Alışveriş & Hediyeler Kol saatinden anlayan var mı? Saat Alacam da öneri istiyorum? Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba saat almak istiyorum kendime 5 bin liraya kadar bütçem. Var öneride bulunacak arkadaslar var mı hiç anlamam saatten Güncellemeler+1 yıl Sıradışı dikkat çeken Kol saatinden anlayan var mı? Saat Alacam da öneri istiyorum? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Casionun sevdiğin modellerinden bakabilirsin kaliteli markadır 1 1 Yorumla Naflaus +1 yıl Baktım biraz daha esnetik istiyorum Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 94 , eic 100% +1 yıl Fossil , casıo edıfıce , seiko , momentus Bu markalar iyidir , bütçene göre güzel bır sey alabılırsın. 1 2 Yorumla Naflaus +1 yıl Model verebilir misin? Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl O kadar çok model var kı. Bir de saat modelleri kod numaralı oluyor hep. Aklımda tutamam da zaten Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl CK ya da puma al bence 1 2 Yorumla Naflaus +1 yıl CK güzelmiş 👍 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Klasik ve sportif 2 marka örneği verdim :)Casio'dan uzak durda :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Casionun sevdiğin modellerinden bakabilirsin kaliteli markadır
Baktım biraz daha esnetik istiyorum
Fossil , casıo edıfıce , seiko , momentus
Bu markalar iyidir , bütçene göre güzel bır sey alabılırsın.
Model verebilir misin?
O kadar çok model var kı. Bir de saat modelleri kod numaralı oluyor hep. Aklımda tutamam da zaten
CK ya da puma al bence
CK güzelmiş 👍
Klasik ve sportif 2 marka örneği verdim :)
Casio'dan uzak durda :)
Guess al
Hangi model