Resmen kokusuna aşık oldum. Kokusuna dayanamayıp çocuğa parfümün ismi nedir diye sordum yani böyle bir koku olamaz ya çevreden iltifatlar yağsın herkes size aşık olsun istiyorsanız alın kullanın. Tabi bu kadar güzel kokmasının bir bedeli var 3755TL ama değer yani erkekler özellikle size seslenmek istiyorum kız düşürmekse amacınız mutlaka kullanın 😂😂
hmm merak ettim açıkcası nasıl bişey acaba kokusu ki 🤔
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tarif edilemez bir ananas kokusuna sahip ardından dumansı vanilya kokusu sarıyor heryeri tüm cafeyi sarmıştı kokusu herkes nereden geliyor bu ananas kokusu dedi haha ben buldum öğrrendim parfümün ismini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen ben de bazı parfüm kokularına aşık oluyorum cidden ya.
3.755 lira bana çok pahalı geldi yani 300,400 tl ye alinabilir bence bi kokuyu bukadar abartmamak gerekir ne gereği var havaya gidiyor sonuçta
Xper ueterli değil bi merhaba dermisinz bana
3755 tl :) şK gibi geçen sene 1750 tl ye almıştım. 1 sene icinde ülkenin geldiği hal diyorum baska bişsy demiyorum.
hmm merak ettim açıkcası nasıl bişey acaba kokusu ki 🤔
tarif edilemez bir ananas kokusuna sahip ardından dumansı vanilya kokusu sarıyor heryeri tüm cafeyi sarmıştı kokusu herkes nereden geliyor bu ananas kokusu dedi haha ben buldum öğrrendim parfümün ismini
hmm erkek olsaydım kendime alırdım 😂
Keşke ya bende erkek olsaydım hiç düşünmezdim bile çok farklı bir şey bu koku bu kokuda başka bir şey vardı yaa
3755 liraya iyi bir giyimlede yapabilirsin bunu önce giyim iyi giyineceksin
Alakası yok sıradan bir gömlek ve pantolon giyip ardından bu kokuyu sıkabilirsin
Sanırım ama 30bin de olsa değer yani böyle bir şey olamaz tarihin en iyi parfümü bu olabilir
Parfümcü kız... parfümcü kız... bana parfümlerini göstersene
3755 lirayı direkt boynuma assam olmaz mi
Olmaz bu kokuya düşmeyecek kız tanımam
Fıs başına 20 lira falan ediyor
30bin de olsa değer yani tarihin en iyi parfümü bu kesin
Heveslendirdin bakcam buna
Durumun iyiyse bir dakika bile düşünme imkanın varsa hemen al yürüdüğün zaman dönüp iki kez baktırır
Ağzının suyunu sil sakin ol bi :d
https://eksisozluk.com/aventus--3219701
Buradan detayları öğrenebilirsin 😂
Arko traş kolonyasi kokuyor diyorlar :d
Hahaha ya çakmasını kullanıyorlar ya da hayatlarında hiç aventus kokusunu almayıp sallayan kişidir onlar
Ekşide ne diyorlarsa tam tersidir gerçi kesin almam lazim
https://youtu.be/2781V3MRr2s
Birinci sırada hangisi var şaşırttı mı? :)
ananas mı kokuyor sahiden