Elimde yüklü miktarda bu telefonlar var çekiliş ile dağıtmayı planlıyorum nasıl olur?

Çekiliş yapılma şeklini ve yöntemini bilemiyorum. KS sistem yöneticileri ile görüşmelisin.
Sana ait olan ı bahsettiğin web sayfa adresini ya da linkini öğrenmek ve ziyaret etmek isterim. Merak ettim doğrusu.
Ayrıca telefonlar cazipse indirimli ise ücreti karlılığında veya çekilişle sahip olmak isterim. Tabi yasal bircengrlbyoksa.
İlgi ve alakan için şimdiden çok teşekkürler. 😎
Cevap
25Cevap
Arkadasım 5 binden 8 kutu elinizde herbirinde 14 tane var 8×14:112 adet telefon tanesi 5000 TL den ben alırım 560 bin TL ediyor sizin estetik masrafınız cıkar 5 000 TL den alıyım hepsini. Ne dersin yetermi ömründe gördün mü bilmem bir arada ama ben sana veriyim ne dersin. Hani cekiş yapıcaksın ya cocukların aklını karıstırma arkadasım saçmalıklarınızla. Ne yaparsan yap da genç cocuklar özeniyor bilmeden sizin saçmalıklarınıza. Zavallı git para için ne yapıyorsan yap da insanları imrendirme yalanlarına.
Bu kadar telefona nasıl ulaşıyorsunuz ve bu kadar telefonu çekiliş yoluyla vereceksiniz hayret ediyorum?
Sponsorlar gönderiyor
Peki siz sponsorlara ne yapıyorsunuzda bu kadar gönderiyor. sponsor olduğun yerden bana biraz bahs edebilirmisin? şimdiden teşekkürler..
Kendi hikayemi anlatayım ben sana;
Kendime ait web sitem var aylık 100.000 kadar ziyaretçi alıyor. Doğal olarak büyük firmalar vs reklam vermek istiyor. Kimi para kimi de lüks hediyeler veriyor karşılığında. Belirli bir ücret tarifem var.
Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..
Rica ederim sosyal medya daki fenomenler gibi düşün
Evet,🥰
Amma attın🤣🤣🤣almışın resimleri bir yerden, milleti yiyosun🤣🤣🤣🤣🤣
yalancının evini barkını tahtasını silgisini kuzenini kumasını sevenini sayanını bebeğini gömecini dedesini yedi ceddini doğurtan ebesini beynini makmunu bahçesini zakmunu tuttuğu silgisini ciğerini veremini böbreğinin taşını omzundaki başını gözündeki yaşını anlındaki gaşını sevdiceklerin hepsini tek tek gondiklesinler mi?
Madem bi sürü telf var elinde herkese dağıtsana nedn çekiliş yapiosun ihtiyacı olanlar da var sonuçta
maliye bakanlığı suç duyurusunda bulunursa görürüm... Yasal değil
O yüzden sordum
Telefonlar hakkında Bilgi verirseniz nakit abilirim
Bana verebilirsin istersen 1 tanesini çok varmış zaten
İstersen çekiliş yapabilirsin veya burdan rastgele adres iste gönder kargo ile
Bi tane bana gönder kanka
Eşe dosta yolla gitsin boşver çekilişi bence
Birini hediye et bana 😛
Güzel olur ihtiyacı olanlar vardır
Birini bana verirmisin, ihtiyacım var..
Bu foto dakiler sizin mi
bana gönder kanalımda çekiliş yapıp dağıtayım :D