Alışveriş & Hediyeler Hediye etmek üzere alışveriş yaparken, orijinal ürün mü seçersin, yoksa replika ürün mü? 06romeo Takip Et Master Yaş: 59 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Replika alırmısınız?Replikalar hiç anlaşılmıyor ama ömrü çok kısa ve garantisi yok.Hediye edeceğiniz ürünü daha ucuz olsun diye, çakmasını tercih edermisiniz ve bunu söyler misiniz? #06romeo 😎 Güncellemeler+1 yıl 😎 Çok Süper bir soru sormuşum, sorum artık vitrinde! Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. Maşallah. Hediye etmek üzere alışveriş yaparken, orijinal ürün mü seçersin, yoksa replika ürün mü? Cevapla Alışveriş Soruları Hediye Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Hediyeleşmeyi severim hep ben alıyorum zaten herkes cimri etrafımda 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Kız sen evlendiğinde de sana alacağız hediyemizi. E evlen o zaman. 🤗🌸😃 Yorumla
ØŔůhĚmīčīØ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Çok pahalı bir şey almam ama ucuz replika bir şey de almam Kaliteli işine yarıycak uygun fiyatlı bir ürün alırım 1 0 Yorumla
yarımgöz_25 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benim için ücretinden daha çok önemli olan şey karşı tarafın ihtiyacı ne ise onu almaktır. 2 0 Yorumla
sonsuz39 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 54% +1 yıl Orijinal olmasına dikkat ederim sonuçta her gün hediye almıyorum 1 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bütçeme bağlı olarak orjinal ürünler seçmeye özen gösteriyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Hediyelere önem veririm. Orijinal şeylere yönelirim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 734 cevap paylaştı. Asla replika kullanmam param varsa orijinal alirim yoksa almam 1 0 Yorumla
Fusty Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Genelde orijinal etmeyi tercih ederim 1 4 Yorumla 06romeo +1 yıl Orijinal verdiğin değeri gösterir. Yorumla Fusty +1 yıl Aynen oyle zaten degersiz insana da hediye almam Yorumla 06romeo +1 yıl Güzel. Adet yerini bulsun diye, istemeden usulen hediye vermektense hiç verme daha iyi. Yorumla Fusty +1 yıl Aynen oyle Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Orijinal tercih ederim tabii bulabilirsem 1 0 Yorumla
GÜZEŞTEGAN Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Açıkcası yaşantıya dönük hediyeler veriyorum ben 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 836 cevap paylaştı. Maddi durumuma göre ürün seçiyorum. 1 0 Yorumla
_Asyacik_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yöresel şeyleri hediye etmeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı. Orijinal alırım 1 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 556 cevap paylaştı. Orijinal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hediyeleşmeyi severim hep ben alıyorum zaten herkes cimri etrafımda
Kız sen evlendiğinde de sana alacağız hediyemizi. E evlen o zaman. 🤗🌸😃
Çok pahalı bir şey almam ama ucuz replika bir şey de almam Kaliteli işine yarıycak uygun fiyatlı bir ürün alırım
Benim için ücretinden daha çok önemli olan şey karşı tarafın ihtiyacı ne ise onu almaktır.
Orijinal olmasına dikkat ederim sonuçta her gün hediye almıyorum
Bütçeme bağlı olarak orjinal ürünler seçmeye özen gösteriyorum.
Hediyelere önem veririm. Orijinal şeylere yönelirim
Asla replika kullanmam param varsa orijinal alirim yoksa almam
Genelde orijinal etmeyi tercih ederim
Orijinal verdiğin değeri gösterir.
Aynen oyle zaten degersiz insana da hediye almam
Güzel. Adet yerini bulsun diye, istemeden usulen hediye vermektense hiç verme daha iyi.
Aynen oyle
Orijinal tercih ederim tabii bulabilirsem
Hediye edeceksem orjinal
hep orijinal ürün alırım
Açıkcası yaşantıya dönük hediyeler veriyorum ben
Maddi durumuma göre ürün seçiyorum.
Pahalı ürüne gerek yok 🤗
Orijinalini tabikide:-)
Yöresel şeyleri hediye etmeyi seviyorum.
Orijinal urun secerim
orijinal tabii ki bence büyük bir ayıp
her zaman orjinal olur..
Bilmiyorum fiyatına göre değişir bence
Orjinalden şaşmam
Orjinal
Orijinal alırım
Replika orjinale para harcayamam
Orijinal