Mükemmel bir soru. Ama olaya bence pozitif açıdan bakmak lazım. Hediye olarak da görse yatırım olarak da görse bu iyi bir şey. Bazı hediyeler kullanılır ve çöpe atılır. Ama altın öyle mi. Hem kullanılır hem de değeri düşmez gün geçtikçe. Bir de çeyrek altın almamış sonuçta. Bilezik almış. Takı hediyedir ve kocanın kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum.
Hesap kitap işleri genelde kadın yapar kadınlar daha tutumlu olur maddi konularda yerine göre harcar o yüzdende erkekler eşlerine güvenirler bu konuda İster hediye olarak algılasın ister zor günlere yatırım amaçlı bazen öyle bi durumlar oluyor ki kadın elindeki tek bileziği çıkarıp veriyor bozdurup sıkışklıktan kurtulmak için Sonuçta çocuk çocuğa harcanıyor ana babalar evlatları için fedakardır onlar için uğraşır yeri geldiğinde kullanılır bilezik ama yine yenisini alır eşine bu böyle gider
kocan çok zeki 😂😂 darda kalırsanız harcayabileceği yatırımdan yana kullanıyor hediyeleri mesela bi parfüm ya da ayakkabı saat gibi şeyler alsa onlar paraya dönmüyor kör yatırım 😂
Hem hediyedir hem yatırımdır. Lazım olduğunda illa ki bozdurulup kullanılır bir kısmı. Tabi ki alınan kişiye bağlı biraz da. Vermek istemezse yapacak bi şey yok.
feminist, kadın hakkını savunuyor sadece erkek düşmanı değiliz. daha anlamını bilmediğin kelimeler kullanma. gerçi bu şekilde düşünecek ıq'ü seviyesi düşük olan kimsenin bunu anlamasını bekliyor olmam benim hata.
Bilezikten nefret ederim. Düğünümdekileri bozdurup ev aldım. Annemlerin hediyelerini de bozdurup üç taş ve künye aldım. Sefam olsun. Bana Bilezik getirmesin kimse çeyrek yapıp getirsinler.