Alışveriş & Hediyeler Önümüzdeki ay Noel'de hangi hediyeyi alacaksın? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Doğum, ayınıza göre önünüzde ki ay noel için hangi hediyeyi alacaksınız?Edit: yeni bir araba 🚗 Güncellemeler+1 yıl Aklıma bişi geldi doğum ayları aynı olanlar birbirine alsınlar hahahsha 😂aynı hediyeyi durun ben sizi etiketleyim Önümüzdeki ay Noel'de hangi hediyeyi alacaksın? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl burada da hiç bir şey çıktı :)Nedir bu ikizlerin kaderi :)Edit: Noel yerine Neol olsaymış gerçekten daha tatlı bir gün olabilirmiş :) 2 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Seni kırıcsm neol olsun bea 🙃 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Olsun bea :)Şimdiden neolunu kutlarım :) Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Teşekkürler bende seninkini kutlarım ✨🤶 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Tisikirler :) Yorumla Fuhuşturucu41 +1 yıl Tabi tabi alayınızınkini kutlarım bi ara 😒 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Alayımız da senin ki kutlarız ödeşiriz ne olacak :) Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 59 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı. Nisan doğumluyum. Sen bana hapis cezası kesmişsin, aşkolsun… Senin yüzünden Noel’in kutlamayacağım işte, küstüm sana… 🤗😎 1 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yaaa 🤭hahahaha sen hangi hediyeyi istersin peki Yorumla 06romeo +1 yıl Bahamalar’a gönder beni. Oraya burdan ateşli birileriyle gönder hem de 🤪😇 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hımm dur bakim bekle bi Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl şu an da öyle biri yok ama çıkınca etiketlicem 🤭 Yorumla 06romeo +1 yıl Güzel gözlü olsun 😘 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Timamm Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl köpeğim çapkın ve kesim. pashaya ödül maması ve krema alırım. baska da hayatımda oldukları için teşekkür edeceğim kimsem yok yeni yıla da evde kendim girecegim 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Alakasız ama profiline baktım göğüs ucuna yapılan dövme acıtmadı mı Yorumla yalansizolmaz35 +1 yıl evet fazlasıyla alakasız :) toplan 21 tane dovmem var ama elimdekilerden sonra en acıyan dovmem oydu Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Evet güzel ama yakışmış ✨ Yorumla yalansizolmaz35 +1 yıl teşekkür ederim nezaketin için Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı. Bana çıka çıka pizza dilimi çıktı. 🍕 noel dayı bile obursun diyor 🤭🤭 2 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @haplessqueen__ Yorumla BiBusesin +1 yıl Oh afiyet olsun 😂😂😃 kız bu saatte ben almayım kilo yapıyor kxkx Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yapsın bea nolcek diyete girer veririz 🤭😂(veremediler) Yorumla
_Slash_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Kömürü ne yapacam yahu s. s. 3 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @MadagaskarAslanı hı? Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Doğum günüme az kaldı. Geçen senelerde şarap almıştım istemem 😃 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bu sefer hangi içkiyi istersiniz Yorumla Onuradr +1 yıl Şampanya 😃 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yakışırre hahajaha Yorumla Onuradr +1 yıl 😃😃 Yorumla
hayallerdebiikız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kömür ama onun baskıya uğramış hali de pırlanta hani 😎 1 8 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl _Slash_ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @_Slash_ heh oldu Yorumla _Slash_ +1 yıl Herkese etiketleyecen mi beni sjsj Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahah ama napim kömür diyen erkek sayısı az olunca kız sayısı fazla olunca birden fazla düşüyor slkfkfkfkfd Yorumla hayallerdebiikız +1 yıl Şey olay ne lzudmdhs Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bir kaç tane kömür diyen bayan arkadaşlarada slahs'ı etiketledim onu diyor 🤭 Yorumla _Slash_ +1 yıl 😂😂 Yorumla hayallerdebiikız +1 yıl Hee ksyekhxkzjdn Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Hapis cezasi diyor, hediye olarak bumudur yani !! Ne sacma bisiy ya! 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne bağrıyon küçücük kıza Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 536 cevap paylaştı. Yine hiçbir şey çıktı. Ben ne hediye alabiliyorum ne alanım oluyor. 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @umutluolvegülümse Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl yeni bir araba mıı.. Immm neden olmasın bir Bmw yakışırr 😎 1 10 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bana da bana da 🤭🤗🤗✨ Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Sen Tofaşçıydın hanii sdfdsf Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yav ona da yok demeyiz hahahaha Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sen onu nerden biliyon hey allam ya Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl aynı gün doğduk bırakta bileyim alla alla sdfds Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahahaha Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl senin küçüklüğünü buldum 😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yaa evet bu ben 🤭🤭 şu dönmeye gel be Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl ben sana alacam araba başkasına dğeil :D Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Başkasından daha çok severim arabayı zaten 😂kimse benim kadar sevemez Yorumla
u SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Pizza mı? Hiç yemediğim bir şey zaten almak istemem pahalıdır bir de şu pizzalar. İlgimi çekmiyor. 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @BiBusesin Yorumla u SkrErd37 +1 yıl Bu neydi şimdi? Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ölesine Yorumla u SkrErd37 +1 yıl 🙄 🙄 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tam benim diyeceğim bir cevap görselde yazmış. Burç uyumu bu olsa gerek.Hiçbir şey 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Shithappen Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Portakal diyor şansıma... 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Morrbalıkk Yorumla
yunusyunus1903 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Abi bari şu saçmalıklarda bir şey alıyım yaa hdjsjs yine hiçbir şey 1 0 Yorumla
Spiritus_Tenebris Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Şarap alacakmışım. Onun yerine Anason çayı alsam olur mu? 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @SmileSomewhat4 Yorumla
Fuhuşturucu41 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bu nedir ya neden Haziran doğumlulara bu düşmanlık yuhhh yuhhh😂😂😂 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Disappointment85 Yorumla
Leavemealone02 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 16 gün sonra doğum günüm kargolarsınız artık şarabı KS ailesi 😅😂😂 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @baldedikdemi Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Babamlarda bir gezi ne ya ohooo böyle hediye mi olur 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bahamalarda 😂 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Nasıl hiçbir şey yaa bana ne haksızlık 😒 2 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Saddov Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Sana alırım birşeyler. Bende Portakal diyor, beraber yeriz 😂😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Görüşü şimdi gördüm. Oluyrr 😀 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Portakal orada kal😬😂 2 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Mizahşörüm benim 💋💃😂🤭 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Bizden_Söylemesi Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Bahamalara kaçar ben 😅 2 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahaha💃💃😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Rascoln36 Yorumla Ummtşşş +1 yıl Ben yalnız kaçar baby 😅 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 935 cevap paylaştı. Kömürü napcam yahu o ne öyle xd 2 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @_Slash_ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl İkiz misiniz siz hahahaha Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok iyi hahah xd Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Nişan yüzüğümü ayy yok hayatta almam ya dsgh 1 5 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hayat neler gösterir belli olmaz sevgılım ksjdjdjd Yorumla kanya_ +1 yıl Bunu bana aldırabilecek güç var mı :d Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Şimdilik yok ama emoji olarak ben sana verebilirim 💍 ahh Yorumla kanya_ +1 yıl Ayyy çok güzel 😄 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Güle güle kullan bacımsu 😂 Yorumla
Jessy35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Noel babayı getirticem :) değişiklik olsun 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahsha😂🤭 Yorumla Jessy35 +1 yıl :) Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl hiç bir şey mi büyük haksızlık ya 1 5 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Abla sana eşleme yapmıyorum sen enişteyi etiketle ayıp olmasın 🤭 Illecebrous +1 yıl Çok düşüncelisin teşekkürler ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Rica ederim hürmetler Illecebrous +1 yıl 🥰 ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 🥰
MentalFatigue Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeni bir arabaymış. 😃 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @kafamıngüzelliği ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @kafamıngüzelligi
Siyahintaakendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Araba benim neyime bee 😂 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Mustafaİleri37 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Hapis cezası KSKSKSKKS 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Novis_1X Yorumla
Meriiiiimmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey sasirdik mi hayir 😬 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @majestetuncay Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Portakal alırım ben anca kjsjjsj 1 12 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Beraber alın hahah @movie_colic Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂 Yorumla movie_colic +1 yıl Karemala kanlı portakal seviyorum ondan al bana 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @movie_colic bende bir Cara cara neval alayım ordan sjsjs Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Sakın bu ne diye sorma😂😂 Yorumla movie_colic +1 yıl o ne 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @movie_colic portakal çeşidi 🤣🤣🤣 Yorumla movie_colic +1 yıl Bulursam sözüm olsun alırım 😅😅 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @movie_colic tm bende sana alicamm ennn kanlisindan Yorumla movie_colic +1 yıl Tamam anlaştık : )) Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @movie_colic 😌 iyi geceler beyefendi Yorumla movie_colic +1 yıl İyi geceler hanım efendi )) Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Nişan yüzüğü diyor peh 😏😃 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Kptknn Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nişan yüzüğü mü 🤦🏻♂️😅 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @SmellSmoke hadi ben kaçtım 🤭💃💃 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Nişan yüzüğü. Çok romantik la <3 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Itbritneybitch Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Hiç şaşırmadım boş geçiyoruz. 🤣🤣🤣 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Kimb_gmze Yorumla Kimb_gmze +1 yıl Evet bir çizkekçi daha bir bayan olarak benim hakkım diye düşünüyorum 😅 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şarapmış 3 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @baldedikdemi Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Bahama iyiymiş 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @HemşireHanımmmmm93 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 468 cevap paylaştı. Kasa kasa portakal 🍊 1 1 Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl @ni-n efendum 😎 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hediye almayı veya vermeyi sevmem. 1 0 Yorumla
_Afilikız Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Şarapmış 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @ErenEnd Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 494 cevap paylaştı. Hiçbir şey çıktı yaa 🙄 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @gokandeğilGÖKHAN Yorumla
Kimb_gmze Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çizkek var mı alacak olan 😅 2 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @SonDildarbesii Yorumla SonDildarbesii +1 yıl Hallederiz 😂 kaç kg Yorumla Kimb_gmze +1 yıl @SonDildarbesii ben bilmem sen al bakalım yetmezse bir daha alırsın herhalde 🤔🤩😅 Yorumla SonDildarbesii +1 yıl @kimb_gmze tamam gönderiyorum :D Yorumla Kimb_gmze +1 yıl @SonDildarbesii 😅 thanks you Yorumla SonDildarbesii +1 yıl @kimb_gmze aynı şehirdeymişiz :D Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Portakal 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Triggerr Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Portakal 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @movie_colic Yorumla
Itbritneybitch Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Boğayım şansıma nişan yüzüğü çıktı. 2 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hayat neler gösterir belli olmaz sisicim 💃✨🎈 Yorumla Itbritneybitch +1 yıl Aynen doğru diyorsun şekerim 😘 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Ultra_Phoenix Yorumla
