Getir kapıya kadar getiriyor hala markete ne gidiyor bu insanlar anlamıyorum hadi arabası olanı tenzih ederim de poşet taşıyan ameleler amacınız nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGetir gibi siteler sanki hiç kâr etmiyor mu? Market fiyatlarının 2 katı kadar yükseğe satıyorlar. Neden fazla para vereyim? 5 dakikada alup geleceğim şeyin yarım saat belki daha fazla gelmesini mi bekleyeceğim? Kendim gidip aldığımda son kullanma tarihine de bakarım, taze ürün seçerken iyisini seçerim. Hem en azından yürüyüş de olur fena mı? Sen otur evde hazıra alış. Sonra kilo alınca ya neden kilo aldım diye düşünürsünüz. Markete gidip poşet taşımayı amelelik olarak görüp de internetten sipariş verirken sana onu getiren kuryenin amelelik yaptığını hiç düşünmezsin ki. Senin gibiler sadece kendini düşünür.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Getir gibi bir kalitesiz gereksiz uygulamaya bu konuda neden güveniyim ve ekstra komisyon ödeyip alışveriş zevkinden kendimi mahrum bırakıyım ki? Eğer 150 kilo üşengeç bir büyük kaba etli değilseniz bence gereksiz bir uygulama gidin ürününüzü kendiniz görerek alın. Ayrıca siber güvenlik konusundada bu tarz uygulamaların alt kademe olduğunu düşünmekteyim. Daha geçen aylarda yemeksepeti. comun güzel bir şekilde hacklendiğini gözümüzle gördük, bu uygulamalar insanları kolaycılığa ve tembelliğe bununla birlikte doğan zararlı alışkanlıklara da itiyor. İnsanların Getir, Banabi, yemeksepeti, Trendyol, hepsiburada, n11, çiçek sepeti ve bunun gibi güvensiz siteleri kullanmaması gerektiğini düşünüyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Getir basit kalıyor. Tek getir değil ki hepsi burada market, trendyol market, şok market, Vodafone (gitti gidiyor)... Bir çok uygulama var online alışveriş için ve bu saydığım uygulamalarda kupon kazanınca + trendyol da %10-%20 iade ediliyo parası (komisyon alınmıyor) bu yüzden normalde aldığımızdan daha uyguna alabiliyoruz. Özellikle ilk Alışverişlerde... Bence gayet mantıklı ve güzel online alışveriş de
Merhaba,
Pandemi döneminde resmen marketi eve taşımıştım ve her şeyi online olarak alıyordum ama kısıtlamalar zayıflatıldığından beridir biraz biraz da olsa kendim alışveriş yapıyorum. Çünkü elden yapılan alışverişten alınan keyif ne olursa olsun internetten yapılarak alınamaz..60 Yorumla
+1 yılBen de getirden söylerim ama her online alışveriş uygulaması her konuma getirmiyor e napsın insanlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
58Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBırak hadi ameleler falan hayırdır sen ya inanlar bişeylere illa para kazandırmak zorunda değil gidip kendim alırım daha iyi robotlaşmak istemiyorum yok onu sipariş et bunu et ee ben ne için dışarı çıkıcam güzel kardeşim gibi sinemaya gitmesini biliyosunuz internetten rahatça izleyebiliyorken alışverişe gelince mi amelelelik oldu
81 Yorumla- +1 yıl
+1..
+1 yılArada marketi dışarı çıkmak için bahane etsem de genelde online alışverişi tercih ediyorum. Tabiki dışarı çıkıp almak da bir seçenek fakat online da kesinlikle daha uyguna geliyor alışveriş.
Getir kullanmıyorum ben genelde trendyol marketi kullanıyorum çok sık kupon veriyor, online özel indirim oluyor marketlerde, 15 20 dk ya getiriyorlar, çevremdeki çoğu market hatta daha fazlası var ve memnunum açıkçası. Çok indirimli Alışverişler yaptığım oldu. Trendyol yemek de gayet güzel.
Onun dışında şok, hepsi burada, Vodafone yanımdadaki market... Bunlardada kuponla baya ucuza getirdim çoğu şeyi.
Hiç kötü, bozuk, ezik çürük bir şey ulaşmadı elime.
