Alışveriş & Hediyeler Bu kargo bugün gelir mi? yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bugun geldi bu mesaj elime geçer mi 🤔🤔🤔🤔 Güncellemeler+1 yıl Bu soruyu cevaplayanlar bacım Bu kargo bugün gelir mi? Cevapla Kargo Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Geç kaldım... çoktan gelmiştir diye düşünüyorum 🤦♂️😀 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bu mesajdan sonra aynı gün ya da en geç ertesi gün kargonuz elinize geçer. 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Her an gelebilir. Sizin ordaki kargonun tembelliği tutarsa yarın gelir 0 3 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Soruyu şikayet ettim inşallah kaldırırlar Yorumla yatyanıma +1 yıl Nie knk elime geldi teşekkür ederim 🙏 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Hayırlı olsun o zaman 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kargo bilgilerini kapat kargonu gidip biri teslim alır uğraşır durursun 0 0 Yorumla
Etoo35 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Genel de evde bulamazlar ama inşallah gelir. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kargo takipten dağıtıma çıktı denilmesi gerekiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geç kaldım... çoktan gelmiştir diye düşünüyorum 🤦♂️😀
Bu mesajdan sonra aynı gün ya da en geç ertesi gün kargonuz elinize geçer.
Her an gelebilir. Sizin ordaki kargonun tembelliği tutarsa yarın gelir
Soruyu şikayet ettim inşallah kaldırırlar
Nie knk elime geldi teşekkür ederim 🙏
Hayırlı olsun o zaman 😊
Bu saatten sonra zor gibi.
Kargo bilgilerini kapat kargonu gidip biri teslim alır uğraşır durursun
Bu saatten sonra gelmez
Genel de evde bulamazlar ama inşallah gelir.
Bugun veya yarın sabah
Kargo takipten dağıtıma çıktı denilmesi gerekiyor
Gelir ya da yarına gelir :)
evet gelir
Bi haftaya gelir
Gelmiştir ya
Gelir bence