Merhabalar,
Benim yakın bir arkadaşım var. Flörtüm değil ama çok yakın arkadaşım da değil fakat aşırı samimiyiz. Birbirine değer veren ama kırar, üzeriz diye de sevgili olmayan iki samimi insanız kısacası.
Kendisi kuzeniyle birlikte bir evde yaşıyor ve her akşam evde yalnız kalmaktan sitem eden birisi. Ben kendisine doğum günü hediyesi almak istiyorum ama saat, tişört veya sıradan bir şey almak istemiyorum. Yalnız olmaktan çok yakındığı için ben de ona buna göre bir şey almak istiyorum. Fikrinizi rica ediyorum sizden. Anlamlı ve sıradan olmayan birkaç şey önerirseniz çok memnun olurum. Yalnız yaşayan erkekler özellikle ne alınırsa hoşuna gider diye düşünüp cevap verirse de güzel olur.
Mutlu günleriniz olsun.
Benim yakın bir arkadaşım var. Flörtüm değil ama çok yakın arkadaşım da değil fakat aşırı samimiyiz. Birbirine değer veren ama kırar, üzeriz diye de sevgili olmayan iki samimi insanız kısacası.
Kendisi kuzeniyle birlikte bir evde yaşıyor ve her akşam evde yalnız kalmaktan sitem eden birisi. Ben kendisine doğum günü hediyesi almak istiyorum ama saat, tişört veya sıradan bir şey almak istemiyorum. Yalnız olmaktan çok yakındığı için ben de ona buna göre bir şey almak istiyorum. Fikrinizi rica ediyorum sizden. Anlamlı ve sıradan olmayan birkaç şey önerirseniz çok memnun olurum. Yalnız yaşayan erkekler özellikle ne alınırsa hoşuna gider diye düşünüp cevap verirse de güzel olur.
Mutlu günleriniz olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beyfendi yi tanimadigimiz icin zor biraz. Ona Müzik Album yapabilirsin, Kitap, Beynini yorucak oyun alabilirsin, Puzzle, Cocktail tarifleri yapabilirsin veya alabilirsin.. aklima bunlar geldi :)
YA SEN BİN YAŞA YA.
Yardimci oldugum icin ne mutlu bana :)
Erkeğe gömlek, pantolon, kazak gibi kıyafetin yanında akıllı saat, cep telefonu gibi teknolojik ürünler alınabilir bunun yanında spor ve outdoor aktivitelerde kullanabilcekleri kıyafet ve ekipmanlar da kullanıcının ilgi alanına giriyosa buda tercihleriniz arasında olabilir
Farkında değilsin ama yakında onun yalnızlığını gidermek için kendini hediye edeceksin. O gün gelip çattığında çocuk doğru söylemişti dersin.
Flörtüm değil ama çok yakın arkadaşım da değil fakat aşırı samimiyiz404 not foundGerisini okumadım
Yakın arkadaşım değil.. Nasıl söylesem.. Birbirini anlayan çok yakın iki insanız ama aramızda bir şey yok, arkadaşlıktan da öte bir şey.
Çok enteresan valla bana acayip geldi
Ama şunu söyleyim hiçbir erkekle kadın aşırı samimi dost bana mantıklı gelmiyor.. ateşle varutt gibi yani yan yana durmaz.
Olanları da cik gördum sonu yatak odasında bitti
He söz meclisten dışarı ama böyle yani.
Sizinkisi karışık çözemedim
Benim böyle arkadaşlarım çok. Hepsi 7-8 yıllık ve gerçekten iyiyiz. Aslında oraya takılmasak da olur. Direkt yalnızlıktan şikayet eden bir erkeğe ne alınır onu düşünebilirsin.
Bana göre en büyük hediye sevişmen olur
İkimizde onu istemiyoruz... Lütfen ama ya.
Sen ver bak bakalım istiyor mu :D
ARKADAŞIZ ARKADAŞ.
o zaman pantalon al ona
Şişme bebek ghbxfjn
Ya kdkdnxndnnxxn
Balik etlisinden basak🤣
Adımı söyleme heryerde Muhammed ghjffh
Tm basak pardon🤣
Bidaha olmasın Muhammed bsjwnsh
Yok be basak bosluguma geldi yoksa zdini bie söyleyelim estağfurullah basak😀
Cinayet sebebisin djsnsb
Sarılma yastığı al
Ana... çok mantıklı.
Anime resimli olsun
Şişme kadin
Robot süpürge
Çok pahalı... Yoksa düşünmedim değil..
Kahve makinesi
Çok Kahveci değil. O kadar basit bir şey olsun da istemiyorum gerçi..
Çay Makinesi