Ben sınıf arkadaşıma doğum gününde şöyle bir sürpriz yapmıştım Bir tane eski kalın ders kitabı almıştım Onun ortasını bıçakla kesmiştim büyük bir şekilde sonra arkadaşıma aldığım abur cuburları ve çikolataları onun içine doldurup ders kitabının etrafını süslemiş Tim Yani ders kitabı olduğu anlaşılmıyordu böyle çok güzel bir hediye kutusuna benziyordu Bir tane de ip yapmıştım üstüne iple çekiyorsun kapağı kapak açıldığında da abur cuburları görüyorsun çok güzel bir sürpriz olmuştu çok beğenmişti çok teşekkür etmişti Hatta bana bu hayatımda aldığım en güzel hediye Çok teşekkür ederim demişti bence abur cubur dolu bir kutu giysiden daha iyi olabilir bence abur cubur dolu bir kutunun manevi değeri çok giysinin de maddi değeri gibi geliyor bana o yüzden bir insana doğum gününde maddeyi bir şeyler hediye etmemeliyiz Bence manevi olmalı içten gelen bir şey olmalı Benim de içimden öyle bir şey gelmişti öyle bir şey yapmıştım
Genel olarak pek abur cubur insanı değilim. Yani bana böyle hediye gelse bile muhtemelen bir başkasına veririm gibi geliyor. Fakat bir dolap dolusu giysiye kesinlikle hayır diyemem. Hem daha kullanışlı hem de sağlığa bir zararı yok. :)
Bak ben de geçen yıla kadar hayatımda en yüksek kilom 58'di... Pandemiden sonra eve bi girdim şu an 69 falan oldum :D Ama hala kat kat değil. Boyum da çok uzun değil aslında ama yapı meselesi biraz da :D
Şöyle düşün o abur çuburları bir kerede yiyip kilo almasına sebep olursun ve sana küfür eder ama giyecek bir şey Alman daha iyi giydikçe seni de hatırlar