Kitap alışverişlerimi genelde Amazon üzerinden yapıyorum. Güzel ve kaliteli indirimler oluyor. Peki, sizin tercihiniz hangisi oluyor?

Merhaba🌹👋
Neee kitap mı dedin? Koşturdum geldim. 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Huh!
Sık sık online kitap alışverişi yapıyorum diyebilirim.

Online kitap alışverişlerimiz eskiden D&r’den yapardım ancak düdüklendiğimi fark edinde Trendyol’a geçiş yaptım..

Aradığım kitapları çok uygun fiyatlara bulabiliyorum.

Trendyol’dan kitap alırkende en çok;

Keyifli alışverişler diliyorum 🛍🛍🛍🛍
Merhabalar… Kitap alışverişimi genelde gidip mağazadan almayı tercih ediyorum. Ama bir senedir online olarak çok fazla kitap sipariş verdim. Kitap almak için indirimleri bekleyemiyorum, bir an önce alıp başlamak istiyorum genelde. En çok online üzerinden kitapları D&R üzerinden yapıyorum. Eğer istediğim yayın evi, yazar ve kitap yoksa bkm kitap ya da kitapyurdundan yapıyorum. Bazen de idefix tercih ediyorum.
Genellikle Amazon ve Kitapyurdu. com’ dan alışveriş yapıyorum. Ancak sıklıkla Amazon’dan yapıyorum. Dediğiniz gibi daha güzel indirimler oluyor. Birde hiçbir sorun yaşamadım. Kitaplarım hep sorunsuz geldi. Kitapyurdu sitesinden bir kaç kere bazı kitaplar yıpranmış olarak geldi. O yüzden bazen ordan alışveriş yapmak için isteksiz oluyorum.
Gitti gidiyor 'dan almayı tercih ediyorum.
Kitapçıdan almayı daha çok seviyorum, kitaplara dokunarak bir bağ hissediyorum aramızda.
Kokusuyla beni büyülüyorlar, dokunduğum her kitap beni al diye fısıldıyor sanki.
Olabildiğince kitapçıdan almaya özen gösteriyorum.
Cevap
4Cevap
Turkiyede oldugum zaman eskiden okuoku olan simdi ise kitapsepeti olan siteyi tercih ediyorum genelde. Bazende bkm kitap ve kitapyurdundan alisveris yapiyorum.
Merhaba
Bununla ilgili bir çok firmadan yapıyorum diyebilirim.
Bunların en basiti
Bkm kitap
Trendyol
Kırmızı Kedi Kitapevi
kültür yayınları
Kitapyurdu, hepsiburada, bkm kitap, d&r genelde bu sitelerden alıyorum.
Yaparsam BKM kitaptan yapıyorum ben. Yakın zamanda kitap fuarından yeterince kitap aldığım için onları okumadan yenilerini almayı düşünmüyor bir süre.
Instagram üzerinden sipariş etmiştim 38 tane, gayet güzeller, 600 tl den 100 tl gibi bir fiyata düşmüştü : D
Kitap almak istiyorsan Amazon ya da Amazon prime derim
Kitapyurdu, hepsiburada, bkm kitap, d&r genelde bu sitelerden alıyorum.
Bkm idi. Senin sayende amazona baslayacagim sanirsam. Burdaki çekleri kullanirsam dr olacak🙄
bkm kitaptan alıyorum alacağım zaman, genelde toplu alıyorum zaten daha uyguna geliyor internetten.
Mağazaya gidip bakıyorum genelde. D&R gibi.
BKM den alıyorum baya indirim oluyor orada.
Kitapyurdu ya da Idefixe.
D&R zira buradan kazandığım çekler işime yarıyor
Hepsiburada'yı tercih ediyoruz biz
Amazon üzerinden alıyorum
kitapyurdu veya pandora
Bkm kitap
Kitapyurdu
Kitap sepeti, d&r, kitap seç ve bkm kitap
İndeks genelde
Bkm yi çok seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?