Bütçe 50-100 arası ama özel olsun
Lütfen kendisi öğretmen oldu hayırlı olsun yeni iş hediyesi gibi nasıl bir hediye olabilir
Sevgili değiliz
Lütfen kendisi öğretmen oldu hayırlı olsun yeni iş hediyesi gibi nasıl bir hediye olabilir
Sevgili değiliz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Böyle içinde birçok şeyin olduğu hediye kutuları varya, belli bir konseptle hazırlanıyorlar. İşte onlardan al. Ofis konseptli olanlarından tercih edebilirsin. İçinde ajanda, kalem, sticker, masa süsü, not tutucu, bardak kupa, kahve gibi şeyler olan kutu bence işe yeni başlayan biri için çok hoş bir hediye olur. Ben çok beğenirdim böyle bir hediyeyi.
Ayy sana bi kar küresi linki atıcam. Kendime sipariş verdim mutlaka bir bak 😅
Bekliyorum 😀 gönder bakalım
Xperim yetmiyormuş 😒😅
Aaa üzüldüm gerçekten 😀
İçinde bi tane kız var keman çalıyor melek kanatları var müzikli ve ışıklı çok taaaatlı trendyoldan bakarsan mutlaka görürsün 😅😅
72 TL mi 😀
Yok onu alma ben aldım iade ettim çirkindi 104 e var onu aldım 😅
Tamam teşekkürler 😀 bakıyorum şimdi bu arada kar püskürtme olan varmış
Evet var. rica ederim 😅
Ehehe sen niye kendine aldın ya 😆
Doğum günüm yaklaştı kendime hediye 😅😅
Yaaaa kutlu olsun 🥰 şimdiden sevindim buna
Okuyor musun peki
Teşekkür ederimm 😇 dgs tercih yaptım bakalım duruma göre öğrenci olucam ya da olamıcam 😅
İnşallah olursun 😆
Öğretmenim ben peki sen ne olacak 😀
Ben uzman olcam 😄
Ne uzmanı işte ya 😆
İş güvenliği uzmanı olucam 😄
Çalışanları koruyup kollayacağım 😄😄
Hadi bakalım inşallah olursun daha yaşın genc galiba 😀
23 olucam işte 😅 inşallah olurum 😃
Bende 25 yaşındayım sorun yapma 😀 yaşamdan zevk al ben biraz bu dünya insanı değilim ama sen hep gül
Teşekkür ederim 😊 🙏🏻
İnstagramda kupa tasarımı yapan bir sayfa vardı bir öğretmen kolay olunmuyor vs gibi anlamlı sözler yazılıyor. Sayfanın adını unutmasaydım yazardım. Bu bence çok özel bi dene istersen
Teşekkürler hanimefendi 🥰
Bakayım bir
Kalem alabilirsin.
Evrak cantasi olabilir.
Çok basit olur 😀
Kalem fiyatlarina bi bak bence 😁
Butcen az bunlari kalitelisinide alsan ucuzunuda alsan sevgili olmadigin bi arkadasina baska da bisey alamazsin kiiii
Ehehe o da doğru 😀
Ama mesela o kar küresi çok seviyor onu düşünüyordum ben
O da olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?