Benim bu konuda aklıma sadece birkaç şey geliyor. Pahada ağır olması adına bir maşallah yazılı altın bir hediye gönderilebilir nazarlık anlamında. Bunun dışında bir kaç zıbın ya da kaliteli emzik ve biberondan oluşan ufak bir set olabilir diye düşünüyorum.
Bebek bakım kitabı ilk kez çocuk sahibi olan bir anneye alınabilcek en mantıklı hediyelerden bir tanesidir bebek bakımı konusunda bilgiye ihtiyacı olan anneler bu kitaplar sayesinde gerekli bilgilere ulaşabilir hediye konusunda bunu düşünebilirsiniz güzel bir çiçek buketi alabilirsiniz mevsimin taze çiçeklerinden oluşan bir çiçek buketi her zaman için sade ve şık bir hediyedir yeni doğan sepeti yeni doğan bebekler için özel olarak hazırlanan yeni doğan sepeti son derece faydalı bir hediye olcaktır yeni doğan sepetleri hem pratik hem de güzel bir hediye türüdür bana göre
Yenidoğanlar çok çabuk geliştiği için Yenidoğan kıyafetlerinden ziyade kapı süsü alabilirsin, hepsiburada. com dan. Mama kasesi alabilirsin. polar battaniye alabilirsin.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı.
Bebek kıyafetleri, oyuncakları, anne içinse kolye-yüzük olabilir Ya da şu bebekler için ayak izi el izi çıkarma şeyi var ya, ondan alınabilir ya çok şiriiin