Alışveriş & Hediyeler Bu converseler neden ucuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor indirimliallstar. com’du sanırım tam hatırlamıyorum, bu sitede converseler neden ucuz? çakma mı acaba? Güncellemeler+1 yıl agalar bi siz de baksanıza siteye... Bu converseler neden ucuz? Cevapla İndirim Soruları Site Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bence çakma olabilir fiyatları şaşırtacak cinsten ucuz. 0 0 Yorumla
Dangark Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl hemen yıpranıyor yenisini alıyorsun öyle öyle parayı götürüyorlar :d 0 0 Yorumla
purposdr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her önüne gelen siteye güvenme bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kanka baksana bi siteye ama, hiç çakma vibeı vermiyo, belki de daha önce dolandırılmadığım içindir :d. Copyright © 2021 www. indirimliallstar. com. Powered by Converse Indirim Mağazaları Yorumla
Zeyn_O Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Trendyoldan orjinallerini bulabilirsin 800tl falan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl daha yeni siyah chuck taylor all star digital terrain hi aldım, daha da almama izin vermiyo ailem... Yorumla Zeyn_O +1 yıl İşte Converse ucuzları orjinal değil ben aldım 2 ay falan giydim 😂 Yorumla Soran +1 yıl siteye baktın mı ya, ben çok ümitliyim orjinaldir gibi... Yorumla Zeyn_O +1 yıl Orjinal olsa ucuz olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl ama sitede az model var, kalan ürünler falan olabilir mi ki, 233 lira çok iyi ya Yorumla Soran +1 yıl Copyright © 2021 www. indirimliallstar. com. Powered by Converse Indirim Mağazaları Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl converse giyen var mı hala :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet, neden olmasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en son 2013'de giyiliyordu :D Yorumla Soran +1 yıl mağarandan çıkmanı öneriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 milyon nüfuslu ilçede yaşıyorum :D Ben converse giyen 1 kişi görmedim Yorumla Berfin__18 +1 yıl son zamanlarda tekrar patladı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ucuzsa kesin çakmadir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bi baksana siteye, çakma gibi gelmedi ama anlayamadım Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Orijinal değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok ümitliydim ya ): nasıl anladın ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence çakma olabilir fiyatları şaşırtacak cinsten ucuz.
hemen yıpranıyor yenisini alıyorsun öyle öyle parayı götürüyorlar :d
Çakma ya da gümrüktür.
Her önüne gelen siteye güvenme bence
kanka baksana bi siteye ama, hiç çakma vibeı vermiyo, belki de daha önce dolandırılmadığım içindir :d.
Copyright © 2021 www. indirimliallstar. com. Powered by Converse Indirim Mağazaları
Trendyoldan orjinallerini bulabilirsin 800tl falan
daha yeni siyah chuck taylor all star digital terrain hi aldım, daha da almama izin vermiyo ailem...
İşte Converse ucuzları orjinal değil ben aldım 2 ay falan giydim 😂
siteye baktın mı ya, ben çok ümitliyim orjinaldir gibi...
Orjinal olsa ucuz olmaz ya
ama sitede az model var, kalan ürünler falan olabilir mi ki, 233 lira çok iyi ya
Copyright © 2021 www. indirimliallstar. com. Powered by Converse Indirim Mağazaları
converse giyen var mı hala :D
evet, neden olmasın?
en son 2013'de giyiliyordu :D
mağarandan çıkmanı öneriyorum
1 milyon nüfuslu ilçede yaşıyorum :D Ben converse giyen 1 kişi görmedim
son zamanlarda tekrar patladı
Ucuzsa kesin çakmadir
bi baksana siteye, çakma gibi gelmedi ama anlayamadım
Orijinal değil.
çok ümitliydim ya ): nasıl anladın ki
evet çakma
Ucuz maldan kaçmak lazim