Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
😎 Teşekkürler sevgili dostlarım.
Selamlar,
Evet indirip çeki ya da kodu olursa kullanıyorum. Genelde trendyol bu konuda bonkör davranıyor. Bende yakaladığım zaman affetmiyorum hiç. Fakat son zamanlarda KS'nin fırsat sorularında çokça hediye çeki kazandım. Bunları da amazonda kullandım. Gerçekten baya bir işe yaradı. Bir çok şey aldım bu sayede.
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Hayır kullanmıyorum.
Zaten çok alışveriş yapan biri değilim, ihtiyaçlarım da çok tutmaz; bu durumda herhangi bir indirime vs zaten gerek duymuyorum.
Esen kalınız...🍃
18.09.21/13:23
Onu kastetmemiştim de öyle bir şey yapılıyorsa saçmaymış😄
Merhaba, genellikle internet alışverişini tercih ettiğim için zaten fazla alışveriş yapmaktan bir sürü kupon veriliyor. Market alışverişini sadece internetten yapmıyorum ki bazen onu da yapıyorum giyim elektronik gibi ihtiyaçlarım hep İnternetten oluyor. Bir de bir alışveriş sitesindeki hesabınızı tanıdıklarınız ile (kardeş anne baba ve benzeri) böylece daha fazla kuponunuz oluyor tabi ki onları da ortak kullanıyorsunuz ama olsun. :D internetten nadir alışveriş yalan kişiler zaten bulamaz uğraşmasınlar hiç bence. Jdjxjxnxmkx
Kullanırım. Ama tabi şöyle bir sorun var daha çok alışveriş yapmama sebep oluyor. Özellikle şu kocaman indirim var yazıları hemen aklımı celiyor.
Türkiye de yapılan indirimler genelde halihazırda zamlı ürünler oluyor. Avrupa'da ki gibi değil yani.
Trendyol verdikçe kullanırım. Bi de yemek sepetinden jokerleri kullanırım
Nakit alırım alışveriş çok yapmam görmem gerekir alicagimi
vodafone yanımda'da bazen kodlar oluyor onları kullanıyorum.
Pek kullanmadım, internetten çok nadir alışveriş yapıyorum.
Trendyol verdikçe kullanırım kuponları.
İndirim kuponlarını bulmuyorum. Eğer önce büyük miktarda alışveriş yaptıysam veriyorlar genelde.
Trendyol verdikçe kullanırım
Ben de kıllanıyorum. Affetmem. 😊🌸😎
Takip etmeye fırsatım olmuyor 🤷♀️.
Yok ya Ne kuponu hepsi Fas’a fiso inanma
Bilmem çünkü kazıklıyorlar
Ya zaten 5 liralık ürünü 30 liraya sarıyor Ne kuponu 😂
Evet, puan veya indirim kuponu varsa kullanıyorum.
Hayır hiç kullanmadım
hayır hiç kullanmadım
Alıyorumda kullanmıyorum öyle kalıyor
Aynen ya bilenler anlatsin
Denk gelmesi lazım yoksa bulmak zor.
Picodi hediye kupon sitesi gibi kupon siteleri mevcut...
Öyle işte canım 😊
@NaneKokusu143 hmm guvenilir siteler mi ki
Güvenilir güvenilmeme konusunda sorun teşkil edilecek bı durumu yok alt tarafı kupon kodu kopyaliyorsunuz.
Google search>>>
Promosyon kodu siteleri>>>
Buyur eti pufum
www.google.com/search
@NaneKokusu143 teşekkür ederim
Hayır kullanmıyorum
Ben de bilmiyorum sanırım ilgimi çekmiyor
hiç kullanmıyorum parası neyse öderim