Yorumlarda daha pahalı diyenler bence online alışveriş kullanmadığı için çok içinde değiller. Online alışverişlerfe genelde çok daha ucuza geliyor ürünler00 YorumlaAlacağın eti, şarküteriyi nasıl seçiyor hangi koşullarda getiriyor biliyor musun?
Geçen bir sucuk alayım dedim adamlar SKT si geçmiş ürün gönderdi.
Bazı şeyler online alınabilir ama taze tüketim ürünlerini kendim gider elimle alırim.
Et, süt, ayran yumurta peynir v. s.34 Yorumla- +1 yıl
markette nasıl saklanıyor sanıosun o etler dışarda kaç saat bekledikten sonra dolaba alınıyor
- +1 yıl
güvenilir a101 ile bim mi
+1 yılUzun zamandır markete gitmiyorum, her şeyi online olarak alıyorum...
Hepsi Express
İste GelsinTrendyol MarketGetirDaha bunlara benzer, bir çok online market var, hepsi daireye kadar çıkarıyor. Çoğu zaman marketten daha ucuza geliyor. Verilen indirim kuponları ile oldukça ucuza geliyor. Son zamanlarda, özellikle Hepsi Express tercih ediyorum. Her gün, bazı ürünler 1 TL ve her gün indirim kuponu veriyor. Oldukça hesaplı oluyor 🙂11 Yorumla- +1 yıl
O kadar düzenleyerek yaz sen, uğraş dur.. Karman çorman bir şey çıksın ortaya 😄
+1 yılİnternetten bir şey sipariş almaya veya alış veriş yapmaya hiç sevmiyorum internetten benn bu güne kadar okul hariç hiç bir işimi halletmedim ben herşeyi kendim almaya güvenli bi iekilde görüp beğenip alıp kendime teslim etmeyi daha çok seviyorum ve alış veriş yapmayanben aşığım hiç bir işimi asla internete bırakmam
30 YorumlaMigros sanal market kullanıyordum. bazen eksik getiriyorlar. bazen kapıyı çalmadan kapının önüne atıp gidiyorlar. en son siparişimde başka bir binanın önüne götürüp attılar. ertesi gün site görevlisi getirdi kapıya. etler kokmuş. sebzeler bozulmuştu. artık markete gidip alıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBence içeceğim sütü, yiyeceğim domatesi markete benim gidip almak istemem bu hayatta duyduğum en doğal şey. Bahsettiğin uygulamalar insanın işini kolaylaştırıyordur elbette, bizdede bir tane var, yeni türedi, 15 dakika da market alışverişin kapına geliyor. Acil durumsa, mesela yemek yaparken, bir eksiğini fark edersin, şimdi kim çıkacak diyip sipariş edersin ama onun dışında ben market alışverişine gitmeyi severim.
20 Yorumla
+1 yılHerkes senin kafadan mı? Eve yakın veya uzak olsun bir sürü market, büfe, pastane, gros, magaza... vs. var. Herkes ne isterse onu yapmak ister. Yanımda market varken online alışveriş yapmak mantıklı gelmiyor. Ürünlerin gelmesi saatler sürüyor markete ise 10 dakika.
10 Yorumla
+1 yılBende online alisverisi severim, poset tasimak baya yorucu oluyor ozellikle haftalik alisveris yapiyorsam. ( kedi kumu, haftalik icecek su kim tasiyacak onlari) Hemde markette daha fazla zaman harciyorsun siraya girmek, urunleri tek tek kontrol etmek, tam olarak ne kadar tuttugunu bilememek. Ama online yaptigim zaman sepete ekleyip cikara biliyorum kolayca. Birde covid zamaninda ne kadar insan icine cikmasan o kadar iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Covidde bir size var zaten
+1 yılAmele derken? Sende o uygulamalar olmadan önce markete gidiyordun ve sende ameleydin bu bakıma.. ve hala markete gidiyorum sonuçta padişah değilim kimse değil elim ayağım tutuyorken gidip alırım ayağıma beklemem aksi bi durum olursa hasta olurum elim ayağım tutmaz o zaman ihtiyaçtan dolayı sipariş veririm ama şu an sırf ben sipariş vermediğim için bi tık daha az yoruluyorlar işte bunada düşünce farkı denir. İyi günler diliyorum
69 Yorumla- +1 yıl
@TevfkAydn çok teşekkür ediyorum 🌸 olması gerektiği gibi..
