Alışveriş & Hediyeler Şu an nasıl bir hediye alsanız mutlu olurdunuz? HarleyQueen12232 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 🎊 ay tişikirler xd KS🌸 Şu an nasıl bir hediye alsanız mutlu olurdunuz? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Birazfantezi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Beni anlayan Bir kadınla birlikte olduğumda en büyük hediye olur zaten 2 0 Yorumla
Turkiyemmmm7 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Geçmişimi bir cırpıda yok etmek.Geleceğimi kazanabilmek. 1 0 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl şu an kış kampı için bir ateş kutusu hiç fena olmazdı 1 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sevgiyi ifade eden herhangi bir hediye olabilir. 1 0 Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kitap hediye edilse mutlu olurum 1 3 Yorumla AngaraBiRGezegen +1 yıl hemen alalım 2 koli kitap Yorumla 0asrınz0 +1 yıl İstemem sağ ol Yorumla AngaraBiRGezegen +1 yıl övövövövövöv Yorumla
Badgirl1122 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mutluyum bugün hediyeye gerek yok 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beni anlayan Bir kadınla birlikte olduğumda en büyük hediye olur zaten
Geçmişimi bir cırpıda yok etmek.
Geleceğimi kazanabilmek.
şu an kış kampı için bir ateş kutusu hiç fena olmazdı
hediyeye gerek yok hesabıma para gelse mutlu olurum sjsj
5 yıldızlı bir otel hediye edilirse
Bilmem hic hediye almadim
Sevgiyi ifade eden herhangi bir hediye olabilir.
Kitap hediye edilse mutlu olurum
hemen alalım 2 koli kitap
İstemem sağ ol
övövövövövöv
Saat veya güneş gözlüğü 🌝
Mutluyum bugün hediyeye gerek yok 😂
Hediye sevmem
İçi para dolu koli 😂
Bir demet papatya.
ev + araba
Cikolata
Ayakkabı veya çorap kullanılmış