AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Diyorumki bundan sonra başka birşeye şaşırmam bunu gördükten sonra sonra bir olay oluyor bunudamı yaptılar diyorum ya adam sokakta kılıçla nasıl dolanır ben onu anlamıyorum
O internette satılanlar gerçek samuray kılıcı değil ve keskin değil kör. Öldürmek isteyen bunu tavaylada yapar. Esas sormamız gereken hükümet suç oranı yükselirken neden boş oturuyor. Bu olmalı.
yani boğazına kalem de saplayabilirdi, kafasına taşla da vurabilirdi. üstelik kılıç daha dikkat çekici, daha fark edilir.
mantıklı mı bilmem ama toplumsal bir sorunun kaynağı olduğunu sanmıyorum.
Yorumlara bakıyorum da. Kız doğru söylüyor aslında. Böyle kılıç, silah ne biliyim kürk yasaklanmalı. Böyle ticaretleri sevmiyorum.
Kılıç deyince bunlar diriliş Ertuğrulluğlarina laf geldi zannediyor galiba. Tamam Osmanlı torunluluğunuza bişey demedi kız.
Mantıklı düşünürsek ruh hastası ve öldürme niyeti olan kişi her şeyle öldürebilir. Meyve bıçağıyla bunu yapmış olsaydı bunu yasaklamalıyız mı diyecektik şimdi. Kabak Samuray Kılıcına patlamış resmen.
Birini öldürmek isteyen ve kafasına koymuş bir insan bunları aramaz normal bir bıçakla hatta bir taş ile bile yapabilir bunu..
Tabiki Türkiye milli kılıç olarak ilan eder hatta açık artırmaya bile konulur okadar geniş bir zihniyete sahip insanlarımız 👌🏻
Satılsın tabi canım bugün de beni yarın de seni keserler sonra şizofren diye canım. Dünyaya erkek olarak gelmiş varmış ne rahatlar ya
Bıçak var, benzinle molotof var. İnsanların zihni bozuldu psikolojisi bozuldu. Bunlar sadece emareleri
normal ama üreten kişi senin nerede kullanacağını nerden bilsin
zaten yarama öldürme gibi amaçla kullanacağını bilse zaten satmaz o satıcı
samuray kılıcı bir insan neden evine alır ki ne işe yarayacak film filan çekenler tiyatroda kullananlar maketini kullansın gerçeğini değil
acikcasi kesici bir alet icin satin almaya falan gerek yok. insaattan demir cubuk falanda sokabilir birisi. cok mantiksiz dedigin sey
arkadaş satılmasa daha iyi olur. ancak satılsa bile öncelikle çeşitli psikolojik testlerden geçirilmeli kişi
Temel Mesele satılıp satılmadığı olmamalı.
Temel Mesele bu şahısların toplumdan izalasyonu olmalı.
İzole bir toplum sağlıklı toplumdur.
Satılması sorun değil de bu tür insanların kontrol altında tutulması lazım ona gelene kadar daha zararli şeyler var.
Samuray kılıcını gıçından sokup ağzından çıkaracan böyle deyyusun. Hastaysan git tedavi ol ulan bu dünyada bir sen mi hastasın döl israfı
öldürmek isteyen evden ekmek bıçağıyla da öldürür çözüm bu değil, hukuk sisteminin düzeltilmesi lazım.
Katana'nın satışını yasaklayarak mı önlem alınıyor yani. Saçma bence. İsteyen başka bir saldırı silahı da bulabilir. Süs olarak duvara asılabilir.
Kesinlikle hayır bir kadın olarak biber gazı taşımam yasak ama oyuncak gibi satılıyor bunlar anlamıyorum
O nasıl bi pp 😂😂
bıçak da satılıyor. motorlu testere de.. amaç bunu kötüye kullanmamak. yasak getirmekle bir yere kadar. esas sorun eğitimsizlik. insanlar eğitilmeli.. bu sistemle değil ama..
Öldürecek kişi her türlü öldürür maalesef ama en azından kolay da erişilmesin bu tarz silah ve benzerlerine.
Kaldırılsa da fark etmez cinayet için bu bi engel değil bıçaklar, satılırlar birsürü seçenek var insan işlemek istedikten sonra gerisi tefarruat...
Sorun kilic değil kilicla olum sayisi ne ki problem olan ve en cok olume yol acan pompalılarin leblebi gibi herkeste olmasi
Kızın dogranmasını izledim çok ağladım migrenim tuttu üzüntüden
Konu aslında samuray kılıcı balta neşter değil yapmak isteyen incecik çakıyla da yapar maalesef kafaların değişmesi lazım
görende hattori hanzo nun kılıcını satıyorlar sanar dandik demir parçası
Bunun samuray kılıciyla alakası yok asıl sorun şiddet.
kesici delici aletlere ateşli ve havalı silahlara sınırlandırma getirilmeli.
Ulan kılıç bulmada bıçakla yapar buna mı takildiniz
Ya öyle düşünürsen bıçak da satılmasın. Bu kılıcı alan herkes adam kesmiyor.
Yani o adam kılıç olmasa başka bir şeyle de öldürürdü kadını.
İste kac kisinin yorumunu okudum bi tane boyle bisey yok silahin satilmasini yasaklamak yerine silahi kullanmamayi ogretmek gerek insana ki insanlarin siddetin cozum olmadigini bilsin tabi biz herseyi insaa edip temele asla bakmadigimiz icin zor
Bu tür silah sayılabilecek aletler internette satılması yasak olmalı.
Öyle hediyelik eşyamı olur. Millet kafayı topla tüfekle kılıçla bozdu neyse
Kuzenimde de zülfikar kılıcı var ama süs eşyası bu aptallar neden gerçek kılıcı satmışlar ki
Satılabilir yani ama keskin ve orijinal şekilde satmak saçmalık tabi
Problem bu değil. Yanlış düşünüyorsun. Neden satılmasın? İnsanların çeşitli koleksiyonları var
Adam internetten Kalaşnikof alıyor. Bir sürü ruhsatsız silah satışı oluyor internetten. Bireysel silahlanma nasıl bu kadar çoğaldi sanıyorsunuz? Samuray kılıcı ne ki?
Sosyal medyada çok uygun fiyata pompalı tüfek satilabiliyorsa o gayet normal
Samuray kılıcından çok neler satılıyor. Siyanür bile vardı , alıp ailesini zehirleyen çocuk vardi.
Sorun Kadınlarımızı koruyacak kanunların olmaması kadınlara yönelik şiddet siyasi kaynaklıdır
haberi şimdi gördüm. bunun kadınla erkekle ilgisi yok bence. orada karşısına kim çıkmışsa saplamış. kesin ruh hastası ama bu tip şeylerin satılmaması lazm tabi ki.
Akpli değilim lakin siyaset ne alaka? Bir kişi bir insanı öldürmek istediği zaman alıcagı sonucu düşünmez. İsterse idam gelsin yine öldürür. Hele ki kadın cinayetlerinde zaten adam artık kendinden vazgeçmiştir. Ya benimsin ya kara toprağın der
@RuhsuzKaptan İstanbul sözleşmesini ben mi kaldırdım bak bakalım iktidar da kadına değer önem veren saygı duyan tipler mi var eskiden kadın cinayetleri mi oluyordu taciz tecavüz mü oluyordu kadınlara analara saygı sevgi vardı ananı alda git diyenler değil de kadını ikinci sınıf görenler değil de şimdi soruyorum sana kim kaynaklı o zaman
@RuhsuzKaptan Görüşün sonun da Ya benimsin ya kara toprağın demişsin bu ara da toprağı katarlılara sattık bil istedim :)
Kardeşim anlattığın şeyleri bende biliyorum ve özellikle belirtiyorum akpli değilim diye senin anlamadığın konu şu. Bir adam karısını devlet bana ceza vermiyor nasıl olsa diye asla öldürmez. Bu karekterinde ki kıskançlığa kibre öfkeye yenik düştüğü için olur. ya da sen çok az insan tanıyan birisin. ya da kimseyi öldürmenin eşiğine gelmemişsin.
O an hiç kimse ileriyi düşünmüyor. Trafik kavgalarında bile cinayet bu sebeble oluyor. Cezaya değil eğitime önem verilmesi gerek. İnsnalara nasıl ezik psikolojisinden kurtulması gerek onlar anlatılması lazım. Git sor ceza evinde ki mahkumlara niçin öldürdün diye? Öldürürken alacağı cezayı ne kadar hesaba katmış sorsana bir?
Yasak olan birçok şey satılıyor aslında ama biz sadece görmek istediğimiz zaman görüyoruz
Samuray kılıcı kaldirilsada satisi yasaklansada vahsetin sonunu getiremeyiz bıçak satıcıları da o zaman denetime tabi tutulmasi gerekli olurlar beyzbol sopasi alir yapan gene yapmaya calis olay tamamen urunun ve satışının yasaklanmasi degildir ve vahsetin onune gecilmasi icin pompali tufekler tabancalar kesici aletler vs bunlarin istediikleri gibi kaldirilsada gene yaparlar çünkü ulkede ağırlaştırılmış bir denetim yok idam olarak degil idam cozum olmaz lakin bir son olacak kararlar alınmalı
Hayır satilmali öldürmek isteyen taş ilede öldürür.
samuray kılıcından sağ kurtulmak çok zor ancak
taş yine ıskalar bişey olur. kılıç bu abi kılıç !
Fark mi var öldürmek isteyen bir yolunu bulur
Giden gitti ölen öldü bundan böyle ne söylense boş
Ateş düştüğü yeri yakar
Doğru bulunmasa o kadar mezat yayınlar açılışta açık artırma usulü ile mal övgülerden günde binlerce bıçak, kılıç v. b şeyler satılmazdı.
Demek ki insanlar doğru buluyor ki birileri satıyorx
Yazamamışım ama anlaşılmıştır herhalde :)
Çiçek sepeti satıyor hattori hanzo kılıcı, kill bill dekinden
Burada satanlara da büyük iş düşüyor. Satmamalı. Satan firmalar da şikayet edilmeli.
Sonuçta bir silah bile satıliyor internette
Ama doğru bulmuyorum
Kezzap satmamayi biliyolar bi zamahmet bunu da satmasinlar zaten ülke normal degil yarısı deli bunu da dün iyice bildik!
kesici delici aletlerin herkesin alamaması lazım koşulları olmalı
samuray kılıcı ne ya parasını verirsen tank bile var internette
Bunun samuray kılıcı ile alakası yok. Bir kadını bıçak ile yastık ile hatta yediği yemek ile de öldürebilirsiniz. Sadece değişmesi gereken şey kafalarımız..
yeni bir yasa çıkarılmalı düzenlenmeli ŞİDDET İÇERİKLİ OLABİLECEK her şey sil baştan...
Akıl sağlığı yerinde olan insanlarda sıkıntı yokta onune gelene vermeleri sakıncalı
evet mantıklı buluyorum. ozaman monyok içeren çmaşır sularıda satılmasın?
Üretilmemeli ki satılmasın aksi taktirde bir yol bulup temin eder almak isteyenler
samuray kılıcı olmasa ne olcak? çarşıda pazarda bıcak balta satır satılmıyormu.
Yani neden cinayet aleti diye mantıklı değil her yerde. neler satılıyor satır Muş'ta çakı bıçak şiş ne ararsan yoldan gecene silah tabanca. ruhsati veriliyor
bence kaldırılmalı psikopat insanlar yüzünden diğer insanların suçu ne daha hangi şeyleri duyucaz bakalım yaşadıkça
Bence mantıklı , benim hoşuma giderdi bana hediye edilmesi 🙂
Kötü amaçla kullanılmadığı sürece gayet hoş bir alet 😁
Evet. Samuray kılıcı yerine meyve bıçağı da kullanılabilirdi.
Leş gibisin
@sudeak1 Ne alakası var ya, durup dururken niye hakaret ediyorsun? Meyve bıcağı ile elma da soyabilirsin, insan da öldürebilirsin. Araç-gereçlerle ilgisi yok bunun. Yolda bulduğu herhangi bir soda şişesini kırıp da cinayet işleyebilirdi.