Alışveriş & Hediyeler Pazar günü kargoya verilen ürün pazartesi gelir mi acil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siparişi cuma ikindi vermistim bugün kargoya verildi diye mesaj geldi İstanbul da yaşıyorum kargo şirketi kargoist. Yarın gelebilir mi Güncellemeler+1 yıl Şimdi baktım kargo şirketi kartaldaymış arada 20 dk var arabayla Güncellemeler+1 yıl beb maltepedeyim bu arada oturan varsa burada diye sywowkwwlwjwb selaam onlara Pazar günü kargoya verilen ürün pazartesi gelir mi acil? Cevapla Kargo Soruları Sipariş Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar, evet muhtemelen yarın gün içinde elinize ulaşır diye düşünüyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim♡ Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Pazar gunu kargolar kapaliki ya cumartesi oglene kadar kargoya verilir ya da pazartesi kargoya verilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama mesaj geldi ururununuz kargoya teslim edildi diye yarın gelir mi eğer kargoya teslim edilirse çünkü sitede 1 gunde teslimat yaziyordu Yorumla priwateman +1 yıl Imkansiz pazargunu kargo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gelmez sali ya da carsamba banada öyle oldu çünkü umarım kırılacak birsey yok içınde 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet sipariş ettim lcw den ve 0-600 km olan yerlere 1 günde teslimat yapılıyor yazıyor umarım yarın gelir:c Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanmam ama belki istbuldaysa olur baska sehırden zor bence hayırli olsun güle güle gıymek nasip etsin Yorumla Soran +1 yıl İstanbuldayım teşekkür ederimm Yorumla Soran +1 yıl O şirkette İstanbul'da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelir büyük ıhtımal deposu istbulda zaten onlarin bende cok aldim istesen sohbet edelım gizliden cıkıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maltepe güzel Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayatta her şeyin ihtimali vardır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazı şeylerin ihtimali daha fazladır. Sence ihtimali fazla mi Yorumla noeshia +1 yıl Düşük bir ihtimal yüzde 20-25 kadar, ama ihtimali var tabii ki neden olmasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kargoist ne mk hghgfg 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni kurulan bi sirket Yorumla Soran +1 yıl İsmi evt tuhaf kskwqomsqls Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gelir ama hangi şehirden hangi şehire 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Istanbuldan İstanbul'a Yorumla Kenangünyr +1 yıl Gelmez çünkü kargoya yarın verilcek pazar kargo kapalı Yorumla Soran +1 yıl Kargoya teslim edildi yazıyor kargo takipten baktın ellerinde şu an ama yola çıkmadı Yorumla Kenangünyr +1 yıl Yarın sende o zaman Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır sağ ol♡♡ Yorumla Kenangünyr +1 yıl Kargo nodan baksana Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Kenangünyr +1 yıl Bende maltepdeyim :) Yorumla
Suratsı_-_Herif Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Nerden geldiğine bağlı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Guncellemedeee Yorumla Suratsı_-_Herif +1 yıl Gelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selamlar, evet muhtemelen yarın gün içinde elinize ulaşır diye düşünüyorum
Teşekkür ederim♡
Pazar gunu kargolar kapaliki ya cumartesi oglene kadar kargoya verilir ya da pazartesi kargoya verilir
Ama mesaj geldi ururununuz kargoya teslim edildi diye yarın gelir mi eğer kargoya teslim edilirse çünkü sitede 1 gunde teslimat yaziyordu
Imkansiz pazargunu kargo
gelmez sali ya da carsamba banada öyle oldu çünkü umarım kırılacak birsey yok içınde
Kıyafet sipariş ettim lcw den ve 0-600 km olan yerlere 1 günde teslimat yapılıyor yazıyor umarım yarın gelir:c
sanmam ama belki istbuldaysa olur baska sehırden zor bence hayırli olsun güle güle gıymek nasip etsin
İstanbuldayım teşekkür ederimm
O şirkette İstanbul'da
gelir büyük ıhtımal deposu istbulda zaten onlarin bende cok aldim istesen sohbet edelım gizliden cıkıyım
maltepe güzel
Hayatta her şeyin ihtimali vardır
Bazı şeylerin ihtimali daha fazladır. Sence ihtimali fazla mi
Düşük bir ihtimal yüzde 20-25 kadar, ama ihtimali var tabii ki neden olmasın
Evet gelir kesinlikle
Kargoist ne mk hghgfg
Yeni kurulan bi sirket
İsmi evt tuhaf kskwqomsqls
Gelir ama hangi şehirden hangi şehire
Istanbuldan İstanbul'a
Gelmez çünkü kargoya yarın verilcek pazar kargo kapalı
Kargoya teslim edildi yazıyor kargo takipten baktın ellerinde şu an ama yola çıkmadı
Yarın sende o zaman
Tamamdır sağ ol♡♡
Kargo nodan baksana
Nasıl yani
Bende maltepdeyim :)
Nerden geldiğine bağlı
Guncellemedeee
Gelir
Gelir
Salı gelebilir gibi
Gelebilir
Yess