Alışveriş & Hediyeler Alışverişte aldığınız ürünlerin markasına mı yoksa fiyatına mı dikkat edersiniz? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Alışverişte aldığınız ürünlerin markasına mı yoksa fiyatına mı dikkat edersiniz? Alışverişte aldığınız ürünlerin markasına mı yoksa fiyatına mı dikkat edersiniz? Cevapla Marka Soruları Alışveriş Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 670 cevap paylaştı. Fiyat+kalite ama bazı ürünlerde mecburi marka arıyorum çünkü bilinmeyenlere fazla güvenemiyorum. Sıvıyag ve tereyağ gibi... 1 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Bu devirde markasına dikkat edecek olursak hepten batarız 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl ikisinede dikkat ederim.. sırf ucuz diye dandik bir şey almam... 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 331 cevap paylaştı. Duruma göre değişir o iş bazen markasına bazen fiyatına 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Ikisine de bakarim. Ama cok acil degilse kampanyasi indirimi sezonu ne varsa beklerim. 1 0 Yorumla
lipstick1923 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Özgür, kendi ayaklarının üstünde duran bir erkeğin malı olmayan bir kadınım. Maaşımı istediğim gibi harcadigimdan fiyatına pek dikkat etmiyorum. 💜✊💜✊ 0 2 Yorumla lipstick1923 +1 yıl Dip not : "içki " fiyatlarına dikkat ediyorum. Çok pahalı ucuzlasin lütfen . 🌳🌳☮️☮️🍺💜✊ Yorumla lipstick1923 +1 yıl Ayçiçek yağı 85 TL. Ne kadar ucuz telefonlarımızı satıp alalım. Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı. Marka kalite demek ise markasına bakarım. Özellikle temizlik ve gıdada markaya önem veriyorum. 0 0 Yorumla
Kıymaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Fiyatına ve gramına bakarım hangisi ucuza geliyorsa onu alırım 0 0 Yorumla
Amortentiaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl en güvenilir markadaların en uygununu alırım. 1 0 Yorumla
karpuzlusodaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 58 +1 yıl İkisi de ama üründen ürüne değişiyor öncelik 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 701 cevap paylaştı. Ucuz diye rastgele gıda almam. 0 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Fiyatına bakarım ama en adi markayı da almam 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ikisini de bakıyorum gıda ürünlerinde 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. İkisi de kardeş.🦄 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Marka. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Fiyatına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fiyat+kalite ama bazı ürünlerde mecburi marka arıyorum çünkü bilinmeyenlere fazla güvenemiyorum. Sıvıyag ve tereyağ gibi...
Bu devirde markasına dikkat edecek olursak hepten batarız
ikisinede dikkat ederim.. sırf ucuz diye dandik bir şey almam...
Duruma göre değişir o iş bazen markasına bazen fiyatına
Ikisine de bakarim. Ama cok acil degilse kampanyasi indirimi sezonu ne varsa beklerim.
Özgür, kendi ayaklarının üstünde duran bir erkeğin malı olmayan bir kadınım. Maaşımı istediğim gibi harcadigimdan fiyatına pek dikkat etmiyorum. 💜✊💜✊
Dip not : "içki " fiyatlarına dikkat ediyorum. Çok pahalı ucuzlasin lütfen . 🌳🌳☮️☮️🍺💜✊
Ayçiçek yağı 85 TL. Ne kadar ucuz telefonlarımızı satıp alalım.
Marka kalite demek ise markasına bakarım. Özellikle temizlik ve gıdada markaya önem veriyorum.
Fiyatına ve gramına bakarım hangisi ucuza geliyorsa onu alırım
Kalitesine dikkat ederim
en güvenilir markadaların en uygununu alırım.
Garibanız fiyat tabiki
markası önemli ilk başta..
İkisi de ama üründen ürüne değişiyor öncelik
Ucuz diye rastgele gıda almam.
Fiyatına bakarım ama en adi markayı da almam
Ikisini de bakıyorum gıda ürünlerinde
İlk başta marka
Fiyatına dikkat ederim
Her Ikiside
Markasına
İkisi de kardeş.🦄
Marka.