- +1 yıl
Süpersin hadi soranı dövelim :D
- +1 yıl
Çünkü bize enayi diyo kendisi ne acaba sabancının torunu falan mı
- +1 yıl
@Jelibonthelingstar öyle olmalı ki bu kadar rahat konuşabiliyor yazık ne diyelim..
- +1 yıl
Evet dışarıda selam vermeye bile çekindiği kişilere burda rahatça hakaret edebiliyor acınası halde haberi yok
- +1 yıl
@Jelibonthelingstar bu hayat iyi insalar için o kadar zulüm ki kardeşim bak bunlar yaşar hayatını olan bize olur ölmeden gömerler adamı hayatını bunlar yaşar
- +1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHareket etmek mesela? Kicini kaldirip markete gidip sonra başka yerlere uğrayıp hareketsiz kalmayı önlemek.
70 YorumlaŞükür ki ayaklarım ve aklım olduğu için kendi işimi kendim görebiliyorum. Kimseye boşa para kazandırmaya da niyetim yok. Sen de sadrazam torunu değilsin. Bu tembellik ve akılla bir ömür zor olsa gerek..
31 Yorumla- +1 yıl
+1...
+1 yılKendi elinle, görerek o sepeti doldurmanın ve arabayı sürmenin hazzı başka. Markette çalışıyorum ama bundan da vazgeçemiyorum, her iki alışveriş yöntemini de kullanıyorum. Eve geldiğimde o poşetleri açıp tekrar ne aldım diye bakmayı da seviyorum :D
20 Yorumla
+1 yıldibimde 4 tane market var ayrıca getir gibi sitelerde her şey bulunmuyor misal soğuk içecek bi de peynir ve et ürünlerini marketten değil mandıra ve kasaptan alıyorum
o yüzden illa ki alışveriş için dışarı çıkıcan20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Hareketsiz yaşam hastalığa ve ölüme yakinlastirir..
Ayrıca ev ekonomisi için market alışverişi daha uygun.
Başka soru?50 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılOnline alışveriş uygulamasını kullanmak tembellik sayılır..
Markete gidip süt, ekmek alamıyorsan, siparişle almaya çalışıyorsan hiç evden çıkmaya zahmet etme derim.30 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran heralde evden dışarı çıkmayan herseyi hazır alan biri. Markete gidiyoruz tabiki dışarıda normal hayat devam ediyor. Online yerine göre alinir ama normal alışverişe yabancılaşmak çok kötü
10 Yorumla
+1 yılİndirim varsa kullanırım yoksa market fiyatıyla aynı diye reklam yapıp ×2 katına satın alınca kazık yemiş oluyorsun. Kazıklanmaktansa amele gibi poşet taşımayı tercih ederim. Unutma senin netten aldıklarını da birileri sana poşet taşıyarak getiriyor.
10 Yorumla
+1 yılMarket uzağımda ve bu sıcakta çok markete gitmek istemiyorum, getir ya da trendyol hızlı marketi kullanıyorum. Ancak poşet taşımayı amelelik olarak görmemelisin, kuryelerde poşetlerimizi taşıyıp bize getiriyor. Onlara da amele demiş oluyosn. Ayrıca kredi veya banka kartı kullanmayan, gidip kendi seçmek isteyen insanlar var sana neden battı ki bu durum?
20 Yorumla
+1 yılElimden geldiğince bakkaldan yapmaya çalışıyorum esnaf daha önemli. Esnafın kazancı memleket içinde kalıyor
22 Yorumla- +1 yıl
bakkallar fiş kesmiyor terroristliktir vergi kaçırmak
- +1 yıl
Asıl teröristlik ağır vergi koymaktır.. esnafım kazandığımin 5 te 2 si devlete gidiyor.. giderlerle bana kazandığımin 5 te biri bile kalmıyor neden devleti kendime ortak edeyim
Daha bugün gittim market gibisi var mı? Sen bu tembellikle nasıl yaşadın bugüne kadar acaba?
51 Yorumla
+1 yılAmeleymiş... O uygulamalar çok daha pahalı. Marketleri kıyaslayarak almak daha cazip geliyor bana açıkçası.
