Sepetimde ürünler var henüz onaylamadım ama indirim bugün bitiyor. Aldığım şeyler de indirimde olan ürünler onların fiyatı artacak mı. Bir de indirimli olan her ürün mega Eylül indiriminde mi hangileri mega Eylül indiriminde nasıl ayırt ediyoruz ben anlayamaıdm
Güncellemeler
+1 yıl
İndirimler hala devam ediyor umarım fiyatları düşmez
Mega Eylül indirimi bitince sepetimdeki ürünlerin fiyatı artacak mı?
İstemiyorum. Gıcığım öyle şeylere. Hem de öyle olunca mecburen gün içerisinde o etikette embesil gibi sorular sormalı, görüş paylaşmalı ve bence yazılmalı.
Ha bir de sponsor gelince onun parasız askeri olunmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi zamlı fiyat zaten 😁
Ürünler hep indirimde mega Eylül indirimi mi normal indirim mi onu nasıl anlıyoruz
Normal fiyatı daha ucuz emin ol mega süper vs yapınca zamlı fiyattan indirim yapıyorlar sende alıyorsun bir nevi pazarlama stratejisi
Şimdi almasam fiyatı artmayacak mı yani
Dolardan dolayı yine yükselir
İndirimdeyjken alayım o zaman 😂
Ne alacaksın
Kıyafet
Al tabi
Bu gece 12 den sonra fiyatlar trendyolda artar
Evet artacak
Ama hep indirim oluyor belki mega indirimden değildir
Aldığın ürün Mega indirim kapsamındaysa indirim süresi bitince eski fiyatına döner
İşte onu anlayamadım ürünüm mega indirim kapsamında mı onu nerden öğrenecek
Sepette görünüyor olmalı. Hangi siteden alıyorsun?
Trendyol sepette indirim yazıyor onlar mı mega indirimden
Evet indirim yazanlar onlar
Emin misin
Evet eminim
Fenomen biri gelmiş yazmış sorma sa yardım etmiyor hep süper görüş kasmak için
Onların görüşlerine zaten itibar etme. Sırf fenomen rütbeleri düşmesin diye embesil gibi davranıyorlar
Bide uzun uzun yazıp bot seçimi oluyor sileyim de yorumunu 😂
Evet. Amaç o. Kopyala yapıştır yapıyorlar. Bir de kendilerini bir şey sanıyorlar.
Bak ben xper delisi değilim ama benim 9 senede topladığım xperi bunlar 6 ayda topluyorlar
Öyleleri var ki, ne soru var ne görüş ne de bence ama bir günde 1700 xper kazanıyorlar
Bazıları sinir bozucu 😂😂
Sen neden fenomen olmadın master yazıyor
İstemiyorum. Gıcığım öyle şeylere. Hem de öyle olunca mecburen gün içerisinde o etikette embesil gibi sorular sormalı, görüş paylaşmalı ve bence yazılmalı.
Ha bir de sponsor gelince onun parasız askeri olunmalı
Aaa para da mı kazanılıyor
Sponsor firmadan hediyeler falan gönderiyorlar.
Ohaaaa şey bşr de kargo bedava mıydı mega eylülfe
Ürüne göre değişiyor. Ürünün sayfasında bakabilirsin
Teşekkürler