Parfüm dediğimiz zaman bi 500-1000 lira gözden çıkıyor. İnternetten parfüm almak hiç güvenli değil Trendyol Hepsiburada gibi siteler müşterinin değil satıcının yanında oluyor. Alışveriş yaptığınız orjinal ve tarihi geçmemiş ürün satan siteler firmalar var mı?
Parfüm almak için güvenilecek internet sitesi var mı?
Yani ben hepsiburada. com ile 2 kere iyi fiyata orijinal parfüm aldım. Yani hiç bir sıkıntı yaşamadım işin açıkçası. Gayet kaliteli ve uzun ömürlü bir şekilde kullandım parfümleri. Hatta birinin kapağı kırık gelmişti direk iade ettim hiç geri falan çevirmediler. Alamam demediler. Burada önemli olan kargoyu teslim alırken diye ürünü kontrol etmeniz. O zaman direk iade yapabiliyorsunuz. Ben öneririm hiç bir sorun olmuyor. Hatta orijinal parfüm denince direk online alıyorum parfümleri.
bir sitede ayni üründen birden fazla olan ve farkli fiyatlar veren sitelerden uzak durmani öneririm, onun dışında ürün indirimi yapılmış olan sitedeki fiyatla yurt dışı fiyatını ve Türkiye vergi olayını, vergi fiyatlarini araştırman lazım ama bu kadar detaylı deli bir arastirma yapmaktansa mağazadan koklayarak tercih yap magazadan satın al illaah tek bir ürünü arama çok güzel kokular var. ha bu arada sitelerde ki kullanici yorumlarını hiçbir zaman ciddiye alma, gerçek kullanıcı olsa bile sitenin elinde yorumlari duzenlemek. bir üründe mutlaka azıcıkta olsa olumsuz bir yorum olmalı
Açıkçası bende senin gibi internetten almaya en azından parfümü biraz karşıyım her ne kadar siteye güven duysamda konu parfüm olunca pek güven duyamıyorum bu nedenle ya ykm, boyner gibi Siteleri tercih ediyorum ya da bizzat gidip kendim alıyorum... 100 - 200 TL fazla olsun ama istediğim Ürünün orjinali olsun kafasındayım
Hımm o zaman ayrı konu ama nette bile güvenilir site veya satıcı bulmak zor hepsiburada Trendyol kendi satıcı olmadığı süreci ordaki saticilarda maalesef replicak ürün satabiliyor
Trendyol hepsiburada n11 vb sitelerin hepsi şikayetvar. com da çalkalanıyor. Eğer daha önceden alışveriş yapıp güvendiğiniz bi satıcı varsa adını verebilirseniz sevinirim