Biliyorsunuz ikili ilişkilerde hiç özel gün bitmiyor. Tanışmak, buluşma, bakışma artık Allah ne verdiyse. Siz bu günler için bir beklentiye giriyor musunuz?

Merhaba 👋🌹
Tanışma yıldönümünde hediye almak şart değil tabiki. Eğer içindem geliyorsa almalı insan. Yoksa hediyenin anlamı ortadan kalkar.

İnsan karşısındakine değer veriyorsa, hediyeyi verirken gözlerindeki o gülümsemeyi, dudaklarındaki sıcaklğı görmek istiyorsa zaren hediye alıp veriyor.

Ben hediye almayı ve hediye vermeyi severim. Hoşuma gider. Ama tabiki zorunda değilim. İstemiyorsam almam. Zorunluluğa dönüşürse alışverişe döner.
Merhabalar..🛍 Doğum günü, yılbaşı, evlilik yıldönümü, sevgililer günü derken tanışma yıl dönümü hediyesi olduğunu daha yeni öğreniyorum. Gerek var mı ; hayır sanmıyorum öyle bir beklenti içine girmezdim. Diğer günlerde de beklentim olmadı; kaldı ki tanıştığım gün elbette özeldir ama hediye beklentisine girmem. Gerek var mı; içimden geliyorsa minik süpriz yapabilirim. İçine sevdiği şeylerden bir kaç tane alıp kutuyu özenle süsleyip paket edip verebilirdim. Hatıra olarak saklasın isterdim. Ama özellikle tanışma yıl dönümümüz diye kendimi hediye almak için zorlamazdım, unutkanım zaten, ondan da bir beklentim olmazdı. Zaman zaman yıl dönümleri, ya da özel günler olmadığı zaman bişeyler almayı daha çok seviyorum.

Cevap
5Cevap
Sart degil ben almam aldirmam. Iki seyi kutlarim bir ilk sene sevgililer gunu sonraki yillar hediye istemem hediye alabilirim belki bir de evlilik yildonumu sadece ilk sene. Her sene rutine bindirmek guzel degil. Esini al tatile git daha guzel bos yere stress yaptirmaya gerek yok ne alsam ne alsam diye. Onu bunu kutlamanin bir anlami yok diye dusunuyorum.
Skeçler konu olan bir konu ^^ Hatta birinde ; ilk birlikte banka oturduğumuz günü nasıl unutursun diye kadın veryansın ediyordu ^^ Bir kadına sadece özel günlerde hissetirmek yerine ona her zaman kendini özel hissetirmenin daha isabetli bir karar olacağı düşüncesindeyim.
Tanışma yıldönümü diye hediye alma beklentisine girmem. Hani bu doğum günü için de geçerli kutlasın yeterli. Ama sanırım bazı ilişkilerde bu sorun haline bile gelebiliyor.
😂😂 yok yaa abartı.. özel olan ummadığım anda verilen hediyedir benim için. Gereksiz buluyorum sevgilileri günü falan. En güzel hediye kendisi olur benim içinn
Bence hiçbir özel günde hediye almak şart değil
Hediye dediğin içinden geldiği zaman alınmalı özel bir günü beklemek ya da o gün zorunlu olarak hediye almak bana göre değil
Mektup yazmak da benim için bir hediyedir hemde en pahalı pırlantadan daha değerli. Bu sebeple ben beklerim.
Gerek yok sadece tatlı tatlı o günü anmak yeterli benim için. Hediye vermek isteyen güne ihtiyacı olmaz içinden geldiğinde eder.
İçten gelen bir şey bu. Zoraki bir şekilde ne hediye ne de başka jestler...
şart değil
doğumgünlerinde başka özel gün bilmem kendi adıma
İnsan Sevdiğine Hediye Alır. Fakat Bu Özel Günler Saçma Bence
Ben hediyeden çok basbasa harika bir yemek ve gece isterim
Bekliyor hani insan😊bı tık değerli hissettiriyor 🤎
Hayır ne gerek var iyice özel günlerin de suyunu çıkarmasınlar yani.
Hayır canım her şeyi bahane edip hediye alınır mı yok ilk sarılma yok ilk öpüşme yok bilmem ne yıl dönümü tamamen Para tuzağı 🤣🤣
Gelme bu oyunlara doğum günü yeterli evli değilsen evliysen evlilik yıl dönümü o kadar
bence gerekli..
çünkü benim için inanılmaz bir olay :)
Tabikide ay bitene kadar bekliyorum ona göre 🙄🤣
Tanıştıydık işte aa😑
düğün günümüzü eşimin doğum gününe denk getirdim kafam rahat :D
Bence şart değil ama hediye almasıda ayrı hoş olurdu.
Çeyrekte olur hediye çart değil sjsjsks
*şart.
Espirimin tadının tuzunun kaçtığı bir andayız evet.😜🙄😏
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?