Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Doğum günümde hediye almak beni elbette mutlu eder, hediyenin büyük küçük olmasına hiç takılmam benim için düşünülüp alınması önemlidir alınmasa bile samimi bir doğum günü kutlaması bile mutlu olmama yeter. Böyle özel günler mutluluğu pekiştirmemizde ve arkadaşlığın dostluğun birlikteliklerin daha ileriye gitmesinde önemli rol oynar. Hediye alıp sevdiğim insanları mutlu etmeyi hediye almaktan daha çok seviyorum, onların ihtiyacına göre şeyleri almak özellikle el emeği hediyeler vermek beni mutlu eder.
Merhaba, ben ne doğum günlerini önemseyen ne de hediye alınmasını önemseyen yani hediyeleri seven bir insan değilim. Ama alınırsa mutlu olurum kim mutlu olmaz ki? Hediyeler aynı zamanda sizi önemsendiğinizi hatırlatan şeyler olabiliyor. Değerli hissettirdir yani insana hediye alınması. Tabi maddi değeri önemli değil. Maddi değeri yüksek hediyelerden hoşlanmıyorum pek. Yani maalesef soru biraz saçma olmuş. Etmez diyen 3 kişinin samimi cevap verdiğine hiç inanmıyorum ben. Çok zor bir şey mutlu olmamak böyle bir şeyde.
Etmez diyene pek inanmıyorum. Hediye almak birini neden mutlu etmesin ki? Ben açıkcası doğum günüm olsun ya da olmasın hediye alınca çok mutlu oluyorum. Hediyenin maddi değeri hiç önemli değil. Önemli olan o kişinin beni düşünmüş olması ve bana verdiği değer. 1 TLlik bir hediye bile çok kıymetli.
Cevap
3Cevap
Mutlu eder tabiki ama hatırlanıp kutlanması, samimi bir mesaj atılması bile yeterli aslında.
Hediye almak herkesi mutlu eder. İnsan kendini değerli hisseder. O yüzden bende severim.
Bu nasıl soru ya? Herhalde eder, etmez diyeni bile eder.
Beni mutlu eder ama erkek olarak kızı sıkıntıya düşürmek istemem ben sadece karşı cinse almak isterim onun haricinde almayı sevmem
etmez diyen şov yapmasın
Kimi mutlu etmez ki soru cok saçma olmuş
Eder de almıyorum
Eder tabiki
Eder.
Eder
Eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?