Alışveriş & Hediyeler Alışveriş sitelerinden indirim bildirimi mi yoksa ondan bir mesaj mı? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor şu an, hangisinin gelmesini isterdin eski bir sevgiliden gelen mesajı mı yoksa indirim bildirimi mi? 💃🌺🎈 Alışveriş sitelerinden indirim bildirimi mi yoksa ondan bir mesaj mı? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Hediye 10.000$ kazandınız bildirimi gelmeyecekse siteden, mesaj daha iyi olur. 5 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı. Mesaj beklediğim insanla konuşuyoruz zaten, indirimden alışveriş yapacak param da yok wjxkskd başka seçenek varsa onu alayım 1 12 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl İçmek var yani bitek o kaldı 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hangisini alırsın votka viski rakı bira mohito şampanya likör mikör 🤭 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ha bide şarapp Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ooo bana bunlarla gel ahahah rakıya hayır demezdim şuan🙃😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bende demezdim valla 🤭😂bak yazarken bile boğazım kızıyor Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ah be yaktın ikimizi de ahahah😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sorma hem seni hem kendimi acil bir büyüğe danışmamız gerek 😂 Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ben elendim sen devam et, malum aile evi sorunları😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahsha 😂zaten bende de o aile evi sorunsalı olmasa varya 2 günde bir olan paramı içkiye verirdim Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Allahtan öyle bi engel varda frenliyoruz kendimizi ahahaha Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Öyle olmasa alkolik olurdum ben de kesin ya🤦♀️🤦♀️ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kesinlikle bnde🤦♀️ Yorumla
ıronlady17 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Alışveriş sitesinden gelen tebrikler bişey kazandınız yazısı 😂 çünkü param yok indirim gelsede alamam 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahah😂🤭 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Eskilere dair tüm mesajlar benden ve telefonumdan sonsuza dek uzak dursunlar.İndirim diyorum...🦄🍀🍏⭐❤️ 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Galatasarayın gol bildirimi.Hesabınıza para geldi bildirimi. Şu ürün şu tarihte şu kadar indirimde bildirimi. 1 0 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl İkiside gitsin ötede oynasın 😃😃😃yine sen yine güzel bie gif 😃😃 1 5 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Gifli paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor ya 🤭 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yine sen, yine değerli bir görüş teşekkür ederim🙏✨ Yorumla bionicman +1 yıl Teşekkür ederim de o kadar değerli bir görüş olduğunu düşünmüyorum poh pohlama beni 😂😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hayır burada just gerçekleri söylerim sorularımda yani 😂😂🙏içimden gelerek yaparım Yorumla bionicman +1 yıl Just: sadece yalnızca demek buda yurtdışında olduğunu düşünmeme neden oldu. İçinden gelerek yaptıysan sorun yok @hanimefendi 😃😃😃😃 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Alışverişe meraklı değilim o yüzden o kimse artık kimden gelirse gelsin 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir şey almak istemiyorum oda mesaj atmaz zaten o işleride bıraktım zaten 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Öyle bir indirim bildirimi gelsin ki 5-10 liraya sweat alayım başka türlü istemez 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kızlar için çok zor soru olmuş bu kadar zor sormayin 😅 , bana farketmez 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 317 cevap paylaştı. Onadan bir mesaj o kimse artık onu da bilmiyorum mesaj gelsin ondan 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Mesaj daha iyi olur :D 2 3 Yorumla BiBusesin +1 yıl Duygusal birtakım şeyler Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl @BiBusesin 🙈🙈 Yorumla BiBusesin +1 yıl Zdxdxd Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl alışveriş siteleri :D 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Dankeşönn🤗 Yorumla
Masterpiecee07 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Alisveris sitelerinin ya. Tabiki gercek bi insandan gelen bana ilgili oldugunh gostere mesaj 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Bir bildirim beklemiyorum gelmese de olur :) 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl hediye ürün, alışveriş çeki kazandınız falan 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İndirim sonra da olur, mesajı tercih ederim :D 1 0 Yorumla
frenchpres Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ondan gelsin artık be 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Aga b Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Karacaahmet'ten 2 metreye 1 metre mezar yeri 1 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hiç biri ilgimi çekmez gelmesini de istemem 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ondan bir mesaj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hediye 10.000$ kazandınız bildirimi gelmeyecekse siteden, mesaj daha iyi olur.