30 Yorumla
+1 yılSen o zevki anlayamazsın markete bakkala gideceksin kendin seçeceksin aldığın ürünün yerini göreceksin
31 Yorumla
+1 yılAmelelik? Herkes senin gibi tembel mi ayrıca o uygulama henüz her yerde yok olsa bile marketten daha pahalı. Kendi adıma konuşacak olursam bir şey almayacak olsam bile market gezmeyi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılo kapının önüne kadar getirenler ürünleri market fiyatının çok daha üstünde satıyor insanlar senin gibi enayi değil ya da o kadar parası yok ayrıca ben bir kaç kez söyledim dondurma su gibi erimiş geldi bir ürün eksik geldi markete gidip reyonlara bakmanın keyfini vermez
10 YorumlaTabii ki de gidiyoruz. Online alışveriş uygulamaları var diye markete gitmeyi bırakacak değiliz herhalde. Bazı şeyleri görerek, dokunarak almak gerekiyor. Markete gitmek çağ dışı bir şeymiş gibi bu soruyu sormanız ve poşet taşıyanlara “amele” gibi saçma ifadeler kullanmanız doğru değil.
10 YorumlaDarlık zamanında halden anlayıp bakkal komşumuz veresiye veriyor alışveriş uygulamaları değil.
Sermaye sahiplerini zengin etmem.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin gibi enayi ve tembel olmadığımız içindir.
Nette daha pahalı ayrıca kimse öyle ağır ağır poşetleri yükleyemiyor fazlaysa arabayla giderim azsa yürürüm oturup senin gibi gotumuzu mu büyütelim 😉20 Yorumla
+1 yılBişey üretildiği zaman eee zaten hazır şu para ne gereği var zihniyeti senin gibi bir kat aşağıdaki markete gitmemek için sepet sarkıtanlar fikirlerinizi kendinize saklayın
00 YorumlaGenelde kıyafet, elektronik alışverişlerini online olarak almayı tercih ediyorum. Ama normalde evimin yardımcıları marketten alışveriş yapıp, geliyorlar. Yani bunun için zaman ayırmama gerek kalmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sey uygun fiyatli olmuyor cunku.
Aldigimiz zaten asgari ucret onda da 3 4 market gezip hangi yerde ne indirimliyse ondan aliyorum. Sana gore ameleyiz kusura bakma sokakta poset tasiyip eve gittigimiz icin01 Yorumla- +1 yıl
indirimde ki ürünleri al
İndirim varsa kullanıyorum, getir hepsiexpress banabi Trendyol market. Getir fiyatları çok tuzlu markete oranla
02 Yorumla- +1 yıl
hepsi aynı getir 20₺ indirim yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar senin gibi kıçı koltuğa yapışana kadar malak gibi yayılmak zorunda değil. Bir tek ekmek almaya giderken hareket ediyordunuz artık o da yok. İyice yağ bağlar kıçın başın. Bir de gelmiş övünerek anlatıyor ahlaksız kahpe
20 Yorumla
+1 yılHala derken? Yeni bir şey çıktı diye hemen eskiyi Tamamen terk mi etmeliyiz
30 Yorumla
+1 yılEvimden çıkınca 1 dakika da BİM’e gidiyorum 2 dakika da A-101’e gidiyorum. Ne diye saatlerce bekleyeyim?
10 YorumlaMeyve, sebze ve kıyafeti yerinden gidip almak en makbulüdür. Çürük gıda ve üzerine olmayan kıyafet istemiyorsan tabi 😀
10 Yorumla
+1 yılGidiyoruz evet :d online da sipariş ediyorum g. tume zor gelmezse markete de gidiyorum. Ayrıca online marketlerdd aradığın her şey yok.
10 Yorumla
+1 yılDünya Greta Thunberg gibi insanlar çıkarsın daha yeşil bir çevre için bizim insanlar da karbonmonoksit sevdalısı olsun
Bu da bişey 😃00 Yorumla
+1 yılonline alışveriş yapmayı bilmeyen, online ödeme araçları kullanmayan ya da kullanamayan veyahut ondan da bihaber insan çok
00 Yorumla
+1 yılbana bi uygulamasını çok kullanıyorum ama artık markettten almaya çalışç * tembelleştim iyice ayrıca fazladan para verilmiş oluyor
00 Yorumla
+1 yılMarket alışverişini internetten yapmayı doğru bulmuyorum. İnsan bu kadar üşengeçliğe alışmamalı. Ayrıca ufak tefek ihtiyacınızın ayağınıza getirilmesini istemeniz de garip.
