Tava almak istiyorum, titanyum tava sağlığa zararlı mı?

Selamlar,
Titanyum doğada bulunan en sağlam elementlerden biridir. Özellikle tıp ve asgari alanda çok sık tercih edilir. Bu aralar hem sağlık hem de dayanıklılık açısında mutfaklarda da çok sık tercih edilmeye başlandı. Özellikle sağlam yapısı nedeni ile yemeklerinizi yağ koymadan yapışmayacak şekilde pişirebilirsiniz.
Titanyum ayrıca insan bedenine uygun bir element olduğu için bir zararı olmayacaktır. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle Tefal'in ürünleri bu konuda çok çok iyi. Hem de uzun süreli garanti veriyorlar. Tavsiye ederim.
Profesyonel yoğun mutfaklarda çelik tercih edilir. 23 yillik evliyim ve birçok farkli kaliteli tava tencere kullandım ama hepsinin ömrü bitip zaman içinde atıldılar. Sadece çelik olanlar kaldı. Onlar bence ömürlük ürünler. Sadece zamanla kulplari değiştirmek onarmak gerekebilir.
Sırf yapışma olayi yüzünden çelik veya döküm dışında tava tencere almani önermem.
Google'dan basit bir araştırma ile bu soruna cevap bulabilecekken neden burada çıplak vücut profilli erkeklerin alakasız cevaplarını istiyorsun? Sorun kullanan memnun filan olsa neyse. Nasıl bir cevap bekliyorsun kullandım sağlığım geçen gün kötüye gidiyor mu desinler. Akıl fikir diliyorum.
Granit olsun, teflon olsun, titanyum olsun hepsi kaplama olduğu için zararlı. Alabiliyorsanız kaplamasız döküm tencere ve tava kullanmanız çok daha iyi olur. Ama bunları kullanmak ve bakımları biraz zahmetli olduğu için kimse tarafından tercih edilmiyor. Ama en sağlıklısı onlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Titanyum sağlıklı bir kaplama çeşididir. Ayrıca Çelik te kullanabilirsin.
alimünyum ve aşınmışmgranit olanlarıysa tavsiye etmem. Kansere sebep oluyor
Çelik, teflon, granit, titanyum gibi farklı zemin seçeneklerine sahip olan tava ve tencereleri seçerken sağlığa olan yarar ve zararları iyice araştırılmalıdır titanyum tava ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda doğru teknolojiler kullanıldığında titanyum tavanın hiçbir zararı olmadığı ortaya çıkmıştır yani rahatlıkla kullanabilirsiniz sağlığa hiçbir kötü etkisi yok asıl titanyum olmayan tavalar daha zararlı bunun sağlığa hiçbir yan etkisi yok araştırılmış ve temiz ve güvenilir olduğu ayrıca tespit edilmiş rahatlıkla kullanabilirsiniz yani
Abicim ne alırsan al, LÜTFEN REKLAM yapana inanma! Çok reklam yapan çok kaliteli değil. Uluslararası kalite belgesi, Tse gibi belgelere bakmanı ve tavsiye edileni almanı öneririm. Bu konuda mutfak için en iyisi Tefal. Ülkemizde Aryıldız, Hisar, Korkmaz gibi markalar müşteri dostudur ve üreticidir.
Çelik, teflon, granit, titanyum gibi farklı zemin seçeneklerine sahip olan tava ve tencereleri seçerken sağlığa olan yarar ve zararları iyice araştırılmalıdır titanyum tava ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda doğru teknolojiler kullanıldığında titanyum tavanın hiçbir zararı olmadığı ortaya çıkmıştır yani rahatlıkla kullanabilirsiniz sağlığa hiçbir kötü etkisi yok asıl titanyum olmayan tavalar daha zararlı bunun sağlığa hiçbir yan etkisi yok araştırılmış ve temiz ve güvenilir olduğu ayrıca tespit edilmiş rahatlıkla kullanabilirsiniz yani
Hayır elbette değil
Çelik üzerine titanyum kaplama yapıyorlar bu da çelikten çok daha dayanıklı bir yüzey yaratıyor. Kullanım sresi de artıyor tabii dikkatli kullanırsan.
Değil, titanyum, vücuda yerleştirilebilir yüksek teknoloji ürünü tıbbi cihazlarda da kullanılan bir maden, ama döküm tava/tencere tavsiye ederim, fırında da kullanırsın.
titanyum kaplı olur. bilakis daha iyi. impilantların kalitelisi titanyum olan. sağlığa zararlı olsa ağza konur mu?
Döküm güzel. Seasoning olayını güzel yaparsan on numara yapışmaz tavan olur 🤗
Döküm her zaman iyidir, yapışmazları da çıktı sanırım.
titanyum degil ama teflo da sakin bicak ya da kasigi tavaya surtup yeme yoksa kanser olabilirsin bu cok zararli
Bence döküm al çok güzel et yaparsın. Ben de alacağım
Al bence en kötü nolur ki
Çelik tava al en sağlıklısı o
bu konuda bende aradayım
Bu ne abi civa mı kaynatıcan içinde
Bilmiyorum applaa bilirsen bana da söyle ciddiyim
Döküm al bunların hepsi zararlı
Valla ben kullanmıyorum. Çelik iyidir
Kaliteli bir çeliği hiç birine değişmem🤷♀️
Al gitsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş