Alışveriş & Hediyeler Hangi gitarı seçmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşıma hediye alacağım. Ama ikisini de çok beğendiğim için kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini beğenip tercih ederdiniz? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi gitarı seçmeliyim? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Benim tercihim 2. gitardan yana olurdu o daha şık duruyor bence. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Üsttekini daha çok sevdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne tarz müzik zevki varsa o tarza uygun olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de elektro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam da elektro ben de çalıyorum onlar da ayrılıyor. Metal mi seviyor blues mü rock mı noise şeyler mi Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkiside güzel 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. 1. Çok daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim tercihim 2. gitardan yana olurdu o daha şık duruyor bence.
Ben 1 diyorum
Üsttekini daha çok sevdim.
1. Seçenek daha şık
Ne tarz müzik zevki varsa o tarza uygun olmalı
İkisi de elektro
Tamam da elektro ben de çalıyorum onlar da ayrılıyor. Metal mi seviyor blues mü rock mı noise şeyler mi
İkiside güzel
A daha güzel.
2. Daha güzel.
B seçeneği
1. Çok daha güzel
1 güzel duruyor