Alışveriş & Hediyeler Gümüş kolyeyi nasıl satarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar şöyle bi kolyem var satmak istiyorum paraya ihtiyacım var az ne kadara satılır ve güvenilir nerde satarım yardımcı olursanız sevinirim Gümüş kolyeyi nasıl satarım? Cevapla Sevgi Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hiç uğraşma. Bende götürdüm kullanılmış için hurdaya kalıyor en fazla 10 lira 20 lira veririm dedi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa şaka o kadar mı değersiz Yorumla Melikenin_oreosu +1 yıl Evet Yorumla
korkuluk48 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gümüş mağzalarinda da hic para etmiyor. Alirken kaziklanip satarken para etmemesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben almadım eski sevgilimin hediyesi takmıyorum en azından satıyım işime yarasın Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Gümüş genelde hurda olarak bozdurulur ve para etmez. Gerçekten çok düşük rakamlar gelir bence satma. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar mesela Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Benim bildiğim gümüş çok para etmiyor. Online deneyebilirsin 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 819 cevap paylaştı. Gümüş üzerine kuyumcular oluyor oraya gidip fiyat öğren ama çok bir şey değildir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bence paraya ihtiyacın yok soru olsun diye sormussun gibi geliyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hissederim , anlarım. Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kuyumcuları dolaş ve hepsinden fiyat al. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Götürüp satacaksın knk 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereyeee Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Onu satma sende kalsin. Nicin lazimdi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalmasın eski sevgilimin hediyesi takmıyorum Yorumla
MURATSANCAKTAR5461 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl beklentin büyükse üzülürsün para etmez o çünkü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç eder en fazla Yorumla MURATSANCAKTAR5461 +1 yıl ederi en fazla 100 lira Yorumla Soran +1 yıl Ya 😔 Yorumla MURATSANCAKTAR5461 +1 yıl malesef Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Gümüşçüler alır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerde bulurum Yorumla -_öcüüüü_- +1 yıl Kuyumcular çarşısı yok mu sizin orada Yorumla Soran +1 yıl Üsküdar'dayım bilmiyorum ki Yorumla -_öcüüüü_- +1 yıl Eminönü ne doğru gel bulursun Yorumla
Selcuk413066 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 300 400 TL eder bu ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aa iyi yinede Yorumla Selcuk413066 +1 yıl Böyle seylwr görünce üzülüyorum insanın bazen çok ihtiyacı oluyor paraya ve bu tür şeylerini satmak zorunda kalıyor yardımcı olabilirim sana acil paraya ihtiyacın yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır teşekkür ederim kendi ihtiyaçlarımı başkasına yaptırmam Yorumla
IoriiYagamii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Satma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla IoriiYagamii +1 yıl Para etmez ki boşa satarsın Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar eder Yorumla
Luonto Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gümüşçüye götür sat 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gümüşçü ayrı mı oluyo kuyumcudan Yorumla Luonto +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nerde buluruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç uğraşma. Bende götürdüm kullanılmış için hurdaya kalıyor en fazla 10 lira 20 lira veririm dedi.
Aaa şaka o kadar mı değersiz
Evet
Gümüş mağzalarinda da hic para etmiyor. Alirken kaziklanip satarken para etmemesi
Ben almadım eski sevgilimin hediyesi takmıyorum en azından satıyım işime yarasın
Gümüş genelde hurda olarak bozdurulur ve para etmez. Gerçekten çok düşük rakamlar gelir bence satma.
Ne kadar mesela
Benim bildiğim gümüş çok para etmiyor. Online deneyebilirsin
Gümüş üzerine kuyumcular oluyor oraya gidip fiyat öğren ama çok bir şey değildir.
Bence paraya ihtiyacın yok soru olsun diye sormussun gibi geliyor.
Ne alaka
Ben hissederim , anlarım.
Kuyumcuları dolaş ve hepsinden fiyat al.
Götürüp satacaksın knk 😂
Nereyeee
Onu satma sende kalsin. Nicin lazimdi
Kalmasın eski sevgilimin hediyesi takmıyorum
beklentin büyükse üzülürsün para etmez o çünkü
Kaç eder en fazla
ederi en fazla 100 lira
Ya 😔
malesef
Gümüşçüler alır
Nerde bulurum
Kuyumcular çarşısı yok mu sizin orada
Üsküdar'dayım bilmiyorum ki
Eminönü ne doğru gel bulursun
300 400 TL eder bu ya
Aa iyi yinede
Böyle seylwr görünce üzülüyorum insanın bazen çok ihtiyacı oluyor paraya ve bu tür şeylerini satmak zorunda kalıyor yardımcı olabilirim sana acil paraya ihtiyacın yoksa
Yok hayır teşekkür ederim kendi ihtiyaçlarımı başkasına yaptırmam
Satma
Neden
Para etmez ki boşa satarsın
Ne kadar eder
Gümüşçüye götür sat
Gümüşçü ayrı mı oluyo kuyumcudan
Evet
Nerde buluruz