o kadar para ölsem de göremem ama bir ihtimal eğer olursa ilk işim bir yeme içme üzerine bir restoran açmak olur. sonra araba 1 müstakil ev 2 apart ev küçük bir arsa alırım alırım bir kısmini avro ve altına yatırım geriye kalan da kimsesizler ya da durumu iyi olmayanlar için falan destek olmak için saklarım bu kadar ama bu dünya zengin olmak için çok kısa daha issizim ne olacak bu halim bilmiyorum bunlar da sadece bir hayal tabi ki kendimi parçalasam da bir el arabası alamam o derece.
İyi.. çok iyi bir ev hani ev demek hakaret sayılacak cinsten bir şey daha sonra araba motor onlar da iyi bir şey olurdu akrabalara yardım ederdim köylere yoksullara hayır kurumlarına yatiridim birazını işte kurbanda Kurban yardımı vs ilk işim hacca gitmek olurdu ama o kadar çok param olunca bir an önce harcardim sıfırlardim yani sonra hep ne alsam diye düşünürüm Allah in huzurunda beni mal mülk meşgul etmesin isterim o yüzden gitmeden hepsini harcardim birde hacca gidemeyen insanları umre olsun vs yardım ederdim ailemi akrabalarımi da hacca yazdiridim her parası olan istediği zaman gidemiyor biliyosun nasip hacca gidebilmek umre gibi değil
Bir şey almazdım faize yatirirdim zaten aylik ortalama 120K gelirim olur onunla zaten ne istersem alirim aylik gelen faizin bir kismini da coinlerle borsayla degerlendiririm zaten o para bana fazlasiyla yeter, 3-4 ayda 1 ev bile alirim cok rahat guzel bir hayat olur para da hic bitmez :) ve yurtdisina giderim tabii ki orda yasarim ordaki paramda 15k dolar olur gene gayet guzel bir hayat :) farkli ulkeleri de gezerim miss
Alışveriş & Hediyeler konusunda 556 cevap paylaştı.
Türkiye genelindeki trafikten çekilmiş, hurda haldeki Tofaş Murat 131 Kartal veya Fiat 131 Panorama aracı almak. Bunların bazılarına sıkı restorasyon yaptıracağım. Hurda olanlarını yaptırabildiğim kadarıyla yaptıracağım, yaptıramadığımı hurdacılara vereceğim. 2 adedi haricinde tanıdık galerici yardımıyla satılığa çıkaracağım.
Çok ünlü bir girişimci fakir insanların eline para geçtiği vakit cansız bir eşyaya para yatirdiklarini fakat zengin insanların tam tersine kendilerine fayda sağlayacak şeylere para harcadığı söyleniliyordu. Yorumları şöyle bir okudum da herkes gerçekten de ev araba yurtdışı filan hayalleri kurmuş. Hepimiz mi fakir ve salağız ya sjsjajajjajajajajja
O kadar fakiriz ki hayallerde ev ve araba var... Ya git iste gez toz dolas.. ilk alacagim degilde ilk odeme yapacagim sey pasaport harci olurdu.. sonrasinda dunya kazan sen kepce.. ev, araba vs. maddi seylerle hic alakam yok sanirim...
şu an ki işimizi büyütmeye Arabalar alıp kiraya verirdim Türkiyedeki en büyük ve en güvenilir bir araç kiralama şubesi olmaya çalışırdım...
Oto Galerisi, emlak, kuyumcu gibi işler ile uğraşırdım En önemlisi ise borsa ile uğraşırdım şuandaki gibi. Yani bir girişimci olarak kendimi daha üst seviyelere taşırdım o kapasiteyi kendimde görüyorum.
O 1 milyon doları boş boş harcamak yerine o bir milyon doları nasıl 2-3... milyon dolar yapabilme arzusu içerisinde bir izlenim sürerdim.
Ev, araba kesin alırım. Önceliğim bu yönde olur. Ardından meslek gereği, kendime bir kurum açarım. O kurumunda sahibi olurum. Geriye kalan para olursa, aileme harcamalarda bulunurum..
Paranın %50 siniBİST30 hisselerine yatırırım. %25 BİST 100, %20 spekülatif hisseler, % kripto. Kalanla da bir araba alır çalıştığım yerden istifa ederim.
İlk olarak hmm güzel soru😂kıyafet , aksesuar , telefon iyisinden, bir dizüstü iyisinden ve güzel bir bakıma girerdim iyi bir kuaför de.. Kalanıyla da işte ev alıp kiraya verirdim 🥲
Ev almak mantıksız kiracı zaten 3 4 ay takıyor birde evden çıkarken evin altını üstüne getiriyor. Bence dükkan almak daha mantıklı kira getiriside çok iyi 😄
@ÇevikYiğit belli olmuyor ama hiç aynı memleketli bir öğretmen falan uzunca oturabiliyor. Dükkan meselesine gelince onda da şu şartlarda pandemiden geç tutulma ihtimali de varr🥲🥲😂
İlk önce doktora giderim, bayadır erteliyorum. Sonraaa tüm borçlara baybay ve bir ev. Bir miktar eğitimim için. Hepsi bitmez zaten paranın. Artanı bankada durur faize koyar hayatımın kalanını kurtarırım. Mis <3
Paraya tamah edenlerin (tanıdıklarım) gider direk yüzüne çarpardım son kuruşuna kadar 5 kuruşsuz da geri dönerdim çünkü paranın satın alamayacağı şeylere sahip olabilmeyi anlamak her insanın fıtratında ve kapesitesinde yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Günde $10.000 ciro yapan işletme zincirini günde $100.000 ciroya yükseltmek için harcardım muhtemelen o $1.000.000'ı. Ev araba var şükür.
Ev alırsım araba alırdım ihtiyaçlarımı alırdım geri kalanlarda Afrikaya salırdım, zaten yatırım yapıyorum o yüzden rahatım Belçikada yaşıyorum o yüzden ;)