Mesaj beklediğim insanla konuşuyoruz zaten, indirimden alışveriş yapacak param da yok wjxkskd başka seçenek varsa onu alayım
İçmek var yani bitek o kaldı 😂
Hangisini alırsın votka viski rakı bira mohito şampanya likör mikör 🤭
Ha bide şarapp
Ooo bana bunlarla gel ahahah rakıya hayır demezdim şuan🙃😂
Bende demezdim valla 🤭😂bak yazarken bile boğazım kızıyor
Ah be yaktın ikimizi de ahahah😂😂
Sorma hem seni hem kendimi acil bir büyüğe danışmamız gerek 😂
Ben elendim sen devam et, malum aile evi sorunları😂😂
Hahahsha 😂zaten bende de o aile evi sorunsalı olmasa varya 2 günde bir olan paramı içkiye verirdim
Allahtan öyle bi engel varda frenliyoruz kendimizi ahahaha
Öyle olmasa alkolik olurdum ben de kesin ya🤦♀️🤦♀️
Kesinlikle bnde🤦♀️
Alışveriş sitesinden gelen tebrikler bişey kazandınız yazısı 😂 çünkü param yok indirim gelsede alamam
Hahahah😂🤭
Eskilere dair tüm mesajlar benden ve telefonumdan sonsuza dek uzak dursunlar.
İndirim diyorum...🦄🍀🍏⭐❤️
Galatasarayın gol bildirimi.
Hesabınıza para geldi bildirimi.
Şu ürün şu tarihte şu kadar indirimde bildirimi.
İkiside gitsin ötede oynasın 😃😃😃yine sen yine güzel bie gif 😃😃
Gifli paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor ya 🤭
Yine sen, yine değerli bir görüş teşekkür ederim🙏✨
Teşekkür ederim de o kadar değerli bir görüş olduğunu düşünmüyorum poh pohlama beni 😂😂😂
Hayır burada just gerçekleri söylerim sorularımda yani 😂😂🙏içimden gelerek yaparım
Just: sadece yalnızca demek buda yurtdışında olduğunu düşünmeme neden oldu. İçinden gelerek yaptıysan sorun yok @hanimefendi 😃😃😃😃
Alışverişe meraklı değilim o yüzden o kimse artık kimden gelirse gelsin
Bir şey almak istemiyorum oda mesaj atmaz zaten o işleride bıraktım zaten
Öyle bir indirim bildirimi gelsin ki 5-10 liraya sweat alayım başka türlü istemez
Kızlar için çok zor soru olmuş bu kadar zor sormayin 😅 , bana farketmez
Onadan bir mesaj o kimse artık onu da bilmiyorum mesaj gelsin ondan
Mesaj daha iyi olur :D
Duygusal birtakım şeyler
@BiBusesin 🙈🙈
Zdxdxd
alışveriş siteleri :D
Dankeşönn🤗
Alisveris sitelerinin ya. Tabiki gercek bi insandan gelen bana ilgili oldugunh gostere mesaj
İkisi de değil ya
İndirim bildirimi daha iyi.
ondan mesaj tabiisi de
Bir bildirim beklemiyorum gelmese de olur :)
Ilahi gucten bir mesaj
hediye ürün, alışveriş çeki kazandınız falan
İndirim olsun bari 🤭
İndirim sonra da olur, mesajı tercih ederim :D
İndirim daha heyecanlı😁
ondan gelsin artık be
Aga b
Karacaahmet'ten 2 metreye 1 metre mezar yeri
Hiç biri ilgimi çekmez gelmesini de istemem
Ondan bir mesaj
İndirim olsun 😅
Ondan mesaj