Adam 12 bin liraya tesbih alıyor. Tesbih yahu. Bakıp 12 bin lira eder demezsin. Adam 14 bin liraya kol saati alıyor. Bildiğin saat 2-3 bin liralık saatlerden farklı gözükmüyor. bin liraya eşarp alıyorlar, ama eşarp çarşıdan aldığımız eşarplardan pek de farklı bir kumaşa sahip değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi hobiye dışardan bakınca öyle gözüküyor olabilir ama işin içine girip sende merak duymaya başlayınca farkı anlıyorsun gayet. Dolma kalemlere merak saldım son dönemde mesela. 200 liraya aldığım kalemde var 2 bin lirayada. Alamadığım çok daha üst düzeyde kalemlerde var. Elbet bi fark var o fiyat farkına sebep olan
Fark var olmaz mı? Tesbih taşı zor bulunan, zahmetle işkenen taş. Kol saati patek philippe 4 milyon liraya saati var. Tamamen otomatik, el yapımı, yakıt, elmas taşlı ve altından., serçe de dört teker bugatti de 4 teker. Öyle bakma olaya.
www.google.com/.../evinde-yaptigi-tespihi-10-bin-liraya-satti-2814929 25 günde zahmet çekmiş. Her iş zahmetli. Zahmetsiz iş yok ki. Ama 25 günlük 1 uğrasa 10 bin lira fazla
Bugatti ile serçenin görüntüsü arasında çok fark var bu tesbih normal tesbihten pek de farklı gözükmüyor
Kibir ve diğerlerinden farklı ve üstün olma hırsı insanlarda çoğu zaman beş para etmeyecek şeylerin inanılmaz değerli olmasına neden oluyor.. Aynı marka bir külotu pazardan alıp giyen iki kadın düşünün biri garip bir ev kadını diğeri parlak bir yıldız... Külotlar satışa çıksa garip kadının külotu pis leş diye çöpe atılır yıldızın ki inanılmaz paraya satılır...
Selamlar,
Bu tamamen insanların zevkine göre değişiyor bence. Yani o saatin 14 bin lira olduğunu sen ya da ben anlamayız ama o adam bu kadar pahalı saat taktığı için mutludur. Onu kendisi bilse bile yeterlidir. O yüzden bunu fazla problem etmezler. Aynı şey tespih içinde geçerli. Bizim paramız yok bize aşırı geliyor ama onlar için çok fazla fark etmiyor.
El işçiliği var. Tesbih taşı pahalı bir taştır fiyatı artar, saat tamamen el işçiliği vardır fiyatı artar,
Eşarpında kumaş farkı vardır
İşçilik maaliyetin 4-5 katına tekabül ediyor. Adam saz yapıyor maaliyeti 700-800 TL işçilik diyor 5 bin alıyor
İşçilik bu kadar çok fiyat artışı oluşturmamalı.
Gösteriş markası ya da fiyatı için aliyor çoğu parası olanın 3-4 bine saat almasını anlarım ama parası olmayıp birikip alanı asla anlamıyorum mega zengin değilse normal saat al yeter işte neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamıyorum
Çok çok özür diliyorum kardeşim benim Ama
Farkı Anlamak da bir erdemliktir...
O güce sahip olan da o erdemliğini yaşar yaşatır...
Haklısın sayılardaki basamak değeri o eşyayı değiştiriyor.
Arada ki tek fark ilk sayıdan sonra yanında ki olan basamak değerleri
Kişisel ilgi alanı, biz anlamıyoruz ama ilgilisi çok şey anlıyor.
Gereksiz, israfa girer
Saçma geliyor bana