Ankara'da en taze ve ucuz balığı nereden alabilirim?

Balık hali nerededir ya da hal kadar uygun nereler var. Sokak kedilerini beslemek istiyorum fakat mamalar içeriği kötü olanlar bile 200 250 den başlıyor ve gerekli besini vermiyor kışın bu kediler beslenmezse ölüyor onlarda can taşıyor. tavuk eti ciger balık patates havuç balkabagı ve taurin ekleyerek güzel bir karışım ile mama yaparak vermeyi düşünüyorum veteriner arkadaşlarım kaliteli mamalardan bile iyi olur diyerek bir oran verdiler ama 10 20 kg balık gerek halden kasa ile almak istiyorum ama neresi bilmiyorum. toplam besledigim 50 ye yakın kedi var tavuk ve ciger olayını hallettim balıgı halletmem lazım sadece ve taurin için de öneriniz olursa onuda dinleyebilirim fiyatları yüksek sipariş verdim ama 2 aylık periyodlar şeklinde alacagım için bidahakine oradan alırım bana maliyeti eger balıgı 150 200 civarına halledersem ki internette hal fiyatında kasası 150 200 den başlıyo bin tl ye kadar balıgına göre degişiyor uygun ve besin degeri iyi olan balıkları biliyorum internetteki hal fiyatları 200 300 tl kasası ve kasada 12-15 kg var yeter diye düşünüyorum böyle oldugunda bin tl lik masraf ile dondurucuda tutarak 2 aylık yiyeceklerini halledebiliyorum diger türlü 2 3 bin tl mama yetmiyor ve hepsi zayıf gerekli besini alamıyor yardımcı olursanız sevinirim. Sadece yer önereceksiniz para vs gibi yardım istemiyorum o yüzden saçmalayacak insanlar yorum atmasın bile can sıkmaya gerek yok.
Ankara'da en taze ve ucuz balığı nereden alabilirim?