Yakın bir arkadaşım yeni nişanlandı. Her ikisi ile de yakınım aslında. Nişanda arkadaşlarla bir şey alalım dedik sonra vazgeçtik. Evlerine gittiğimde bir hediye almak istiyorum. yok mu parlak bir fikir ne alayım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnam bu erkekler ne düşünceliymiş ya bende nişanlandım ama en yakın arkadaşım gelmedi bile ne hediyesi cidden bazen erkeklerin arkadaşlık ilişkilerine özeniyorum kızlar hep kıskanç fesat
12 Yorumla
Soran+1 yılBu erkeklerle baslayip olumlu cumle duymak biraz duygulandirdi yalan degil 😂 biraz klise artik ama erkekler yuzune sover arkandan over. Kizlar yuzune karsi over arkandan sover biraz 😂
Cevap sahibi+1 yılBiraz öyle ama hep erkeklerin arkadaşlık ilişkileri bana daha samimi gelmiştir kızlar yakın arkadaşları olsada hep bi arkadan iş çevirme kıskanç fesat tavırları var şuana kadar kiminle yakın arkadaşlık kursam hep bunları yaşadım şimdi yakın arkadaşım yok hiç cidden garipler
En İyi Cevaplar
Nişanlanan arkadaşa alınacak en iyi hediye aksesuar ya da elbise alabilirsin. Aksesuar olarak çanta tercih edebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılNişan hediyesi olarak alınacak hediye küçük bir takı ya da evine alacağın güzel bir süs eşyası
17 Yorumla
Soran+1 yılMesela elektronik cerceve gibi bir dusunce var kafamda ama cok mu basit kacar ya da senin bahsettigin sus esyasi nasil bir sey
- +1 yıl
Güzel bir obje duvara ya da masaya koyabileceği
Soran+1 yılTablo olabilir aslinda severler ikisi de diye dusunuyorum
- +1 yıl
Güzel bir hediye olur
Soran+1 yılTesekkur ederim fikir icin
- +1 yıl
😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılNargile al kullanıyorlarsa
15 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha normalde kullanmiyo sigarayi ve elektronik sigarayi birakali 1 sene oldu. Son zamanlarda 1 2 defa puro aldi ve yine 1 2 defa nargile icti nargileyle arasi pek olmamasina ragmen. Gidip nargile alirsam kiz beni oldurur hayatimi cok fazla olmasa da seviyorum 😂 kiz kullanmaz bence nargile ben istiyorum ki ikisinin de hosuna gitsin hediye mesela alkol var kafamda 400 500 tllik de o kadar yukari da cikmayayim hediyede diyip vazgeciyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılHediye kalıcı olmalı alkol nedir içer biter gider, plak alabilirsin seviyorlarsa nostalji
Soran+1 yılDimi sen de haklisin. Plak guzel fikir normalde ama cok aralari yok nostaljiyle
Cevap sahibi+1 yılAman o zaman duvar saati falan al ne diyim shdhd nargile içmez plak dinlemez ne sevdiklerini de sen bilirsin shdh
Soran+1 yılOlabilir bak o. Cocuk pc oyunlari, metal gruplarla ilgili objeler, f1 falan seviyo. Kiz siradan olmayan seylere merakli daha cok ama asiri bir bilgim yok onunla alakali acikcasi. Listeye ekledim bakalim hatta metal gruplarin nostalji sevenler icin cikardigi ozel plaklar falan varsa o da mantikli 😂 tesekkurler fikirlerin icin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat