Merhaba, ben fazla alışveriş yapmayı sevmiyorum. Ancak alışverişlerimi market alışverişleri hariç olan alışverişlerimi genellikle internetten alıyorum. Hem mağazaya kadar gidip kendini yormuş olmuyorsun hem pandemi döneminde o kalabalığın arasına girip sağlığını riske atmamış oluyorsun hem de mağazalardan kazıklanmamış oluyorsun. Ve benim en sık kullandığım online alışverş sitesidir trendyol. Ben değil ama annem sanırım trendyol alışveriş bağımlısı olabilir. Yani aslında bağımlılım derecesnde trendyoldan alışveriş yapmıyor ama biraz sık yapıyor trendyol alışverişini.
Trednyoldan bende çok sık alışveriş yapıyorum ama kendimi pek bağımlı olarak hissetmiyorum. Dün gece bir kaç ürün alışverişi yaptım. Bazılarından gerçekten iyi indirimler var. Yemek ve market alışverişimi de buradan yapıyorum. Arada güzel kupon ve indirimler uyguluyorlar. Buda benim çok hoşuma gidiyor.
Daha sabah 350 tllik alışveriş yaptım. 150 tl civarı daha bir sey alıcam marka arastirması yapiyorum. Ha bu paralar çok gelebilir ama 2 senedir falan kozmetik dışında alışveriş yapmıyordum o yuzden böyle oldu. Bir sene falan daha bir şey almam.
Hiç yapmadım, yapmıyorum, yapmayı düşünmüyorum.. Çok pahalı bir site, her şey cidden abartılı fiyatta.. Başka yerde 50 liraya bulacağım bir eşyayı adam indirimde diye 150ye satıyor 😅😂 20 TL'lik kendisine kıvırıp saklasın 😆😆
Ya arkadaş abartısız söylüyorum ben bu kadınların şansını gondikliyim ya! Ulan daha dün bir arkadaşım 10 parça kıyafet attı fiyatlara bakıyorum 20/30 en baba 50₺. Çıldırıyorum! Ben bir pantolon alıyorum 150₺ kız bu paraya mevsimlik giyiniyor!