Erkek arkadaşımın doğum günü için orijinal saat almayı düşünüyorum sizce hangi marka saat almalıyım?
Homies saat markası nasıl? Homies saatler güzel mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımın doğum günü için orijinal saat almayı düşünüyorum sizce hangi marka saat almalıyım?
Homies saat markası nasıl? Homies saatler güzel mi?

Hiç duymamıştım sırf meraktan baktım. Fiyat aralığı 400-600 bandında. Fiyat gayet pahalı. Yani kalitesiz bir saat 50tl ile saat alabilir.
Ancak saate aşırı paralar vermek her zaman saçmalık gibi geliyor. Sonuçta hepsi zamanı gösteriyor. Pahalı saat zamanı daha yavaş ilerletmiyor ya. Öyle değil mi?
Öncelikle iyi bir marka konusunda lüks grupta yer alan Oris ve Tudor'u söylemek isterim. Eğer ultra lüks gruba girerse oda eğer Jaegerle Coultedir. Ama sana daha hesaplı daha makul saat önerisinde bulunmak gerekirse oda Hamilton, ürün yelpazesinde ilginç ve orta sınıf birçok saat modeli de bulunmakta gayet dayanıklı oldukça sağlam saatlerdir. Mekanizma bir saatin kalbi olduğu için Rolex de öneririm çünkü komplike mekanizması ve kalitesi gerçekten çok iyi olan dayanıklı bir saattir. Hamilton ve Rolex arasındaki mekanizma farkı ise Hamilton Quartz Rolex ise perpetual mekanizmalı. Fiyat olarakda tabi uçlarda rolex. İkisininde artıları eksileri var ama lüks olarak tercih edilen mekanizma genellikle mekanik saatlerdir.

Sen yine bütçene ve zevkine hangisi daha çok hitap ederse onu alırsın ben buraya çok sevdiğim bir markanın görselini bırakıyorum.
Bence rahatlıkla alabilirsin uzun zamandır var sürekli kullanıyorum ve çok sağlam kaliteli soyulma felan hiçbir şekilde deforme olmadı. Benim vücudum çok hassas çok seçimiyimdir saat konusunda veya takı konusunda da aşırı dikkat ederim gönül rahatlığıyla alabilirsin
Bence saat konusunda öncelikli markaların şunlar olmalı;
Casio'u hiç beğenmiyorum bilmiyorum bana çok itici geliyor. O yüzden listeye eklemedim.
Homies'den önce bunlara bakmanı isterim açıkçası...
Ama Homies bir saat alacaksan da kasası büyük olanları tercih etmelisin daha şık duruyor en azından bana göre, bir erkek gözü ile...
Kasa çapı en az 40-45 mm olmalı
Spectrum gibi replika saat markası. Uygun fiyatlı olduğu için tercih edilebilir. Yine de uzun vadeli kullanım beklememekte fayda var.
Replika saat kullandım daha önce uzun ömürlü asla olmuyor. Memnun kaldığım söylenemez.
Teşekkür ederim hocam bilgi için
Rica ederim, iyi KS'ler. 😊
Cevap
6Cevap
Casio marka alabilirsin gayet iyi saat konusunda...Casionun baya güzel ürünleri var casioyu öneririm.
Casio nün güzel modelleri var hem uzun ömürlü hem suya dayanıklı edifice modelleri guzel
pahalı be yavrum neredeyse 400 lira ama zarif güzel
O kadar değerli mi erkek arkadaşın? Bu kadar da pahalı ise gerek yok ya
güzel
güzel
Tam yerinde bir marka bu iş için
Nacar dan şaşma
Kullanmadım hiç
Güzel marka
Kaliteli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?