31 Yorumla- +1 yıl
üşengeçlik değil pratik hızlı
Bay cahil kız o online uygulamalar her şehirde ve her mahallede yok!!!
12 YorumlaYa bazen değişiklik oluyor gitmek ama çoğunlukla online sipariş veriyorum
10 Yorumla
+1 yılBazen hava almak, yuruyus yapmak tabiki de iyi geliyor.. hicbir gıda ürününü online almam
10 Yorumla
+1 yılÇünkü hala oturduğum konuma hizmet vermiyor şu getir bana bi gibi ıvır zıvır şeyler
10 YorumlaÜşendiğim zaman kullanırım ama bence markete gitmek güzel bir şey.
10 YorumlaMillet sana mı sorcak. Kiminin canı hava almak ister. Kimi kendi seçmek ister.
10 Yorumla
+1 yılAmele.. senin de kafanda beyin yok biz seni yargiliyormuyuz
27 Yorumla- +1 yıl
Yani ona mı sorucaz poşet taşıyıp taşımıcamızı ben günde 60.000 vaka varken bile hergün markede gidiyordum şimdi mi gitmeyeceğim? Online market istediğimiz gibi getirmeyebiliyor kendimiz seçmeniz daha mantıklı ayrıca hadi online sipariş verenlerede saygı duyarım ama sırf online alışveriş yapmadığım için bana amele diyemez
- +1 yıl
Bunlar insanlıktan anlamıyor sanane lan diyip geçicen onlar çirkeflrşirse bizde çirkefleliriz
- +1 yıl
@Jelibonthelingstar aynen öyle buna salatalık gönderen olmamış herhalde.. online olunca poşet te gelmiyor sanki
- +1 yıl
Buna hıyar gönderen olsa iyi olurdu iyi anlaşırlardı 2 hıyar 🤣
- +1 yıl
@Jelibonthelingstar ben göndereyim ona 😉
- +1 yıl
İyi olur :D 👍
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yıltembel yağ tulumu nolcak kalk git markete aşırı derecede gidemeyecek durumun olursa òyle sipariş edersin
20 YorumlaTek alışveriş yaptığım yer var, Migros sanal market
00 Yorumla
+1 yılMahallede 10 tane market dururken neden sipariş edip 10 saat gelmesini bekleyim gider alırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenmiyoruz çünkü. Hem markete giderek alışveriş yapmanın keyfi başka oluyor. En azından kendi evimizin amelesi oluyoruz ve bu da seni hiç ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılOnline da alışveriş yapmıyom markete de gitmiyom kücük kardeşler bu günler için var
00 Yorumla
+1 yılHem pahalı hem de siparişler yüz yıl sonra geliyor. Acil lazımsa napıcaz?
00 YorumlaElbette, gidip görerek alıyorsun yinede iyi oluyor 🙂
00 Yorumla
+1 yılGetirin bizim bölgeye bakmaması. Neyse var bi hayalimiz 😂😂😂
00 YorumlaHerkes teknolojiyi kullanamiyor maalesef yasli insanlar nasil alsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru düzgün markede gidip yapın işte online olunca istediğimiz gibi getirmiyolar alıştınız üşengeçliğe evden çıkmamaya
00 Yorumla
+1 yılNetten alışveriş çok iyi oluyo. Diyordum ben de taaa kii 1 paket tavuk bonfile sipariş ettiğim halde 10 paket gelene kadar üstelik her şey tamamiyle farklı markaların ürünleriydi. Şükür ki iadesi yapıldı 3 gün içinde 70 tl iade aldım düşün
05 Yorumla- +1 yıl
@oski35 yanlış versem iade alırlar mı sence? Kendi hataları olduğu için kupon da verdiler.
- +1 yıl
@oski35 Napçan arkadaşım yaşadığım yerden bi market
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanesi 1 tl olan çikolata sipariş ettim 4 tane ve 13 tl kargo ödedim keşke markete gitseydim söyleyeceklerim bu kadar🤦♀️🤦♀️
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Online alışveriş uygulamaları varken hala markete gidiyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler