Alihanim 26 yasinda kendisi motokurye motorunami kendinemi alayim hediye?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bileklik, kolye veya saat gibi hediyeler alabilirsiniz bence beğenecektir. Ayakkabıya ihtiyacı varsa sevdiği renkte ve markada ayakkabı alabilirsiniz, uzun süre kullanıma dayanabilecek kaliteli bir şey almaya dikkat edin. Motorda giderken soğuktan yağmurdan korunmak için sağlam bir motor kıyafeti alabilirsiniz, tam da işine yarayacak bir hediye olduğunu düşünüyorum. Bunların dışında aklıma forma geldi, sporla arası iyiyse sevdiği futbolcunun isminin yazılı olduğu bir forma hediye edebilirsiniz ayrıca diğer lisanslı ürünlerden de alabilirsiniz.
Ben biliyorumda genclere soruyirum sorulari hepsi birbirinden guzel fikirler cok tsk ederim yorumunuz icin
Kaliteli ve tarzına göre Bi saat al, verirkende zamanın kıymetini bil baktıkça beni hatırla dersin
👏👏👏tsk ederim hem gorusun icin hemde guzel sozlerin icin. saate cokk guzel fikir
Sen motora hediye değilde oğluna beni al abla
Olar zaten sevgilisi esi flortu yok ne zaman gelip isteyelim bundan guzel hediyemi olur ogluma😎
😄 saol ablaa
Teşekkür ederim eig için ablacım
Cevap
7Cevap
motoruna hediye saçma olur. Bende yağmurdan çamurdan soğuktan koruyacak bişeyler olabilir. Allah bağışlasın
Amin aynen bak aklima hic gelmemisti yagmurluk felan gibi cok tsk ederim akil yasta diil bastadir demis atalar
rica ederim
Yani sonuçta oğlunu en iyi tanıyan sensin böyle bir birikimin varsa sorun olmaz. Bence de al seni sarsmayacaksa maddi olarak
Saate karar kildim fazla butcem yok ama genede anneden hatira cok tkr edrim cvb icinn
Sen baya düşkünsün çocuğuna o belli en azından düşündüğünden yola cıkıyorum. Şanslı cocuk 😬
al tabiki
Diilmi guzel bir saat aliyim evlat zaten bana hediye Allahtan bende evladima bir hediye almisim cokmu tsk ederim cvb icin
Motor al
Insaat isinde calisan babasi var keske motor alsam ogluma cok tsk ederim yorum icin
Motora al dicektim 🤭🤭🤭
Ah bir harf
Secenekleri eleyerek alcagim seye karar vercem tsk ederim motoru aski onun 🤗
Dikkat etsin ama
Dikkatli ama bazi suruculer motokuryeleri sevmiyor Allaha emanet ediyorumnher sabah dualarla gonderiyorumm cok tskler
Kendine al
Evlatlarim esim aliyor zaten bir anne olarak bende evladima alcagim insallah nasipmolursa genede tsk ettim gorus icin
Saat ya da kulaklık gibi
Rica ederim abla
Ben tsk ederim saat 2 kisi dedi galiba saat alcam
Bence alma
Niyeki o dun bana dogumgunu partisi yapti supriz altinda kalmam evladim dahi olsa genede tsk cvn icin
Motosiklet delisi birine araba al demek olmuyor motor aski var bu cocujta anlamadim gitti
Babası alsin
Babasida alsin ama bende annesiyim babasinin parasiyla alcam zaten😂
Amcası alsa
Amcasina demem lazim 2 amcasi var aliversinler 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?