giren insanları alanı neden kimse ayıplamazda normal ikinci el çamaşır alanlara ayıplar gözle bakarlar? İkiside ikinci el bana göre ünlü biri giyince onun poposu daha mı temiz olmuş oluyor 🤔
Cevap
70Cevap
Selam gadası 🙃
Keşke trol falan olsaydı. Ama maalesef ki gerçek insanlar sapık ruhlarını beslemek için bu tür şeylere itibar ediyorlar. Allah akıl fikir versin diyorum.
#gadası
Çok var bu özellikle yurtdışında Kadınlar külotlarını satarak aylık geçimini sağlıyor Benimde tanıdığım biri vardı böyle Düzenli bir erkek müşterisi vardı Adamda koku feşisti varmış Ve en beğendiği vajina kokusu benim arkadaşımınkiymiş Bizimkini ikna ediyor buluşuyorlar Sonra sevgili oluyor İş ciddiye binince Adam artık külotlarını başkalarına sattığı bu siteden ayrılmasını istiyor Kız da ayrılıyor siteden işini bırakıyor Başka iş buluyor Şimdi evlilik yolundalar Adam sanki kavun koklar gibi seçti eşini😂
🤣
Gerçekten alıcısı var. Fetişler alıyorlar. Fantezi amaçlı, kokluyorlar falan… 🙈
Kullanılmış iç çamaşırlarını isme özel foto çekip satan ve yılda 2 milyon liradan fazla kazanan bir kadın vardı. Gazetecilik yaparken haberini yapmıştım...
Öyle valla...
Bunların has alıcısı yaşlı amcalar ülkeye ekonomi katıyorlar adamlar ya
Başka manalar da çıkıyor burdan ama yaşlı amcalar candır 😂
Asla ya asla. Hiç hijyenik değil. İç çamaşırı konusunda çok titizim. Ne benimkileri birine veririm, nede kullanılmış iç çamaşırına yönelirim.
Şu soru hayattan soğuma sebebim oldu Allahım yaa 🤢🤢🤢😅
Temiz iç çamaşırı 20 tl ye satamazken kullanılmış kadın iç çamaşırı deyip abazalara 500 den kakalayabilirsin, insan gerçekten hayret ediyor ama maalesef durum böyle 😂
Kahkaha attım
Bu nedir ya? Asla almammm kendim günde 2,3 kez değiştirmeden duramam başkasının pis şeyinimi alıcam bir de iyice saçmalamaya başladılar
Ne sallaması be alışkanlık haline geldi artık
@BiBusesin ahshaha öyle demek istemedim ve diyenler var demeyın dıye demedım bastan söylım de demesınler dıye dedım :)
uzun lakin anlayana @BiBusesin aga
Ne diyorsun sen hayırdır
Bunu alan var mı demek?
Ruh hastası olmalı bunu alan. Yani fantezi yapacağım derken iyice iğrençleşmeye başladılar.
Hayatta öyle bir şey almam.
Almam. Ama zor duruma düşsem alırım temizce yıkar ütülerimm. Yarın ne olacağı belli değil. Allah kimseyi o kadar muhtaç etmesin İnşaAllah
Alınmaz bence adı üstünde kişisel ürünler, hijyenik olması gerek yakınıyor olsa bile sonuçta yıpranmış tahriş edebilir
belki almış hiç giymemiş kullanmamıştır. ya da ünlülere aittir. ben mesela Kim Kardaşyanın donunu alabilirim. kafama geçirir gezerim.
hiç bir kadın bir başkasının iç çamaşırını giymez hijyenik ve titiz hissetmez kendini. gerçekten alan oluyor mu bilmiyorum tartışılcak güzel konu seçmişsin tebrikler
İğrenç hayır almam ve kimsenin de almaması lazım. İç çamaşırın ikinci eli mi olur? Ksjsj
hayır ya mikrop hastalık vardır. başkasının totosu değmiş bide giyemem ıyy
hayır hijyen konusunda çok hassas davranırım🌺💫💭👼 yenisi almak daha iyi
Ben almazdım elalemin giydiği şeyi ya hastalığı varsa
Hayır ancak bunun dolap gibi uygulamalarda fetiş ve fantezi olarak satıldığını biliyorum...
Alan alıyor ne yapacaksın ben şahsen giymem de yani benlik bir şey değil
Hayır, kesinlikle almam.
Bu tür ürünleri farklı amaçlarla satan çok insan var.
Çok acınası onu sapıklar alıyodur kesin :D benim tanıdığım hiç bi kadın ikinci el iç çamaşır almaz
Ben de bir kere denk gelmiştim, hastaları var alan.
Almam çünkü herkesin hijyen anlayışı çok sağlıklı değil, güvenemem
Hayatta ikinci el iç çamaşırı almam deyeri kaç paraki gider bir sürü yenisini alirim
Iyyy hayatta almam. Kıyafeti bile ikinci el almıyorum ben.
Hiç işim olmaz. Yalnız bunların açıklamaları araba ilanları gibiyse...
Hayır Asla Almam Başkasının Giydiği Pislik Kıyafeti mi Giycem asla
Hic kullanılmamış etiketi üzerinde olur sa belki alınır kullanılmış olan alinmaz
Alanlar var sende kullan sat böyle enayiler varken iyi para kazanirsin
bunları alıp hayal edıp koklayan seylerıne surten erkeklerı duydum hatta yıkamada cıkarttıgın gıbı yolla dıyenlermı dersınn.) )) . erkeklerı kazıklamak ne kadar kolay
Bakir ve utangaç bir adam olarak kokusunu ve görünüşünü merak ettiğim için giyilmiş kadın iç çamaşırı alırdım
Sapıklık amaçlı değil de merakımı gidermek amaçlı
Hayır satılmasını saçma buluyorum yenisi varken işim olmaz ikinci el işlerle.
Yorumlari okudumda kadinlarin ne kadar pis oldugunu ve bunun tamamen farkinda olduklarini kesfettim. Erkekler bile kadin ic camasiri hakkinda konusmus :D
bence almam :D ne öyle başkasının cinsel organlarının değdiği yere snde mi değeceksin :D
Alan varsa satayım dolara ama
Ayn adaşım dmxn
Alıyorum
@estetiayenemel34 ayh daha çok dolar daha çok smxndnsj
TKP et
Aklah akıl fikir versin kesin sapık olablar karşı cinsin kullabılmış diye iç çamalırını sioaril ediyodur yoksa normal şartlarda iğrebç bir şey
Finansal köleler
Çorapçılar
İç çamaşırcıları
Ayakcılar
Onlyfansçılar
Bunların piyasası hep yüksek
Senin aldığını biliyoruz tamam da bunu neden topluma soru hali ne getirdin☻
Kesinlikle hayir cok tehlikeli hastalik mantar kapar insan
Fantezi annem fantezi🤧
Koklamak için alıyorlarmış 🙈🤢🤮🤮
Aşırı alıcısı var. 500 liraya alan görmüştüm..
Evet kazancı çok iyi cidden. Mesela 3 gün giyersem 600’e veririm diyor, boşalması, zevk suyu vs de ekstraya giriyor..
Araba harici ikinci el herşeye karşıyım almam
Sapıklar alıyp heralde
Sapıklara amme hizmeti
Efendim merhaba beni bağışlayın lütfen bana kızmayın kınamayın nolur ben yürüme engelli biriyim satarsanız almak istiyorum
Almam ama satarım habahahahhsh
iç çamaşırı geç ikinci el bir şey almadım ben hiç
Almam hastalık varsa ne yapacaz 🤭
araba dışında ikinci el bir şey almam
İç çamaşır kullanmıyorum desem 😁
Ne işim var baskasının donuyla 😄
Hijyen Açısından pek alınmaz
Yok ya alınmaz ben almam şahsen
İğrenç, başkasının çamaşırını almak nedir la...
Giyersen rahatsız olmazmısın?
Bana en iğrenç gelen şey bu durum ya.
Vardır illa ki, sadece normaller almaz
Bunu yaparsam kendime hakaret olur, öğğk 🥴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?