Haftalık 700tl falan. Kredi kartımın büyük kısmı mutfak ve yemek siparişleri. Bazen evde yemek yapmak yerine dışardan getirtmek daha uygun bile olduğunu düşünüyorum artık. Artık kıyafet almıyorum. Bir çok lüksümü kıstım. her şey zor geliyor. Allah yardımcımız olsun.
ülke maf olmanın eşiğinde şu anda gerçekleri görebilen ya ekonomi iyi bilen tipler ya da alım gücü en duşukler 2023 secimlee gitmezsee yavaş yavaş orta kesimde kademeli olarak korkunç gerceklerle karsilasmaya basliyacak
İnternette aratırken burayı buldum da her geçen gün artıyor. Şimdi sorsalar cevabınız ne olurdu? Yazın ayrı kışın ayrı. Hele de kışa hazırlık günlerinde daha artıyor.
ya nasıl. kömür yakıp mı ısınıyorsunuz. Aklıma direk şöyle bir hesap geldi. 2000 gıda masrafı. kalan 800 kredi borcu. ve her ay kredi alıyorsun borcun artıyor
Aynen öyle ne yazık ki yasama hakkı sosyal bir temel hak insan hakları beyannamesinde ama ülkemizde ne yazık ki parası olan yaşıyor. Marketler pahalı her şey pahalı benzin dizel pahalı. Arabamı satıp gelirini yurtdışına çalışma vizesine harcamayı düşünüyorum.