Dün "bu kadar pahalı olmamalı" dediğimiz şeyleri konuştuk. Bu günde şu ekonomiye göre hala bir tık ucuz diyebileceğiniz bir şey soruyorum. Zor bir soru ama hadi bakalım :D Kalem falan diyeyim bari ucuzları da var en azından xd
Bu zamana göre hala ucuz diyebileceğiniz şeyler neler?
Merhaba, cidden aşırı zor bir soru neyi söylesej cevap yanlış olacak bence. Her şey aşırı pahalı her alışveriş yaptığım zaman bayılacak gibi oluyorum şok geçiriyorum. Daha pahalı fiyatlara alışamadım. Kalem bile ucuz değil bence. Bu kadar pahalı olmamalı dediğim şeyler ise tüm ürünler hatta her şey. Zaten bunun konuşulması çok normal şu an bir ekonomik krizdeyiz ekonomi düzgün diyenlerin beynini cidden merak ediyorum. Belki sakız olabilir ancak emin değilim cevabımdan.
Hayatı bilene her şey ucuz aslında. Otobüste anne, minibüste öğrenci oluyorum. Ücretsiz anne kartı kullanıyorum otobüste. Bazen de paramı düşürüyorum ya da "bu seferlik" diyorum minibüsçü abimlere onlar da "tabii" diyor hayatın en ucuzu böyle. Xd
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Bu zamana göre hala ucuz olan tek şey "İnsan Hayatı" tabi ki.. Onun dışında her şey pahalı, bir zamanlar 25 kuruşa satılan sakız, 1 TL'lik çekirdek bile, şimdilerde 10TL olmuş..
Gerçekten şöyle bir düşümde hala ucu diyebileceğim sanırım insan hayatı kaldı bu ülkede bunun dışında ucuz bir şey göremiyorum. Çubuk kraker bile neredeyse katı artmış fiyatı. Valla bu ülkede yaşayanlara Allah sabır versin.
Ya rotringin bir sürü modeli var o yüzden diyorum şimdi kalem var kalem var. rotring + 0.7 uç ve sınav silgisi 14 liraya geçen aldım. tabiki ucuz değil ama işte diğer şeylere göre hala bir tık iyi geldi :D