herbokologhanım Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şarap... 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Onuradr Yorumla Onuradr +1 yıl 😃 Yorumla
HemşireHanımmmmm93 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bahamada bir gezi 😂 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @AlabamaDükü Yorumla
dkfjsöjdwçödekf Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hiç bir şey dkdjsödj şaşırmadım 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Kimikio Yorumla
pleasesorryok Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hiç bir şey bari yemek çıksaydı 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Kimikio Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 313 cevap paylaştı. Sevgilim yok o yüzden almayacağım 2 0 Yorumla
Nağma_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bize de anca hapis cezasi ciksin zsten.😒👏😬 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl O değil de profilin çok tatlı 🤭✨🤗 Yorumla Nağma_ +1 yıl Tesekkur ederim🐣 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kırmızı şarap 🍷 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @_Afilikız Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Pizza dilimi 😄😄 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ya pp çok tatlı regular show en sevdiğim 🤭🤗pizzayıda seviyorsun sanırım hahaha✨ Yorumla ndenizyıldızı +1 yıl Kesinlikle 😊 keşke hiç bitmeseydi 🤗 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Portakal 😂😂 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Hatler Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl sarappppppppppp :d 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Coffein Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @PrettyWine Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı. Sarap aliomusum 🍷 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @eL_mACOo Yorumla Coffein +1 yıl Bunlar yillanmamis şekerim 🤪 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Haahhaahahs Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Aralarında en yıllanmışı buymuş ama daha yıllanmışı çıkınca etiketleyeceğim hemen 🤭 Yorumla
Hatler Takip Et Xper 4 Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Portakal. : ) 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Melih_Simsek Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Birbirimize portakal mı alacağız şimdi @Hatler Yorumla Hatler +1 yıl Xvjfkkgn Bilmem öyle miymiş. Yorumla Melih_Simsek +1 yıl O zaman ben alim. Sorarız beraber yeriz 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. Bahamada bir gezi 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @HemşireHanımmmmm93 Yorumla
Novis_IX Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Hapis cezası mı? Olabilir... Yani umarım olmaz. 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Merveniizzz Yorumla Merveniizzz +1 yıl Umarım olmaz dkdkksl Yorumla
baldedikdemi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Şarap 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Leavemealone02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
burada da hiç bir şey çıktı :)
Nedir bu ikizlerin kaderi :)
Edit: Noel yerine Neol olsaymış gerçekten daha tatlı bir gün olabilirmiş :)
Seni kırıcsm neol olsun bea 🙃
Olsun bea :)
Şimdiden neolunu kutlarım :)
Teşekkürler bende seninkini kutlarım ✨🤶
Tisikirler :)
Tabi tabi alayınızınkini kutlarım bi ara 😒
Alayımız da senin ki kutlarız ödeşiriz ne olacak :)
Nisan doğumluyum. Sen bana hapis cezası kesmişsin, aşkolsun… Senin yüzünden Noel’in kutlamayacağım işte, küstüm sana… 🤗😎
Yaaa 🤭hahahaha sen hangi hediyeyi istersin peki
Bahamalar’a gönder beni. Oraya burdan ateşli birileriyle gönder hem de 🤪😇
Hımm dur bakim bekle bi
şu an da öyle biri yok ama çıkınca etiketlicem 🤭
Güzel gözlü olsun 😘
Timamm
köpeğim çapkın ve kesim. pashaya ödül maması ve krema alırım. baska da hayatımda oldukları için teşekkür edeceğim kimsem yok yeni yıla da evde kendim girecegim
Alakasız ama profiline baktım göğüs ucuna yapılan dövme acıtmadı mı
evet fazlasıyla alakasız :) toplan 21 tane dovmem var ama elimdekilerden sonra en acıyan dovmem oydu
Evet güzel ama yakışmış ✨
teşekkür ederim nezaketin için
Bana çıka çıka pizza dilimi çıktı. 🍕 noel dayı bile obursun diyor 🤭🤭
@haplessqueen__
Oh afiyet olsun 😂😂😃 kız bu saatte ben almayım kilo yapıyor kxkx
Yapsın bea nolcek diyete girer veririz 🤭😂(veremediler)
Kömürü ne yapacam yahu s. s.
@MadagaskarAslanı hı?
Doğum günüme az kaldı. Geçen senelerde şarap almıştım istemem 😃
Bu sefer hangi içkiyi istersiniz
Şampanya 😃
Yakışırre hahajaha
😃😃
Kömür ama onun baskıya uğramış hali de pırlanta hani 😎
_Slash_
@_Slash_ heh oldu
Herkese etiketleyecen mi beni sjsj
Hahah ama napim kömür diyen erkek sayısı az olunca kız sayısı fazla olunca birden fazla düşüyor slkfkfkfkfd
Şey olay ne lzudmdhs
Bir kaç tane kömür diyen bayan arkadaşlarada slahs'ı etiketledim onu diyor 🤭
😂😂
Hee ksyekhxkzjdn
Hapis cezasi diyor, hediye olarak bumudur yani !! Ne sacma bisiy ya!
Ne bağrıyon küçücük kıza
Yine hiçbir şey çıktı. Ben ne hediye alabiliyorum ne alanım oluyor.
@umutluolvegülümse
yeni bir araba mıı.. Immm neden olmasın bir Bmw yakışırr 😎
Bana da bana da 🤭🤗🤗✨
Sen Tofaşçıydın hanii sdfdsf
Yav ona da yok demeyiz hahahaha
Sen onu nerden biliyon hey allam ya
aynı gün doğduk bırakta bileyim alla alla sdfds
Hahahahaha
senin küçüklüğünü buldum 😂😂
Yaa evet bu ben 🤭🤭 şu dönmeye gel be
ben sana alacam araba başkasına dğeil :D
Başkasından daha çok severim arabayı zaten 😂kimse benim kadar sevemez
Pizza mı? Hiç yemediğim bir şey zaten almak istemem pahalıdır bir de şu pizzalar. İlgimi çekmiyor.
@BiBusesin
Bu neydi şimdi?
Ölesine
🙄 🙄
Tam benim diyeceğim bir cevap görselde yazmış. Burç uyumu bu olsa gerek.
Hiçbir şey
@Shithappen
Portakal diyor şansıma...
@Morrbalıkk
Abi bari şu saçmalıklarda bir şey alıyım yaa hdjsjs yine hiçbir şey
Şarap alacakmışım. Onun yerine Anason çayı alsam olur mu?
@SmileSomewhat4
Bu nedir ya neden Haziran doğumlulara bu düşmanlık yuhhh yuhhh😂😂😂
@Disappointment85
16 gün sonra doğum günüm kargolarsınız artık şarabı KS ailesi 😅😂😂
@baldedikdemi
Babamlarda bir gezi ne ya ohooo böyle hediye mi olur
Bahamalarda 😂
Nasıl hiçbir şey yaa bana ne haksızlık 😒
@Saddov
Sana alırım birşeyler. Bende Portakal diyor, beraber yeriz 😂😂
Görüşü şimdi gördüm.
Oluyrr 😀
Portakal orada kal😬😂
Mizahşörüm benim 💋💃😂🤭
@Bizden_Söylemesi
Bahamalara kaçar ben 😅
Hahaha💃💃😂
@Rascoln36
Ben yalnız kaçar baby 😅
Kömürü napcam yahu o ne öyle xd
@_Slash_
İkiz misiniz siz hahahaha
Çok iyi hahah xd
Nişan yüzüğümü ayy yok hayatta almam ya dsgh
Hayat neler gösterir belli olmaz sevgılım ksjdjdjd
Bunu bana aldırabilecek güç var mı :d
Şimdilik yok ama emoji olarak ben sana verebilirim 💍 ahh
Ayyy çok güzel 😄
Güle güle kullan bacımsu 😂
Noel babayı getirticem :) değişiklik olsun
Hahsha😂🤭
:)
hiç bir şey mi büyük haksızlık ya
Abla sana eşleme yapmıyorum sen enişteyi etiketle ayıp olmasın 🤭
Çok düşüncelisin teşekkürler
