Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler.
Yeni ev alan birine ne hediye alınmalı?
Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler.

Mutfakta işine yarayacak hediyeler alınabilir, tabak takımı kahve makinesi meyve sıkma makinesi gibi araçlar bence güzel bir hediye olur. Sevdiği renkte bir nevresim takımı alınabilir ya da yastık kılıfı. Bunları almayı düşünmezseniz ufak süs eşyaları alabilirsiniz evin salonuna şık bir hava katacaktır. Duvar saati, fincan takımı, borcam, kişisel bakım ürünleri ve çaydanlık aklıma gelen diğer hediye önerileri. Hediyeyi set olarak alırsanız ev alan kişiye daha çok yarayacaktır, tabak takımı gibi takım olarak daha güzel olur.

Selamlar,
İhtiyaca göre değişiklik gösterebilir tabi ki. Ben arkadaşıma Beko Filtre Kahve Makinesi aldım geçen hafta. Çünkü kendisi açık açık ağzıyla istedi adam. En iyi bu şekilde olmalı. Yani sormak lazım ne ihtiyacın var diye. İlla ki bir şey istemiyorum derse güzel bir salon çiçeği olabilir. Bana göre çok hoş bir hediye olacaktır. Yani bana gelse ben çok beğenirdim büyük ihtimalle.
Kişilik sevdiği şeyler biniyor ise ona göre bir hediye uygun olur.. Mesela ressam olan birini bir tablo hediye edilmez.. Yemek yeteneği yüksek olan birine son model bir mutfak malzemesi uygun düşer.
Cevap
3Cevap
Yeni ev alan birine ihtiyacına uygun bir hediye seçmek mantıklı olur.
Sonuçta ev aldıkları için ihtiyaçları bi' hayli fazladır. Ben şimdilik ihtiyaçları nedir bilmiyorum dersen sana bir kaç öneride bulunmak isterim.
Kahve makinası
Ütü
Robot süpürge
Dekoratif şık bir duvar saati
Elektrikli kahve cezvesi
Çaydanlık
Fincan seti
Bir demet çiçek
Gibi bir çok seçenek söz konusu, gerisi sizin tercihlerinize bağlı olacaktır. Umarım alacağınız hediye karşı tarafı mutlu eder. Şimdiden seçimlerinizde iyi şanslar diliyorum, ev sahiplerine ise hayırlı uğurlu olsun. İyi günler dilerim.
Bütceye göre değişebilir. Şık bir biblo olabilir. Çeşmeli bir cam su sebili olabilir. Çaydanlık takımı olabilir. Küçük tencere takımı olabilir. Bu ürünlerin farklı ve şık kaliteli tasarımları seçildiğinde çok beğeni alacağına inanıyorum. Kaliteli bir ürün her zaman kullanılır. 🤷♀️
teknoloji aletlerden olur yani herhangi makine, olmadı küçük halı falan, düdüklü tencere ya da özel tava yani kullanımlık rahat bişey olsun.
En son banyo duş seti almıştım arkadaşıma. Diğer arkadaşıma aramızda ki samimiyetten dolayı neye ihtiyacı olduğunu sormuştum.
Ayna olabilir ihtiyacı olduğu bı mutfak eşyası olabilir banyo için klozet takımı olabilir
En makul hediye masa süsü veya dev bir çiçekli yer vazosudur diye düşünüyorum.
önce evine gelir bi gezer sonra ne ihtiyaci varsa onu almaya calisirim :)
Kahve makinesi olabilir ya da güzel bir tablo alabilirsin
Cicek alin orkide mesela yanina da fincan takimi alin gayet hos bir hediye olur.
Ararım, evde ne ihtiyacı var sorarım.
Cevap vermezse zarf içinde para hediye ederim.
Evine bitki alırdım. Veya lüks/doğal zeytinyağı.
Duvar saati olabilir.
Olabilir.
Ne güzel
Neye ihtiyacı varsa sorulur o alınır
Neye ihtiyacı var ise
Çay veya kahve takımı
Evet alınmalı
Ahaa 😂
Teşekkür ederim
Avize
Pati hediye ederdim
Kanımca para götürmek en iyisi