Balık hali nerededir ya da hal kadar uygun nereler var. Sokak kedilerini beslemek istiyorum fakat mamalar içeriği kötü olanlar bile 200 250 den başlıyor ve gerekli besini vermiyor kışın bu kediler beslenmezse ölüyor onlarda can taşıyor. tavuk eti ciger balık patates havuç balkabagı ve taurin ekleyerek güzel bir karışım ile mama yaparak vermeyi düşünüyorum veteriner arkadaşlarım kaliteli mamalardan bile iyi olur diyerek bir oran verdiler ama 10 20 kg balık gerek halden kasa ile almak istiyorum ama neresi bilmiyorum. toplam besledigim 50 ye yakın kedi var tavuk ve ciger olayını hallettim balıgı halletmem lazım sadece ve taurin için de öneriniz olursa onuda dinleyebilirim fiyatları yüksek sipariş verdim ama 2 aylık periyodlar şeklinde alacagım için bidahakine oradan alırım bana maliyeti eger balıgı 150 200 civarına halledersem ki internette hal fiyatında kasası 150 200 den başlıyo bin tl ye kadar balıgına göre degişiyor uygun ve besin degeri iyi olan balıkları biliyorum internetteki hal fiyatları 200 300 tl kasası ve kasada 12-15 kg var yeter diye düşünüyorum böyle oldugunda bin tl lik masraf ile dondurucuda tutarak 2 aylık yiyeceklerini halledebiliyorum diger türlü 2 3 bin tl mama yetmiyor ve hepsi zayıf gerekli besini alamıyor yardımcı olursanız sevinirim. Sadece yer önereceksiniz para vs gibi yardım istemiyorum o yüzden saçmalayacak insanlar yorum atmasın bile can sıkmaya gerek yok.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ulus ta kime sorsan gösterir. Bilmiyorsan Kızılay’a git oradan yürü.
Ulus bu yüzden var :)
Ulusta bir yer var orada ucuz oluyor ama nere olduğunu hatırlamıyorum
Ulus bölgesinde balık hali var oradan alabilirsin.
Ulus perakende halinde bulabilirsin.
ulusdan
Ulusta var