Rica ederim hürmetler
🥰
🥰
Yeni bir arabaymış. 😃
@kafamıngüzelliği
@kafamıngüzelligi
Araba benim neyime bee 😂
@Mustafaİleri37
Hapis cezası KSKSKSKKS
@Novis_1X
Hiçbir şey sasirdik mi hayir 😬
@majestetuncay
Portakal alırım ben anca kjsjjsj
Beraber alın hahah @movie_colic
😂😂
Karemala kanlı portakal seviyorum ondan al bana 😂😂
@movie_colic bende bir Cara cara neval alayım ordan sjsjs
Sakın bu ne diye sorma😂😂
o ne 😂😂
@movie_colic portakal çeşidi 🤣🤣🤣
Bulursam sözüm olsun alırım 😅😅
@movie_colic tm bende sana alicamm ennn kanlisindan
Tamam anlaştık : ))
@movie_colic 😌 iyi geceler beyefendi
İyi geceler hanım efendi ))
Nişan yüzüğü diyor peh 😏😃
@Kptknn
Nişan yüzüğü mü 🤦🏻♂️😅
@SmellSmoke hadi ben kaçtım 🤭💃💃
Nişan yüzüğü. Çok romantik la <3
@Itbritneybitch
( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
Hiç şaşırmadım boş geçiyoruz. 🤣🤣🤣
@Kimb_gmze
Evet bir çizkekçi daha bir bayan olarak benim hakkım diye düşünüyorum 😅
Şarapmış
@baldedikdemi
Bahama iyiymiş
@HemşireHanımmmmm93
Ay şaka mı hapis cezası niye be?😤😂
Kasa kasa portakal 🍊
@ni-n efendum 😎
Hediye almayı veya vermeyi sevmem.
Şarapmış
@ErenEnd
Hiçbir şey çıktı yaa 🙄
@gokandeğilGÖKHAN
Çizkek var mı alacak olan 😅
@SonDildarbesii
Hallederiz 😂 kaç kg
@SonDildarbesii ben bilmem sen al bakalım yetmezse bir daha alırsın herhalde 🤔🤩😅
@kimb_gmze tamam gönderiyorum :D
@SonDildarbesii 😅 thanks you
@kimb_gmze aynı şehirdeymişiz :D
Portakal
@Triggerr
Portakal
@movie_colic
Boğayım şansıma nişan yüzüğü çıktı.
Hayat neler gösterir belli olmaz sisicim 💃✨🎈
Aynen doğru diyorsun şekerim 😘
@Ultra_Phoenix
Şarap...
@Onuradr
😃
Bahamada bir gezi 😂
@AlabamaDükü
Hiç bir şey dkdjsödj şaşırmadım
@Kimikio
Hiç bir şey bari yemek çıksaydı
@Kimikio
Sevgilim yok o yüzden almayacağım
Bize de anca hapis cezasi ciksin zsten.😒👏😬
O değil de profilin çok tatlı 🤭✨🤗
Tesekkur ederim🐣
Kırmızı şarap 🍷
@_Afilikız
Pizza dilimi 😄😄
Ya pp çok tatlı regular show en sevdiğim 🤭🤗pizzayıda seviyorsun sanırım hahaha✨
Kesinlikle 😊 keşke hiç bitmeseydi 🤗
Portakal 😂😂
@Hatler
sarappppppppppp :d
@Coffein
@PrettyWine
Sarap aliomusum 🍷
@eL_mACOo
Bunlar yillanmamis şekerim 🤪
Haahhaahahs
Aralarında en yıllanmışı buymuş ama daha yıllanmışı çıkınca etiketleyeceğim hemen 🤭
Portakal. : )
@Melih_Simsek
Birbirimize portakal mı alacağız şimdi @Hatler
Xvjfkkgn Bilmem öyle miymiş.
O zaman ben alim. Sorarız beraber yeriz 😂
Bahamada bir gezi
@HemşireHanımmmmm93
Hapis cezası mı? Olabilir... Yani umarım olmaz.
@Merveniizzz
Umarım olmaz dkdkksl
Şarap
@Leavemealone02