Simdi sabaha kadar uzar bu liste. Pringles diyeyim ben. Arabayı telefonu herkes söyler xd 

Un çuvalından bir parça çinkoya kadar inşaattaki, ben en çok gösterişsiz ve sakinlik arayan kişiler diyorum bu ikisini nicelik olarak birada bulabilmek imkansıza yaklaştı memlekette.
Temel ihtiyaç ürünleri. Diş macunu/ fırçası ve diş ürünleri, pedler, hijyen ürünleri. Ve tabi ne biliyim peynir, zeytin… 2 günlük aldığım kahvaltı için 95 tl ödedim geçen ve aldığım şeyler de peynir, ekmek, kaşar, salam bi de akşam için tavuklu kova falan oluyo ya kentaky o kadar. Battık gerçekten battık. Aylık mutfak alışverişleri hayal.
Kitap ve yiyecek. Ne alaka bunlar neden pahalaşıyor. Az maaş alan ne yesin, ilerde insan yemezse şaşmayın. Hele kitaplar , tamam insanlar cahil kalsın. Sonra niye okumuyorlar derler. Bu ülkede ne normal ki..
Neler yok ki telefonlar arabalar avrupada 2010 kıytırık bir araba 500 euro Türkiyede en vergisiz fiyatı bile 5 bin lira iken nasıl olabiliyorda 90-100 bin lira olabiliyor anlam veremiyorum
Cevap
29Cevap
Yiyecekler bu kadar pahalı olmamalı yakında millet biribirini yiyecek.
Her şey pahalı burası Türkiye alıştık artık neler pahalı araba telefon yağ olmuş 70 80 sonra 2.5'luk kola cips vesaire

cep parfümleri🤦♂️
Otomatik arabalar niye bu kadar çok pahalandı diğer şeyleri aştım ben bu önemli şu an benim için shshs
Pahalı olmayan bir şey kalmadı ki memlekette. Para puldan farksız..
su an icin yurt fiyatları okulu bırakmayı düsünen arkadaslarım var bu cok canımı sıkıyor
Bir ev ve bir araba.
Hatta marketteki sakız bile :)
Türkiye'de ucuz olan ne var desen bizim için daha kolay olurdu. Çünkü hiç bir şey yok 😂
Araba, ev vs... zaten pahalı ama 2 liralık ojeler 10-15₺ olmuş. Oje ulan OJE!!!
1 kilo pırıl 27 lira 80 kuruş. Ahlıgizi basiginza alın. Türkiye uçuyorum. Nereye uçuyor
her şey çünkü her şey pahalı sakız bile 25 kuruştu şimdi 1 falım paketi 1 lira 1 buçuk lira el insaf
Tr de her şey gereksiz pahalı hangisinden başlayalım
Yakıt, sigara, alkol, faturalar...
Türkiye'de her şey. 😊
Maddi şeyler değil ya manevi şeyler gerçekten çok pahalı
Eskiden pikoya 25 kuruş verirdik hadi 50 kuruş olsun da 1₺ nedir abi? 🤏🏻 Bir şey sonuçta
Bu soru Türkiyede sorulmamalı dkdkdkdmdmdk cevap kuşkusuz her şey
Çok tahıllı ekmek bimden alıyorum 8.90 veriyorum ekmek alt tarafı yani
Güneş kremleri
Bikiniler
Lazer epilasyon
Takım elbiseler
Hayatımda ilk kez manikür yaptırayım dedim 40 tl bayıldım Abla malzemeleri ver ben yaparım dedim daha gideceğimi düşünmüyorum...
Su bir bucuk olmus
Ve de wc kullanmak bir bucuk olmus
Cok degl ama bazen bozuk para olmayınca maalesef zor oluyor...
Zeytinyağı. Ve faturalara bu kadar sık zam gelmemeli. Ev değil mübarek işletme sanki.
şu an her şey çok pahalı. Özellikle kadın bölümleri çok pahalı oldu.
Olmuş 6tl bir oje bu kadar da olmaz yani
6 hangisi? En ucuzu 11
Beyin. Çok önemli ülkemizde.
Herkes yemek yazmis anlam veremedim
Ekmek matadorcum ekmek
Restoran, lokanta, kafe yiyecekleri-içecekleri
kitaplar ve yiyeceklerin tümüü
Bu Türkiye de sence ucuz bir şeymi var
D Hepsi diyorum son kararım 😁
Yiyecekler daha ucuz olmalı🤗
Türkiye gibi bir yerde her şey diyorum
Kim kime dum duma konumundayız.
Yumurta 1.35 olmuş yuh aaaaq
Ucuz olan bir şey olmadığı için her şey diyorum.
Çiçek yağı ve benzin😔🙄
Bir sayfa çıktıyı 1 TL’ye almıştım.
Bi okul forması 270 tl 😤
Eksiler niye geldi acep sjdnsjd
Bilemiyorum xd
Ben ortaokul da bir formaya 390₺ verdiğimizi bilirim neyden bahsediyorsun? Bunu +1 eklersen bitmiştik.
Devlete gidiyorlar abarttığımı sanıyorlar ksndksj ben özel okul formalarından bahsetmiştim arkadaşlar akjsakxj
*nuronlinecom kanka tamam da çok gelen insanlar var herkes ödeyemiyor işte millet eve ekmek alamalıyo sjdjsdhsh
Konserler 🥲🥲
Telefon fiyatları
Hijyenik ped.
Ped ler🤦🏻♀️
Her şey.
kullan at plastik ürünleri
Sütyenler çok pahalı
Kola tavuk göğsü cips
Balık ve kırmızı et çok uçuk ya
Her şey.😀
Eskort
Yurt fiyatları