Arkadaşlar kuzeninizin doğum gününde yazdığınız uzun doğum günü mesajlarını falan atarsanız çok makbule geçer çok zor durumdaydım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirlikte büyümüş olmanın verdiği güzelliği hala üzerimde taşıyorum canım kuzenim. Doğum günün kutlu, gülen yüzün hiç solmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
İnternette bu tür çok örnek var beğendiğini kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKendin yazamıyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılyazıyorum da buraya da soriyim dedim fantezi meselesi takma geç knk
- +1 yıl
Kızım yazmaman için sebep?
Elin var yazmaya yetecek kafan yoksa biz napalım doğum günü mesajı atmak istiyorsan sen yazacaksın ki anlamı olsun.
Soran+1 yılhakaret etmek istemiyorum ama mal mısın? uygulamayı soru cevaplamak için kullanmıyorsun sanırım. ya da her sorana "ergen gibi" kAfAn YoKsA BiZ nApAlıM mı diyorsun xd
- +1 yıl
Bak uygulamayı soru cevaplamak için kullanıyorum ama kabul et ki sorun saçma birine doğum günü mesajı yazacaksan onu kendin yazarsın ki özel olsun başkasının attığını kopyalamakla benzetmekle olmaz. Cevabını zaten birnevi veriyorum sana
Soran+1 yılbak yazamıyorum demekki sormuşum gelmiş kendin yazamıyor musun gibi saçma sapan bir soru sorup benim soruma saçma diyorsun. d komik olma. ayrıca herkes her şeyi yapabilmek zorunda değil varsayalım ki ben sayısalcıyım ve asla uzun şeyler yazamıyorum. sen gelip bana KAFAN YOKSA tarzı saygısızca konuşursan bende saygımı bozar o kafayı farklı şekilde kullanırım kekolaştırma beni
- +1 yıl
Kekolaşabilirsin benim umrumda mı?
Sevdiğin birine yazmak zor olmasa gerek uzun yazma kısa yaz kendin yaz daha geçerli olur çirkefleşeceksen öteye
Gizli Üye(25-29)+1 yılDgko kuzen yaz geç çok da takma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler