Ayyy indirimlerden harika şeyler aldım desem yeridir. Pek çok sitede indirim oldu ama ben tek Trendyol'dan alışveriş yaptım. Sanırım ben Trendyolkolik oldum. :) Siz en çok hangi siteleri kullanıyorsunuz?
Trendyol
Hepsiburada
Gittigidiyor
N11
Amazon
ÇiçekSepeti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Black Friday’da hangi alışveriş sitelerini kullanıyorsunuz?
Site içerisinde kart ve adres bilgilerim güvenle duruyor. 3d secure ödeme seçeneğinden memunum.
Trendyol cüzdan ile yaptığım her ödemede bonus paralar alıyorum. Şimdiye kadar 200-300tl bonus para kullanmışımdır. Hatta belki daha fazla.
cüzdan
Harici Trendyol üyesi satıcılardan aldığım ürünlerde bir sorun yaşarsam Trendyol mağdur olmama izin vermiyor. Adıma satıcıya ulaşıp aracı oluyorlar.
Trendyol üyeliği ile anlaşmalı olan uygulamalarda indirimler, ücretsiz üyelikler kazanabiliyorsunuz.
E bir site daha ne yapsın? Sayamadığım ancak çok sevdiğim bi dolu özelliği daha vardır. Bunlar ilk aklıma gelenler.
Ancak elbette sitede her şeyin pürüzsüz olması imkansız. Satıcıları doğru elemek, doğru kişilerden siparişler vermek lazım. Müşteri Hizmetleri de Bi Süperman değil.😃😁
Benden bu kadar canikom. Ben diğer sorulara koştur koştur gideyim. Fenomen olmak kolay mı? Değil mi? 😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Keyifli alışverişler diliyorum herkese🌹🛍🛍🛍
Alışveriş yapacak olan bana da bi göz altı maskesi alıversin😘😘
Indirimlerden yararlanmak için kullanabilecek pek çok internet sitesi mevcut. Instagram butikleri dahi indirimlere gittiler.
Benim bu indirim bombasında tercihim ;
Amazon
Hepsiburada
Trendyol
Zara , Mango gibi mağazaların da kendi internet siteleri.
Yalniz ufak bir şey söylemek istiyorum. Black friday indirimlerini yıllardır takip ediyorum. Lakin şunu farkettim. Ocak ayında mağazalar Kasımdakinden daha büyük bir indirime giriyor. Yani indirimi kaçırdım diye kimse üzülmesin. Bu indirim fırsatı Kasım 'dan Ocak ayına kadar sürüyor .
Sıkı takipçisi olmadan her ay bir kaç kere siteleri kontrol ederek göreceksiniz.😊
Bende bu sene alışveriş sitelerinden birbirinden şık ve kullanışlı ürünler aldım. Önemli olan burada iyi bir analiz yapıp hangi ürünün aslında ne kadar olduğunu bilmek. Genel bir online alışveriş alışkanlığı olan insanlar aslında bu konuya oldukça hakim oluyorlar. O yüzden indirimleri gerçek olarak yakalayabiliyorlar. Ben genel olarak şu siteleri kullanıyorum;
Trendyol
Amazon
Hepsiburada
N11
Fakat bunlarından arasında Amazon bir tık daha önde benim için. Çünkü teknolojik ürünlerden gerçekten güzel indirimler yapıyorlar.
Bende genelde teknolojik şeyler alacağım zaman hemen epey sitesinden karşılaştırıyorum. Fiyatlara ve yorumlara bakıp daha hızlı karar veriyorum sanırım :)
Ay ben geçen sene hepsiburada. com öyle güzel bir buzdolabı aldım ki hem de indirimli hale onun mutluluğunu yaşıyorum. İnsanlarda öyle bir önyargı var online beyaz eşya alınmaz diye ama harika oldu benim için.
Güvendiğim ve vazgeçilmezim olan trendyol sitesini tercih ediyorum :) gayet memnunum 😀 çok indirim yakalayamasam da en azından istediğim ürün yerine başka ürün gelmiyor😀
Alışveriş yaparken trendyolu kullannırdım fakat mahalle arası butiklere bile satış yaptırır hale geldi orjinal ürün diye satıyolar üstelik bunları hiç bir kontrol denetim uygulamıyor trendyol. Giyim alışverişi yapmak isteyenlere morhipo yu öneririm bizzat Boyner'in kendi sitesi tüm ürünler orjinal ürün değişimi için kargoya gitmenize gerekte yok en yakın boyner mağazasına gidip bir başka ürünle değiştirebiliyorsunuz bu yüzden favorim hepsiburada ve morhipo :))
Selamlar, Genelde Amazon, Hepsiburada, N11 oluyor. Amazon da prime abonesiyim. Aylık 7,90 gibi ücreti var. Prime video, prime gaming gibi özelliklerini de kullanıyorum. Prime abonelerine kargo hep ücretsiz bu beni oradan daha çok alışveriş yapmama sürükledi. Ayrıca aldığım ürünler ertesi güne hemen geliyor. Kargoda çok hızlılar bu çok iyi bir şey. Onun dışında Hepsiburada ve N11 den de indirim kovalıyorum. 🙂
alışveriş yapmayacağım. çamaşır makinesi bakmıştım ama gereçkten bir indiim yok ortada. yoksa cidden ihtyiacım vardı aalcaktım. hepsiburada'ya baktım ama başka bahara kaldı